Stackars mage

Sitter på ännu ett fik,och skriver på de sista raderna av i alla fall denna hemtenta. Min mage är helt förstörd efter alla koppar kaffe jag hällt i mig under den här veckan. Man märker att det börjar bli kväll eftersom alla pratglada kvällsfikare börjar droppa in. Nu ska jag skriva ut den här blaskan och läsa igenom den en gång till,har i alla fall till klockan 12 imorgon på mig så kan ju sitta uppe hela natten om det vore så...

En sak som jag kan tycka är stressframkallande är att den nya kursen redan har börjat, innan vi ens egentligen har avslutat den här. Nästa kurs är i alla fall Svensk Politik och förhoppningsvis ska det bli både intressant och lärorikt. Ikväll har jag lust att dra till Casablanca och hyra Psycho,men inte själv för då lär jag väl kissa på mig. Känns inte riktigt värt det.

With Love


Blåbär

Huvudet värket och orden snurrar omkring. Ska packa ihop datorn på café blåbär, för övrigt ett ganska skönt fik att sitta på om man som jag har svårt att fokusera hemma. Inte så mycket folk,billigt fika och bra stolar att sitta på. Myssoffor och kuddar i all ära men inte när man ska plugga.

Men nu får det vara dags för en liten paus,ska köpa inpackning och kolla mobiler innan affärerna stänger. Borde verkligen inte köpa en mobil men har fått en obotligt sug efter en riktig businessmobil.


With Love

Does this count as annoying?


Den här tänker jag se på fredag...

So much fun

Har verkligen superfun just nu. Väntar på en film och har inte lust att skriva ett ord till idag. Idag har jag verkligen känt för att åka någonstans, kanske London,New York eller något annat kul ställe och stanna där ett tag. Röran och förvirring här är lite överväldigande just nu.

With Love


Förvirring

Ett ägg och en kopp kaffe senare och jag är redo för en dusch. Känner inte att jag kan sitta inne hela dagen när solen skiner utanför. Haft en riktigt sovmorgon idag,så här mitt på en vardag. Ska leta böcker till nästa kurs och hinna med lite annat fix idag. Just nu lyssnar jag på lite smått melankoliska låtar med Robyn och Regina Spektor,deras röster är helt underbara. 




För vackert...

With Love

Trötter

Trötter. Nyss sovit en timme och nu är det dags att komma igång med lite skrivande. Fortfarande trött från helgen,utgången på fredagenoch personalfesten på lördag så sveper kaffekopparna här. Haft sista seminariet på kursen idag och efter jag slutade åt jag lunch med pappa vid hans jobb. Nu har jag inga seminrium/föreläsningar förrän på torsdag,men däremot en liten tenta att skriva ihop.

Igår kväll såg jag och Tiffany Shutter Island,och den var verkligen bra i början...vet inte om vi var för trötta med slutet var ganska oförväntat och jag kunde inte hänga med. Känns antigen som jag får se den igen eller att någon får förklara vad sjutton som hände.



With Love

Quote



“Maybe all men are a drug. Sometimes they bring you down and sometimes, like now, they get you so high."


Koppar kaffe

Två koppar kaffe och en omelett senare och jag har vaknat till. Var uppe med tuppen (för att vara en lördag) och tvättade, så nu ska jag ägna mig åt ingenting en stund. Måste dock försöka hitta något att ha på mig ikväll, då det blir personalfest på Hamburger börs för att se Joe Labero. Vill inte vara för uppklädd och inte för nerklädd,det enda jag vet är att det får bli något som jag har i garderoben för jag orkar inte leta efter något nytt.

Nu ska jag fortsätta med ingenting det vill säga kaffe och satc,lovely.




The Magic Insider

With Love



Friiiiday


 Vitt vin and happy faces! Get your ass out!

Abso-fucking-loutley

Gissa om jag tycker det känns underbart med helg? Veckan har verkligen gått i ett, och inte riktigt som jag velat, varvat med skola och jobb. Och nu är jag ledig från jobbet i alla fall en vecka nu,så jäkla skönt! Nu ska jag dra till koh pangan (stavningen?) och dricka drinkar och snacka skit med Tiffany. Sen får vi se vad vi bär av, så för att svara på frågan om det är skönt att vara ledig? Abso-fucking-loutley


With Love

Lycka

Dagens viktigaste händelse,att datorn numera är tillbaka! ÄNTLIGEN!

Blev så här glad och gjorde mig världens största kopp med kaffe.


Tolv på natten

Känner mig smått degig i huvudet nu. Precis läst ut en bok som handlar och makt och kön. Förvisso intressant,men kanske inte vid tolv på natten. Stängde idag och hann då inte heller äta någon middag eftersom jag har en kvarts rast.  Orkar inte skriva något speciellt,förutom att jag längtar efter att få lite sömn nu.



With Love, and some of that jazz

Tid för att andas

Grått och trist ute,och känner mig ungefär likadant idag. Veckan rullar på med en hel massa bestyr. Ser verkligen fram emot lördag då jag får sova ut första gången på två veckor ungefär. Idag har jag gjort en del,och ska göra några ärenden och sen måste jag läsa. Det hade gärna fått räcka så för mig idag,men så ska jag jobba idag också. En tid som jag verkligen önskar nu att jag hade bytt bort,jobbar nämligen till stängning.

Har redannu börjat tänka på vad jag ska göra i vår,vilket inte gör mig mindre stressad. Ska försöka att varva ner ni i alla fall,måste hinna med att andas idag också.


With Love

Valvaka

Behöver sömn. Känner mig lite yr,fryser och ganska så trött. Just nu är jag hos mamma oh pappa,känns jätteskönt. Varit och röstat för första gången,var väl inge megaupplevelse men ändå kul att få vara med. Ska strax gå ut och köpa lite "valvakamiddag". Jag hoppas verkligen att alla har röstat idag. Förstår självklart att alla inte varit det,men det gör mig så irriterad att veta att folk bara struntar i sin rösträtt.

Tydligen så var det över en miljon som inte röstade i förra valet. Jag tycker det är helt fruktansvärt nonchalant. Mångas anledningar då var att "det ändå inte spelar någon roll", "att de inte bryr sig". Läste om en i tidningen som var närmare fyrtio,som aldrig hade röstat. Det är helt sjukt ju! Varför vill man inte vara med och forma det samhälle man lever i egentligen? Klart att man kanske inte vet vad man står och inte tycker att något parti passar än. Men man kan faktisk uttnyttja sin rösta ändå,och rösta blankt. Har man i alla fall inte bara struntat i det. Nu ska här ätas och kolla på valvakan. Härligt med söndag ibland ändå.

With Love

Powernap

Efter en powernap och en rejäl kopp kaffe börjar jag piggna till igen. Sitter och gör ingenting,känner att jag behöver det nu innan jag ska till jobbet. Igår hade jag en riktigt effektivdag,tandläkare,skola,lunch med Tiffany och en i hennes klass som heter Åsa, sen var det bara hem och skriva klart uppsatsen. Blev klar lagom till att jag skulle prata med Ullisa och Mallan. Däremot hade jag helt glömt bort att min dator fortfarande är hos verkstaden och det innebar att jag inte rktigt kunde skypa. De fick prata och jag skrev,haha,var ganska kul ändå men jag hoppas verkligen att jag får min dator snart. Den har nämligen varit inlämnad tre veckor nu...nu ska jag frotsätta med ingenting ett tag till.


With Love

The City

Även om jag tycker det är kul att ha mycket att göra men ibland kan det bli en smula för mycket. Imorgon ska jag till tandläkaren på morgonen,ångrar att jag tog en så tidig tid men har svårt att se hur jag ska hinna sen. Har lust att slökolla på någon kul och meningslös serie som The City 2 men hur jag än försöker så hittar jag inte några avsnitt, så började kolla om på satc filmen bara för att tänka på något annat är min uppsats. Idag hitta jag ett väldigt bra ställe att plugga på,men tänker inte avslöja var,ska hålla det för mig själv.

Oh ser fram emot imorgon,ska skypa med Malin och Ulrika som jag inte pratat med sen de åkte till Shanghai! 
 



With Love

Ettans buss

Kom just på mig själv med att sitta och lyssna på en jullåt. Även om jag gillar julen och julsånger så kan faktiskt även jag vara beredd om att hålla med om att det är en aning tidigt. Trivdes ganska bra med regnet förut, eftersom jag ändå behöver vara inne och skriva. Nu skiner solen och allt man vill göra är att gå ut och ta en promenad för att samla lite energi. Men det är ganska dumt att sluta skriva när man väl kommit igång,man vet aldrig när man får flyt igen.

En parallell bara, är att 1:ans buss inte är mycket att lita på. Den kommer när den kommer helt enkelt. När jag skulle till skolan idag,var det en kvart (!) tills bussen skulle gå,och där är det ändå rusningstrafik. Den kom inte heller efter en kvart utan efter ca 20 minuter kom det istället fyra bussar på rad. Väldigt bra.


With Love

Valet 2010

Kom precis hem från innebandyn,som inte blev någon innebandy. Idag var vi två stycken som var redo att spela,så det var bara att åka hem igen,lite segt faktiskt. Idag har jag försökt skriva och skriva,har en uppsats till på fredag så lite att stå i. Eftersom jag kom hem lite tidigare nu,tänkte jag uppdatera mig lite mer om valet nu och kolla på debatten på fyran. Kan vara bra att ha lite koll,när det är svårt att veta vad man faktiskt ska rösta på.

Hörde på radion idag att en hel del väljer vilka de ska rösta på nu veckan innan valet. En tiodel av alla som röstar,väljer på valdagen. Inte konstigt att de gör så mycket reklam för sig nu innan söndag. Kan dock tycka att trovärdigheten i det de säger nu inte känns så stark.  

Dagens bästa: blev himla glad av fikan med Tiffany,och fick en schtekig diskhandduk till mitt kök,tack! Tydligen var mina äckliga,haha.

With Love


 Schnygg va?

Pessimist,just nu

Kan. Inte. Fokusera på den här nedrans texten som ständigt upprepar sig när den där jädrans borren inte vill sluta borra. Det blir tyst ett par minuter och ett par sekunder senare börjar den igen. Så här långsamt har jag nog garanterat aldrig läst en text. Har tio sidor kvar men om denna borr fortsätter kommer det ta ett par timmar,minst. Lite av en pessimist just nu.


With Love

It's like forgetting your favourite song



En enda röra just nu...With Love

The world of reality has its limits; the world of imagination is boundless.

Grå söndag. Lite trist men blir då lätt en anledning att inte gå ut,och idag behöver jag verkligen vara inne och läsa. Middagen hos Kim igår var riktigt trevlig,jag var dock tvungen att dra mig hem redan vid tio så jag mådde väldigt illa. Vet inte vad det berodde på,om det var sömnbristen eller att jag ätit för mycket. Men behövde i alla fall vila,kändes trist att åka hem bara.  

Dagen ska ägnas åt dessa skönheter.

   

With Love


It started out as a feeling

En ganska seg men skön start på lördagen. Inte sovit många timmar men efter en dunderfrukost med omelett och gårdagens couscoussallad med kaffe och juice har man vaknat till. Igår var vi på Lobby och det var allt annat än ett höjdarställe tyvärr. Vet inte vad det var,om det var lokalen eller människorna men var inget nytt favoritställe direkt. Sitter och lyssnar på Regina Spektor,älskar verkligen hennes röst och hon har bra, om än,lite deppiga låtar. Ska snart gå ut och ta en promenad,ingen idé med ett träningspass så här dagen efter. Ikväll ska jag iväg på middag hos Kim,så sällan man ses så ska bli trevligt.




With Love


Natten är ung


Malin och Ulrika festar nog i Shanghai just nu,snart blir det fest i Stockholm,som sagt natten är ung som Ulrika skulle sagt.

Champagne

Nu är snart varenda litet tygstycke tvättat i min lägenhet. Har t.o.m. handtvättat en klänning som inte tål tvättmaskin. Firar det med kaffe och fredagsgodis och taggar till för ikväll. Blir hoffe med blondinen nedanför och sen utgång med henne och Felicia bland annat. Först blir det middag här,och därför ska jag dra igång och städa lite. Lika bra när man ändå håller bra.

 FREDAG!



With Love

Fredagmorgon

God morgon!

Vaken och klar i god tid,så skönt när man slipper stressa iväg på morgonen. Solen skiner, kaffet är klart och väskan är packad. Plus att det är fredag idag,tjoho! Har en kort skoldag idag,två timmars seminarium,sen är det helg på riktigt. Ledig från både skola och jobb,vilket är hur skönt som helst måste jag säga.



With Love

På radion just nu


Fredagmorgon

God morgon!

Vaken och klar i god tid,så skönt när man slipper stressa iväg på morgonen. Solen skiner, kaffet är klart och väskan är packad. Plus att det är fredag idag,tjoho! Har en kort skoldag idag,två timmars seminarium,sen är det helg på riktigt. Ledig från både skola och jobb,vilket är hur skönt som helst måste jag säga.


With Love

Ajajaj

Gud jag har ont överallt! Vet inte om det är någon slags försenad träningvärk som har kickat in men ont i ben och rygg har jag i alla fall. Vill bara lägga mig på spikmattan och sova,men har fortfarande (!) sidor kvar att läsa så lika bra att börja med dem. Glömde säga att jag fick tag i mina ultimata höstskor igår! Passar till allt och är hur sköna som helst,jag blev himla nöjd även om jag fick åka enda till Sollentuna (och åkte fel) för att köpa dem. Imorgon är det fredag,hur skönt är inte det?! När jag slutat imorgon ska jag inte göra något vettigt allt har jag bestämt mig för,om inte tvättstugan är ledig...hehe. 



Happy Sigge!

With Love

Skola

Redan torsdag,känns som veckan gått ganska fort. Helt ledig från skolan idag men har lite att läsa så det är bara skönt. Ska även jobba några timmar framåt kvällen,bra att pasa på när jag är ledig. Igår på jobbet lyckades jag med det jag befarat att jag ska göra länge. Krossade en stor burk med apelsinmarmelad. Nästan det äckligaste att tappa ut,helt kletigt. Imorgon blir det Hoffmaestro med Tiffany på grönan,om det är häflten så bra som på peace and love är jag mer än nöjd. Nej nu ska jag sätta igång,så jag inte är helt ute och cyklar på seminariet imorgon.


With Love

Utan ytterdörr

Precis kommit hem från skolan,och ska väl vara hemma i ungefär fem minuter till. Sen ska jag iväg och möta upp Vivian för lite lunch,eller mycket,jag är verkligen jättehungrig. Sitter här nu utan ytterdörr,känns ganska knäppt. Den skulle ju bytas ut idag men hade inte blivit klart när jag kom hem. Har även jagat ett par skor som jag verkligen vill ha till sösten,ska antagligen åka iväg och köpa dem imorgon om de kommit in då. Skulle verkligen vara toppen!


With  Love

När jag tappa min ipod

Kommer ihåg det som det var igår,när jag tappade min ipod ner på spåret,så himla knäppt. Men hade inget minne av att jag hade skrivit ett så här långt inlägg om det. Here it goes:



"Hurra!Lycka!
 Det var dock inte så här min morgon startade. Jag hade för en gång skull god tid på mig när jag gick upp,och jag kom även iväg i tid. När jag kommer ner i rulltrappan ser jag en man som börjar snabba på sina steg nerför rulltrappan. Jag tänker att nu kommer nog tåget så jag börjar skynda på mina steg också. Mycket riktigt står tåget där när jag gått av den snabbt rullande trappan och folk strömmar ut från det brummande gamla tåget. Jag tar till mina springskills och rusar mot dörren. I den sekund som jag ska ta mig över från perrongen över till tåget så hoppar min ipod ut ur fickan och med ett ryck slits den från hörlurarna och ner på spåret. PÅ SPÅRET! JA PÅ SPÅRET! Helt jävla sjuk. Helt chockad har jag ändå hoppat på tåget och dörrana stängs. Där står jag med två hörlurar i öronen men ingen ipod. Jag slänger snabbt av mig lurarna och vet inte vad jag ska göra härnäst. Jag går av vid staionen efter och åker tillbaka.


Ringer någon för att få vara upprörd/ledsen/chockad inför,kan ju knappast börja beklaga mig över min ipod för mannen som står bredvid mig.(han kanske inte ens vet vad det är). Jag letar efter den på spåret lite tafatt genom att stå och granska spåret. Ser ingenting. Väl i skolan är jag sen och utan min ipod. Lunchen tillbringades genom att vi vid luchbordet skulle komma på bra lösningar på ipod-problemet. "Får man böta? Städar de spåren? Hinner man upp på tio minuter?"Totalt engagemang över min förlorade ipod. Blev nästan lite glad av bara det. Det bästa förslaget var nog trots att att jag skulle skaffa en dresin. När jag med sura steg kom hem ligger inget mindre än MIN IPOD på datorbordet. Då har pappa varit nere och letat efter den,hittat den och frågat en snäll kille om inte han kunde hämta den. Ibland finner man verkligen snälla främlingar, och pappor. Tack pappa och, vem du än är!"
 


I staden växer inga blommor



God natt

Ohh äntligen är dagen slut. Gud vad deprimerande det där lät,men känner lite så idag. Hade en föreläsnng om demokrati med en lite halvtorr men än dock intressant föreläsare. Sen var det bara att pinna iväg och inhandla den resterande kurslitteratyren som jag inte fått tag i på biblioteket. Den notan landade på över tusen riksdaler,kändes lite sisådär,men är ju dessvärre tvungen att ha böckerna.


Jobbade under kvällen,och jag var allt annat än sugen på att jobbd idag men det gick fort och är ganska så kul när man väl är där. Nu har jag landat hos mamma och pappa. Andra dagen i rad nu,igår blev det söndagsmiddag här. Imorogn ska jag få en ny dörr,och kände inte att jag ville bli väckt av att de skulle dra bort den gamla dörren så låter dem jobba i lugn och ro. Ganska skönt att vara här emellanåt,äta middag och bara ta det lugnt.


Imorgon blir det fullt program igen,skola,sushilunch med Vivian och sen ska jag våga mig på innebandy igen framåt kvällen. Ska bli himla kul,men jag undrar hur konditionen ser ut efter några års innebandyuppehåll. Nu ska jag "godnatt läsa" lite kurslittertaur.


With Love

Stressad

Ingen riktig inspiration till att skriva just nu,för mycket med allting. Skola och jobb,böcker som ska läsas och så vidare. Har bara mellanlandat hemma,ska snart iväg igen för att jobba. Idag skulle jag mycket hellre ha varit hemma och bara läst böckerna som ska läsas till imorgon. Blir nog en sen kväll istället. Inte ens gått hemifrån och känner mig redan trött.

With Love

Kaffe och radio

Igår var det verkligen full rulle. Hade skola på förmiddagen,en mycket givande kurs i akademiskt skrivande och sen jobbade jag 15-2130. Inte mitt favoritpass direkt,halva dagen och hela kvällen går åt. Nu sitter jag och äter en lite sen frukost,med tanke på att jag ska möta Tiffany och äta lunch vid tolv. Idag är jag ledig fram till fyra då jag ska åka till jobbet igen.

Man känner verkligen att det börjar bli höst nu,det är liksom så där kyligt så man behöver en halsduk och knäppa jackan. Visst är det lite trist med hösten och att det blir kallare. Men hösten är verkligen en vacker årstid och jag tycker det är ganska härligt att den är här ändå.




With Love

RSS 2.0