Påsk

Sovmorgon,sitter i morgonrock och äter frukost och kollar på glamourama,lite underhållande är det faktiskt. Ska strax ta mig ork och fixa klart i hallen och sen bege mig mot en fika med Tiffany. Igår var en riktigt härlig dag (förutom på jobbet,där det var den segaste dagen någonsin). Dagen spenderades med lunch och rosé i vitabergsparken med Sofia och hennes kollega Johanna,var himla trevligt! Sen var jag tvungen att bege mig mot jobbet och på kvällen fortsatte jag rosévinsdrickandet med Tiffany på ll'angelo och sen vidare för dans. Nu ska jag piggna till för solen skiner lika mycket idag.

Lovely!

With Love

Sol, vind och rosé?

Lektion och fix med hallen. Nu ska jag duscha av mig och sedan åka in till stan. Ska jobba halva kvällen och andra halvan ska jag lura ut folk,kanske några från jobbet och dricka lite vin,kan väl inte vara så svårt? Nej nu ska målarfärgen tvättas bort!

With Love

Äppelknyckarjazz


Nu blir det stan för hela slanten,fixfix,roligt värre! Med Movits! i örat,måste höras!
With Love

Rosé-ja tack!

Onsdag vilket innebär;tvätta,fortsätta mitt projekt som fastnade lite igår hehe,köpa cykellås och jobb. Ikväll är jag sjukt sugen på att ta ett glas rosé på någon uteservering,men börjar ju halv nio imorgon...vill köpa blommor i drivor och piffa här hemma. Vår it is!

I Göteborg
With Love

Projektryck

Oj redan tisdag! Helgen flög iväg med roligheter och nu är det vecka igen. Allt känns dock lite lättare och skönare när solen gassar,wonderful! Idag har jag harft lektion,tränat,hämtat ett bord och precis ätit lunch. Precis när jag kom innaför dörren fick jag lite av ett projektryck,som jag kan få ibland...! Så nu har jag dragit igång med ett inredningprojekt här hemma,ibland är man allt lite småknasig. Påskhelgen är planerad med en tripp till Uppsala med en massa påskmat och godis,härligt!
Woopsi!

With Love

Flowerpower

Fredag och solen skiner idag igen,hur underbart är inte det? Igår fixade jag med cyklen,tränade,pluggade i solen och jobbade. Däremot så lyckades jag tappa låset till cykeln så nu kan jag inte använda den förrän jag köpt ett nytt,lite typiskt hehe. Jag köpte även nya knoppar till mina garderober igår,och nu har jag ännu mer luist att shoppa inredning! Kanske tar mig en runda på stan...och kikar i alla fall.

Känner mig så här idag!

With Love

Fix och trix

Oh har en sprudlande vårkänsla! Hämtade precis cykeln hos min syster och snart ska jag cykla mot Sumpan och pumpa det bakre däcket. Så det innebär att jag ska cykla dit med det ena däcket tomt...önska mig lycka till! Skulle ut och leta skruvar idag till ett par stolar som jag fått av Tiffanys snälla mormor,men precis när jag skulle hitta dem "som inte gick" funkade de helt plötsligt,så nu har jag två fina stolar.

Ska däremot hitta nya knoppar till garderobsdörrarna och ett hallbord,måste få utlopp för min inredningslust. Nu tar jag och cyklar iväg,ciao!
Bilder från i söndags.

With Love

Moon river

Dags att sova.

With Love

IKEA

Behöver verkligen piffa upp här hemma,lite ikeaabstinens,blommor och färg vore på sin plats. Behöver en massa annat krimskrams också.

With Love

Breakfast

God morgon måndag, eller kanske är llite mer dag än morgon nu. Helgen har i alla fall varit toppen. Jobb i lördags och sen fest och utgång,var riktigt trevligt! Söndagen var toppen den med,var för en gångs skull ledig så jag och Tiffany spenderade dagen med äta lunch i solen vid nybrokajen och fika på espressohouse. Framåt kvällen drog vi till Patrik och "bakade" egna pizzor och kollade på "Breakfast at Tiffanys". Idag är det enda som är planerat att jag ska på hjärt och lungräddningskurs ikväll.



With Love

Out

With Love

Vååår

Ohh det känns som vår! Lycka! Sitter och funderar på vad jag ska göra med denna dag innan jag ska till jobbet,och ut ska jag i vilket fall. Skulle bara vilja åka iväg nu känner jag,bara på en liten weekend i alla fall. Hoppas att det blir något till påsk i alla fall. Ibland känner man bara att man behöver ett miljöombyte och det är precis vad jag vill ha just nu även om jag älskat Stockholm.


Saknar dessa töser,den här bilden är verkligen glaad!
With Love

Hemma

Ligger hemma i mitt gamla rum och funderar lite. Är verkligen trött,förståt inte det men ska strax sova. Tänk vad mycket som har hänt på ett år,inte klokt! För ett år sen vi den här tiden skulle jag flytta in på gärdet. Dags för sömn.


With Love

Brody

Hemma en kortis efter morgonlektionen. Ska fixa med lite saker och sen bege mig mot universitet och se om jag blir klokare efter att ha varit där,hoppas verkligen det. Får nog dra av mig mina raffiga gummistövlar för nu kikar solen fram.
Hitta denna som jag redigerat i datorn,gud vilken crush man hade på honom under OC.

With Love

Movits!

Upptäckte dessa gubbar idag,me like!

With Love

Lite grått ute

Ska strax iväg och träna och sedan ska jag träffa Tiffany och fika. Sen ska jag såklart jobba,tog även en hel del extrapass igår och framåt kvällen ska jag nog ta och hyra en film. Suttit och kollat på hotell till Shanghai och det är verkligen svårt att veta om de är bra eller inte,känns lite som skenet kan bedra lite i Kina. Nu ska jag ta mitt pick och pack och dra.

With Love

Jobbjobb

Vaknade fem minuter innan jag skulle befinna mig i skolan idag,lite sådär halvdålig marginal om jag får säga det själv. Som tur var kom jag inte alltför sent och hann till genomgången. Nu sitter jag hemma och har precis lagat lunch. Ska börja två timmar tidigare på jobbet och sen stänga,lite segt men försöker jobba så mycket jag bara orkar och kan just nu. Hinner inte med så mycket innan jag ska iväg.så ska nog bara ta det lugnt hemma innan. So long så länge.

With Love

söt


Säger godnatt med en katt. God natt.

With Love

Biorio

Dags för lite middag och sen lite biorio ikväll. Lugn dag med träning och städning.

With Love

Helgsummering

Måndag morgon,eller kanske mer förmiddag. Sovit och sovit,men känner mig fortfarande trött. Inte klokt. Ska äta lunch med pappa idag och sen blir det träning och allän lugn dag. Ska inte jobba vad jag vet nu i alla fall. Haft en härlig helg som började med att jag och Tiffany köpte flygbiljetter till Shanghai i sommar. Känns lite overklligt med hur kul som helst! Det firade vi med en ordentlig utgång,så i lördags var vi ganska så sega. På kvällen blev det tjugoårsfest men blev dock tidig hemgång.

Igår var jag på söndagsmiddag hos mamma och pappa,blev hämtmat,trissskrapande (utan vinst...) och sen lite film. Nu ska jag vakna till och sedan göra mig i ordning,ska vara i stan om en timme.

With Love

Trött

Skön söndag på något vis. Hemma i sängen. Trött.

With Love

RSS 2.0