Stockholmsdrägg

03:40. Jag har nyss kommit hem från stan.Fy sjutton vad skönt! Vad trött jag blir nu på nätterna när alla är så fulla,dräggiga,tafsiga,otrevliga osv. listan kan bli längre men eftersom jag är i behov av sömn så blir den just så kort. Vad är det som händer när folk är ute på krogen? Är det så att folk tycker att det är okej att bete sig hur som helst eftersom "de är fulla" Jag fattar det bara inte. Äckligt det är vad det är.Äckligt.

Pinsamt.

Pinsamt.....

7 dagar 1 vecka

Onsdag.Lillördag.Mittiveckan.Den dagen som på något vis avskärmar den roliga delen av veckan från den lite tråkigare. Måndag och tisdag försöker man bara ta sig upp på morgonen för att i en dvala ta sig igenom lektionerna på dagen. Torsdag är nära fredag och fredagen är alltid den dagen då alla känenr sig lite gladare än under resten av dagarna. Och sen ha vi då onsdagen som får agera språngbräda för den roliga delen av veckan. Den dagen passerar lite så där tafatt i förbifarten. Men jag ska inte låta den här dagen göra det(om edt inte redan är gjort efterso m jag vaknade nu) så snart ska jag sätta mig på tåget hem och fortsätta måla. Hurra mitt höstlovsinfall gick igenom!

Höslovsinfall

Det är lov.
Det innebär 7 dagar ledigt i sträck. Det är ju helt fantasktiskt sjukt och skönt. Nu ska jag sovasovasova. Jag ska inte ha några tider att passa och jag ska göra precis det som faller mig in. På tal om tider att passa så kom jag i tid HELA förra veckan,ett rekord. Så nu måste jag bara komma i tid de resterande 7 månaderna. Woho! Jag har faktsikt redan fått en höstlovsinfall: att måla om. Jag har redan skruvat ner lite hyllor,hoppas pappa inte blir alltför sur. Hehe.

Please


Give It To Me

A is Asthma and Annoying




 You said I must eat so many lemons cause I am so bitter I said i rather be with your friends mates cause they are so much fitter. Yes it was childish.
Foundation.

"Fy Farao"

Jag har på något vis alltid påstått att jag inte haft någon idol. Man gillar ju så mycket olika saker och jag har faktiskt inte haft något riktig hobby (som för övrigt är jordens töntigaste ord). Men idag slog det mig att jag nog visst har haft en "idol". Det slog mig för ungefär en minut sen att jag nog hade en riktig"idol"(och ja,det tog emot),eller vad man nu vill kalla det. Lotta på Bråkmakargatan måste utan tvekan ha varit min förebild, och är nog kanske det även idag. Haha,väligt löjligt då jag alltid förkastat och töntstämplat grejen med "idoler". När jag var fem klippte Lotta sönder sin pyjamas, jag var inte långsam att göra detsamma när jag tyckte att mamma var dum. Så där satt jag på golvet och grät över min trasiga pippi-pyjamas. Har faktiskt kvar den. Hon är bitter och sur, och för att få sin vilja igeom så stampar hon med fötterna i marken och säger "Fy Farao". Men hon överraska också,och det är nog en sak som jag tycker är fruktansvärt roligt att göra. Just att överraska andra. Nu överraskade jag faktiskt mig själv.

Pink Mirror


Detta har  jag sysslat med

Slacker

Helt på riktigt får det vara slut på den här  "slacker- stilen" nu. Jag har varit försenad ungefär hele veckan. Jag vet inte hur det ska gå till men nu ska jag komma i tid.Det låter ju som en sjuk självklarhet att man ska göra det. Men börjar man väl komma lite försent så kommer man bara mer och mer försent. Så om jag inte börjar komma i tid snart lär jag väl sova bort en hel vecka snart! Så nu ska jag göra mitt allra bästa för att komma i tid.Punk slut.

Tortyr

Idag har jag utsatt mina fötter för ren tortyr. Gud vad skönt det var att komma hem och byta skor. Det är första gången ett par skor är så obekväma att jag faktisk inte kunnat ha på mig dem.

Hösten for the Win



Man måste ju faktiskt bara älska hösten

Hurra hurra hurra!

Hurra!Lycka!
 Det var dock inte så här min morgon startade. Jag hade för en gång skull god tid på mig när jag gick upp,och jag kom även iväg i tid. När jag kommer ner i rulltrappan ser jag en man som börjar snabba på sina steg nerför rulltrappan. Jag tänker att nu kommer nog tåget så jag börjar skynda på mina steg också. Mycket riktigt står tåget där när jag gått av den snabbt rullande trappan och folk strömmar ut från det brummande gamla tåget. Jag tar till mina springskills och rusar mot dörren. I den sekund som jag ska ta mig över från perrongen över till tåget så hoppar min ipod ut ur fickan och med ett ryck slits den från hörlurarna och ner på spåret. PÅ SPÅRET! JA PÅ SPÅRET! Helt jävla sjuk. Helt chockad har jag ändå hoppat på tåget och dörrana stängs. Där står jag med två hörlurar i öronen men ingen ipod. Jag slänger snabbt av mig lurarna och vet inte vad jag ska göra härnäst. Jag går av vid staionen efter och åker tillbaka. Ringer någon för att få vara upprörd/ledsen/chockad inför,kan ju knappast börja beklaga mig över min ipod för mannen som står bredvid mig.(han kanske inte ens vet vad det är). Jag letar efter den på spåret lite tafatt genom att stå och granska spåret. Ser ingenting. Väl i skolan är jag sen och utan min ipod. Lunchen tillbringades genom att vi vid luchbordet skulle komma på bra lösningar på ipod-problemet. "Får man böta? Städar de spåren? Hinner man upp på tio minuter?"Totalt 

engagemang över min förlorade ipod. Blev nästan lite glad av bara det. Det bästa förslaget var nog trots att att jag skulle skaffa en dresin. När jag med sura steg kom hem ligger inget mindre än MIN IPOD på datorbordet. Då har pappa varit nere och letat efter den,hittat den och frågat en snäll kille om inte han kunde hämta den. Ibland finner man verkligen snälla främlingar, och pappor. Tack pappa och, vem du än är! 


Jucie på groddar och grovt mjöl

Jag är helt på rikrigt den onyttigaste personen jag känner. Det kan ju inte gå att var mer onyttig än jag! Jag kan väl inte påstå att det är så bra att vara ganska onyttig,men jag känner ändå ingen hets att hetsträna och tänka sunt 24 timmar om dygnet. Jag tycker att det har blivit en sån hysteri att vara smal,nyttig,hälsosam(synonymer kanske),pigg,glad,effektiv och så vidare och så vidare. Det är ju väldigt lätt att vara alla dessa saker på en och samma gång,eller? Självklart ska man inte frossa och äta onyttigt eftersom det inte ÄR bra för ens kropp, och självfallet ska man motionera. Men jag blir så frustrerad av all hets som är runt omkring som innebär fraser som: "Nej jag kan inte äta det där för jag åt en bulle igår" och?

Fördomsfri,HA!

Igår började jag fundera på en sak. Tanken har slagit mig förut men frågan är ännu obesvarad, hur mycket betyder egentligen utseendet för oss? Jag vet precis var jag står i den frågan. Jag skulle vilja säga att det är självklart att det betyder väldigt mycket(i grund och botten för alla!) . Vem kan egentligen sticka under stolen med att det första man ser hos en ny person,eller en gammal för den delen, är hur den ser ut? Ingen vill jag påstå. Tänk på hur mycket vi faktiskt signalerar med det vi har på oss,även om det inte är meningen. Man kan ofta tänka att man inte bryr sig om vad man har på sig när man går till närlivs och köper mjölk. Men i den stunden man  slänger på sig mjukisbyxorna och ens myskofta så signalerar man ju just att "Jag orkade inte bry mig,så jag tog det som låg närmst soffan". Även om det inte är meningen. Jag tror också att alla männniskor, hur mycket folk än påstår sig inte vara det, är väldigt fördomsfulla. Eller i alla fall är lite fördomsfulla. De finns ingen människa som inte kan ha en enda fördom.Punkt. För så fort man ser en med en viss klädstil så poppar fördomarna upp som små popcorn i huvudet även om man inte vill det. det är på något vis undermedvetet. Så tro inte att du är fördomsfri för det är du inte, hur mycket du än vill det.

Död på tio sekunder

Tänk vad gamla serier kan pigga upp. Vissa saker kan man bara skratta högt åt!


"Du har tur idag Alexander för idag har du din favoritbartender här, Hasse. Jag ska be om att få blanda en Hasses special till dig. Jag kan meddela att transport till sjukhus inte ingår. Jag kallar drinken Död på tio sekunder!"


Smaka


En smakprov.

Noll Lust

Jaha. Så var det helg igen. Ute regnar det så jag har ungefär noll lust att gå ut. Borde kanske stanna inne,men nu har jag redan klätt på mig både jacka och skor. Varmt börjar det bli också. Nej nu måste jag ju gå ut.


Clever

f
It makes me think of smarties. You know, that delicious candy that makes you smarter?

Comeback


För att Verum var en la escuela hoy<3

Millinära

Nu börjar kvällen gå mot sitt slut, och natten sakta smyga sig på. Jag dricker varm choklad (hemlig recept från min far) med (ullis blunda nu!) vispgrädde. Mums säger jag bara. Man blir så lugn av varm choklad. Jag misstänker att det är den varma mjölken så gör att man känner sig härligt sovfärdig. Imorgon är det i alla fall fredag och då ska jag klippa mig! Har bra lust att göra något kul,men jag vet att jag kommer bli missnöjd så ska nog avverka alla dessa idéer. Just det jag hade ju så tråkigt förut. JAg har inte mycket roligare nu,men har suktat efter ett pasr snygga skor som jag är millinära att beställa så känner mig lite gladare nu. Borde inte,men de är verkligen snygga,jag lovar!

Tråkigt?

Herregud. Jag har så fruktansvärt tråkigt. Kan inte komma på något kul att göra heller. Läxor kanske(för det är ju så himla roliga) ,kolla på TV (men det är segt),kanske se en bra film (men har ingen bra film) eller gå ut (men det är kallt och mörkt). Usch hatar verkligen att ha trråkigt. Men som  de säger  "Man måste ha tråkigt för att kunna ha roligt". Blä. hatar de där käcka uttrycken som fräcka tanter kläcker ur sig. Nu ska jag gå och ha ännu mer tråkigt. Oh yäh!

Bad Dream


"I wake up it's a bad dream no one on my side.I was fighting but I just feel to tired to be fighting. Guess I'm not the fighting kind?"

Tack du frälsare

Börjar känna mig trött och ändå har vi två till kyrkor att besöka. Idag är det nämligen treornas obligatoriska (vi var tre stycken där när vi började 9:00) kyrkogång. Det låter ganska mörkt och tungt, och det är det också. I alla fall just nu. Det regnar som sjutton och jag är supertrött. Sov verkligen inte bra inatt. Det regnade hela natten. Vaknade dock innan jordens mest hemska väckarklocka(kan även läsas som evakueringlarm) ringde och skakade hela sängen. Socker-Conny sov vidare men jag var vaken. I vilket fall som helst kom jag iväg i tid och tänkte köpa mig frukost. Gick hela hornsgatan för att sedan upptäcka att sandys.....vad STÄNGT! Jaja,det är inte det enda stället man kan handla frukost på men ändå. Köpte kaffe och begav mig bort till "Frälsningsarméns" lokaler,´(h j ä l p). Jag fikc inte ta med mig kaffet in för "I våran sektlokal får man inte äta och drick,här ger vi Gud all vår uppmärksamhet", sa han,ungefär. Jag lämnade det utanför och tänkte på det under hela hans predikande redovisning. När vi var klara vad jag glad över att få återförenas med  mitt kaffe. Men då hade såklart någon lustig frälsare slängt det. Tackar så hemskt mycket för denna vänliga gest. Inget kaffe för mig. Tänker inte köpa något nytt heller. Ska i alla fall försöka att inte köpa något nytt. Jag kanske bara orkar med en kyrka till, eller kanske två eller kanske noll. Åhh vad jag vill sova!


RSS 2.0