ευνοούμενος

  

        

Frustration

Oh,jag vill vara kreativ. Känns ibland som man fördummas när man inte pluggar,man lär sig inget nytt,vilket kan vara oerhört frustrerande. Funderar på att eventuellt gå en kurs,men känns som det börjar bli lite sent att hopp på en för hösten snart. Om inte en kvällskurs? Men jag tror jag ska ta mig an en makeover i vardagsrummet och lite i hallen kanske. Har en massa nya ideér som måste ut och jag ska avreagera dem på vardagsrummet. Ska bara övertyga kära mor och far om dessa.




Brukade sy för mångamånga år sedan,dess "skills" är dock
som bortblåsta. Synd.

Sömnbrist


vacker bild från flikr.com

Fin väder idag igen,rätt så skönt ändå. Tyvärr känner mig väldigt trött och lite sliten,hade ganska obekväm sängplats i natt och hade svårt att sova. Ska snart iväg och jobba men ser fram emot att komma hem igen och gå och lägga mig,behöver flera timmars sömn till.

Måndag



Måndagar behöver faktiskt inte vara tråkiga.

Nedrans mellanväder

Är det bara jag som känner att jag vill ha höst? Antagligen,nu står det i alla de stora tidningarna att denna vecka blir den sista med strålande väder. Och visst är det trevligt med lite sol men det går ju inte att klä sig! Jag tyckte att jag hade klätt mig lagom "höstaktigt" idag när jag klev utanför dörren och trodde det i ungefär 50 meter till. Sen blev jag varm,scarfen kliade och skorna brände. Jag hade klätt mig på tok för varmt,men eftersom det stod att det var mitt i september i min kalender så trodde jag att det skulle vara lite kyligt i alla fall. Men icke.

Så medan resten av Sverige njuter av den sista sommarsolen så härdar jag ut i mina höstlkläder.

Mer spänning,tack

En kopp te. Ost. Mörk choklad.
Ett perfekt sätt att avrunda denna förhållandevis lugna söndag. Jobbade extra några timmar och åt sedan middag med J och tog en fika med Tiffany. Nästa vecka är fullt med kassaklirrande timmar,och det är inte direkt något som jag ser fram emot. Kommer dock vara rätt så tacksam den 25 oktober,så man får tänka så. Ändå känner jag att jag skulle vilja göra mer saker nästa vecka eller egentligen hela hösten. Just nu känns den lite väl ospänannde. Det mest revolutionerande jag har gjor hitills är att jag färgat mitt hår brunt. Vilket i och för sig är ganska stor. För mig.

Louise

On the radio


This is how it works,

you're young until you're not
you love until you don't
you trying until you can't
You laugh until you cry
you cry until you laugh
And everybody must breath until the dying breath
now this is how it works here inside yourself
You take the things you like and try to love the things you took


Rastlöshet=maniskt bakande

Jag hatar (vet starkt ord men.) att vara uttråkad. En riktigt oskön och otillfredställande känsla. Var det innan middagen så jag var helt enkelt tvungen att hjälpa till med middag medan de flesta andra skulle tycka det vore skönt att bara slappa då. Sen gjorde jag en sats beroendeframkallde kolakakor! Hade ambitioner att starta bakstuga á la "sju sorters kakor" men fick hejda mig, fick nöja mig med en sort. Och vad nöjd jag är sen då! 
 
Mums


Ny årstid

Hösten har kommit och sommarledigheten är nu ett minne blott. På något vis så känns det rätt skönt,hösten är ändå en mysig årstid. Man ska skaffa sig nya rutiner och intressen på ett annat sätt än under de andra årstiderna. Man har en chans att börja lite på nytt,som med nyårslöften men med bra mycket mindre risk att ta sig vatten över huvudet.

Louise


RSS 2.0