Packat och klart

Oh gud äntligen är vi klara! Vi har handlat och packat. Packat och stuvat om ett par gånger,men nu,nu så är vi klara inför morgondagen. Två välfyllda ryggsäckar,en pirra med gott och blandat och sen en matkasse. Ungefär det man behöver när man ska på festival även om det blir en del att släpa på imorgon. Tror att dagens bästa köp var våra solstolar,perfekt att sittta och bara chilla i. Kan få lite lätt träsmak av att bara sitta på gräset i fyra dagar. Men nu har vi förhoppningsvis med oss allt som vi behöver,det känns så i alla fall. 

Nu är det dags att sova,tur att vi får lite sovmorgon imorgon.


 
With Love

Semestertider

Sitter och äter sen frukost. Varit vaken ett tag men legat och dragit mig i sängen,så skönt att inte behöva gå upp någon viss tid utan bara få ligga kvar och snooza så länge man känner för det. "If you snooze you loose" gäller inte när man är ledig. Tiffany smsade och sa att hon hade försovit sig lite. Sa åt henne att inte stressa. Vad är det för poäng med att stressa när man äntligen har semester? Tror det är ett ganska vanligt problem för en del människor under semestern. 

Jag tror att många vill hinna med så mycket så möjligt nu när de äntligen är lediga. Det är klart man vill hitta på saker och kanske åka iväg. Men ibland är det lite hets att man ska hunnit med en hel massa under ens semester när det viktiga egentligen är att man ska få slappna av och ta det lugnt. Tänk på det under din semster!



With Love


It's very true



“But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.”

Festival

Mina blommor har återuppstått,hurra! Hoppas de klarar sig när jag är borta sen när jag är på Peace and Love bara. Jimmy har nämligen fått the big ansvaret att vattna dem när jag är borta så jag hoppas han kommer ihåg det nu. Dagen har spenderats hos Jimmy med fotboll,glass,shopping och fotboll igen. Vår tippning gick nästan in,om inte Slovakien hade gjort ett mål på straff sista sekunderna.

Imorgon är det dags för Tiffany och mig att fixa det sista inför festivalen och på onsdag åker vi. Vi ska handla stormkök,mat,dricka,solstolar och lite till. Sen ska vi bara försöka få med oss allt också. Ojsan det blev visst en del ändå. Men sen så, är vi redo att åka!

Hoppas verkligen på fint väder man vill ju helst slippa lervälling. Men måste säga att det ser ganska lovande ut för det är mest sol (och kanske ett par moln) när man kollar på smhi's prognos över Borlänge den här veckan. Tjoho!







Semester

Jag har semester!

Hurra,känns hur skönt som helst.  Ska fira det med att vara extra lat och äta hämtmat idag. Pizza eller pasta,mums! När jag kom hem upptäckte jag att min nya fina blomma har vissnat totalt,jag hoppas att den rycker upp sig efter att jag vattnade den massa. Nu ska jag ringa och beställa mat,sen bli det nog lite fotboll också (!) Vad grabbigt det lät,haha.

With Love

Twist and Shout


Har något band varit mer populära?

Korvöre

Idag har jag inte gjort av med ett enda korvöre. Det händer inte ofta ska jag säga. Alltid köper man ju något,men idag har jag inte köpt en enda grej (!) Jag jobbade både igår och idag,kanske inte världens roligaste dag att jobba på midsommarafton. Men när jag hade jobbat klart firade jag med mat och jordgubbstårta med familjen. Lugn och härlig midsommar! Idag planterade jag blommor på balkongen hos mamma och pappa. Sen kom Tiffny förbi. Vi planerade för peace and love och åt jordgubbstårta. Det kommer verkligen många bra artister,men de jag ser mest fram emot är Lily Allen,Kent,Shout Out Louds,Mando Diao och sen var det visst ungefär hundra till jag vill se.

Imorgon jobbar jag igen,men när jag slutar imorgon klockan fem så har jag semester tre veckor! Hur skönt som helst,ser verkligen fram emot att vara ledig. 

With Love 

Störst av allt är kärleken

Precis varit och handlat lite som jag skulle ha med mig till midsommarafton till mamma och pappa. Handlade nästan två kilo potatis,tre burkar sill och sen lite nudlar (dock ej till midsommarafton) för summan av 18:50 svenska kronor. Måtte nästan vara rekordbilligt! Man blir alltid så glad när man lyckas handla billigt. Var verkligen underbart varmt ute och hoppas det är lika fint väder imorgon.

Känner att jag redan nu hunnit med en hel del,som jag sagt förut så älskar jag att vara effektiv. Lika bra att fortsätta fixa och jobba när man väl har börjat och det flyter på bra. Jag längtar tills ikväll då jag ska åka till min Jimmy. Saknar honom fast än det bara är några dagar sen vi sågs. Han har fått mig att inse så mycket. Det tackar jag honoom innerligt för.

Som Prins Daniel så vackert sa till Kronprinsessan Victoria:
"Störst av allt är kärleken,jag älskar dig så"





Härligt väder

God morgon!
Jag har precis tvättat klart så nu har jag gjort mig förtjänt av en kopp kaffe. Började sju imorse så kändes nästan som att jag tvättade i sömnen för hade inte riktigt vaknat än. Ska träffa Tiffany och boka om biljetten till Borlänge. Sen ska jag jobba några timmar och sen åka till Jimmy. Ska dricka upp mitt kaffe och sen göra mig i ordning och gå ut i solen.

With Love

Crush-crash

”Big wasn’t a crush he was a crash”


Men vad sjutton!

Tydligen så tycker mina grannar att tisdagar är perfekta för fest. För just nu spelar de dålig musik på hög volym och brölar.
Just. När. Jag. Ska. Sova. Tack.

Sleep tight

Klassiker

Funderar på att utmana mig själv och läsa alla de klassiker som min käre mor och far köpt till mig. Vet inte hur många det är,men det är nog minst tjugo. Det är sådana där böcker som man verkligen borde ha läst eller läsa. Funderar på att ge varje bok en vecka,men kan bli lite tajt eftersom inte alla är särskilt lättlästa.

 


Tvätt

Hur nedrans typiskt är inte det här? (Eller kanske bara lite ogenomtänkt)

Sitter och planerar tvättstugan imorgon men dock utan att ha bokat den. Får för mig att den alltid är ledig på morgonen eftersom de flesta jobbar då. Men icke,uppbokad hela dagen. Så får vänta tills på torsdag! Imorgon ska jag och Tiffany köpa tält,blir nog det billigaste vi kan hitta eftersom vi inte lär använda det så där jättemånga gånger till. Sen blir det jobb för hela slanten, jobbar till söndag nu men sen så är det semster. Jobbar även på midsommarafton vilket är lite segt men man får tänka på ob-tillägget.

With Love


Centralbadet

Idag har varit en underbar dag. Vaknade upp med min glada och inspirerande pojkvän. Vi åt frukost och tog det piano. Sen åkte jag till centralbadet,en present som jag fått av Tiffany och ännu inte utnyttjat. Det var jätteskönt. Jag solade på takterassen,badade och satt i bastun. Verkligen en bra present!

Nu har jag kommit hem och precis lagat mig lite middag. Inte så mycket kul på tv heller eftersom mitt och Jimmys VM-tips redan spuckit. Typ tredje dagen i rad,hehe. Sitter och funderar på hösten. Kanske låter trist eftersom det knappt varit sommar än,men just nu har jag ju bara lägenheten till den 28 oktober. Så jag måste nog tänka lite på hösten. Känner mig dock optimistisk,hoppas att jag kommer in på någon av de kurser som jag sökt. Kanske blir det Uppsala? Ska fundera vidare.

Over and Out

Jag vill gifta mig storslaget

Precis sett på vigseln mellan kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Det var verkligen underbart fint,och så fint när Daniel blev rörd. För första gången någonsin vill ja ha ett riktigt stort  och fint bröllop. Tänk var prinar och prinssesor kan göra. Hittade även avslutningen från gårdagens konsert för dem. Så gulligt!



Spola fram till ca 2:46 om vi bara vill se det bästa

Omelett

Startade dagen med omelett och kaffe,en riktit bra lördagsmorgon kombination. Ska strax göra mig i ordning för att åka och kolla på Jimmy som ska spela fotboll (!). Dock har jag ingen aning om var jag ska,eftersom hållplatsen som jag enligt honom ska gå av vid inte existerar på sl's hemsida. Om jag hinner åker jag nog in till stan och kollar lite på bröllopsyran. Om inte får jag nog ta och låna Jimmys iphone så jag i alla fall kan se vigsel.

Spännade det ska bli att se dagens bröllpsklänning!

Den där klänningen - en gång till... Foto: Scanpix
Oh vilken klänning-från festkonserten på Konserthuset igår

Come what may



Kollade precis på
festkonserten för Victoria och Daniel. Tycka vad man vill om monarkin,men oh så fin avslutningen var. Går dock inte att lägga upp den så jag lägger upp en av de vackraste sångerna jag vet.

To you

For me,you are a little bit of heaven

Nya planer

Vilken grej!

Jag och Tiffany har pratat om att åka till Visby under sthlm-veckan men igår upptäckte jag till min fasa att jag inte alls har någon semester då. Sura miner i några minuter tills jag kom på att jag var ledig under peace and love istället! Ingen av oss har varit på festival så i år blir det äntligen av,och vi lyckades få tag på biljetter också. Förhoppningsvis kan vi komma iväg till Visby också,men kanske inte just under sthlms-veckan. Ska strax iväg och möta henne och köpa tågbiljetter,är ju kul om man kommer dit och hem också.

Over and Out


   
The Kooks och Lily Allen kommer

Härliga grannar

Det är verkligen härligt när ens grannar ställer till med fest. Helst de allra bröligaste killarna och pipigaste tjejerna och jättegärna på en månadg till klockan fyra. NOT! Vem har fest på en måndag? Kom igen! Hade hundra tankar på att med bestämda steg gå och plinga på men kom inte riktigt iväg. Kände mig som en tvättäkta surkärring.

Resultatet av deras fest var att inte bara de sovit alldeles för länge idag,utan det har även jag. Hade ju tänkt hänga med Malin och Miriam till fotografiska men är inte hundra på att jag hinner nu innan jag börjar jobba. Typiskt. Ska dricka kaffe och klä på mig raskt och se vad klockan blir.

Over and Out

02:30

Uppe sent,utan att riktigt veta varför. Så typsikt så fort man fastnar vid datorn så flyger timmarna förbi. Morgondagen är inte helt bestämd förutom att jag ska jobba. Äntligen,känns det som av någon konstig anledning. Ska nog shoppa hem lite kläder från nelly nu,bland annat en bikini (!)


Sleep tight



Imorgon ska jag se ut så här-ungefär

Time för stan

Tränat och duschat,känns riktigt skönt. Älskar också när det verkligen ger resultat,det kände jag idag. Nu är jag lite mer piffad och tänkte gå ner på stan och eventuellt shoppa lite. Hittar jag något fint kommer jag antagligen inte kunna hålla mig. Kom på att jag glömde att tacka Linnea ordentligt igår som jobbade mig tid. Tack!

Over and Out


Allt går inte att planera

Alla dagar blir inte alltid som man tänkt sig,men finns väl någon slags charm i det också. Eftersom det inte alltid går att planera allt. Ska i alla fall bege mig mot sats nu och få energi. Hoppas de ha MTV på för nu började the hills,hehe. Sen ska jag nog ta mig en lite tur på stan,känner att jag behöver något nytt att pigga upp mig med.

Over and Out

Blueberrypie


Lite stolt får man allt vara över sin talangfulla kusin

Spontant

Precis sett Hairspray,man blev verkligen glad,okej att den var lite smålöjlig men himla glad! Igår kväll var verkligen en riktigt lyckad spontankväll. Älskar sånt! Satt hemma vid datorn och tog det lugnt när jag såg att det skulle vara stort dansgolv i Kungsträdgården. Ringde Tiffany och en halvtimme senare var vi där. Det var bara bra skön musik,roliga människor och upprymd stämning. Utekvällar blir som bäst när de inte är så planerade. Idag åkte jag till mamma och pappa,ska sova här ikväll.

Over and Out


Varför så många bönder?

Smart som jag är (eller väldigt tidsoptimistisk) så hade jag bokat tvättstugan 16 idag. Värt att nämna var att jag slutade 16 så vi skynda mig hem så att ingen skulle sno den. Väntar verkligen in i det sista med att tvätta,så nu var det verkligen kris! Medan kläderna blir rena sitter jag och funderar på vad jag ska göra ikväll. Eftersom det blåser storm och regnar ute så känns soffan och en god middag väldigt lockande.

På ettan på väg hem tyckte jag att jag såg ovantligt mycket "bönder",det var verkligen märkbart och olika dialekter susande i mina öron. Var riktigt lost ett tag. När jag sen kom på vilka som är i stan,jo Kiss. Så stan är verkligen fylld med folk från hela landet med rockfrillor och kisströjor. Coolt!

Over and Out


Beautiful




"The most important thing in life is your family. There are days you love them, and others you don't. But, in the end, they're the people you always come home to. Sometimes it's the family you're born into and sometimes it's the one you make for yourself."

Jäkla dator

Höll på att skriva ett inlägg igår när datorn plötsligt la av eftersom den blivit för varm. Heja datorn! Hade inte tid att vänta på att den skulle kyla ner sig så det fick vara. Igår dammsög jag lägenheten för första gången,äntligen! Det är nu skinande rent här,and I love it.

Kvällen igår spenderades i Humlan,på koh phangan och på ehh after. En kul spontan kväll bortsett från att after kanske inte är världens bästa ställe...Bartendern var den som var mest taggad med sin visselpipa och dampliknande beteenden. Än så länge är det bara jag som är vaken,men funderar på att sätta på lite kaffe så Tiffany lockas av att gå upp. Idag blir nog en ganska lugn dag den enda jag måste göra är att köpa ett nytt sl-kort (snaark) och jobba,säkert något mer. Nu blir det kaffe!

Over and Out

Ps.Datorn blev nyss helt blå och stängdes av. Känns som den börjar bli sliten. Ds.


Alla har väl sett den men...


...kan inte låta bli. Hej bra!

Vet inte

Jag lyckades göra spenatsoppa,heja mig! Nu har jag mat så jag klarar mig hela veckan i alla fall,hehe. Imorgon består dagen av sovmorgon,vet inte och sen jobb. Det där vet inte planerar jag att fylla u med något kul. Men det beror på vad det blir för väder,är det sol så lär det nu bli så att jag lägger mig på Gärdet och tar det piano. Min man har skaffat blogg (efter många månaders dissande av hela fenomenet) vilket är roligt eftersom jag tycker han skriver bra.

Funderar fortfarande alldeles för mycket,men hoppas i alla fall att jag ska kunna somna ikväll. Hjälper ju egentligen inte att bara att sitta och grubbla men det är ju ofta oundvikligt. Ser dessvärre inte fram emot nästa fredag,vilket är en av de saker jag grubblar på. Kommer kännas så obeskrivligt konstigt.


Btw:jimmya.blogg.se

Pearl black

Sov tre timmar i natt så när Gabriel frågade om jag ville gå hem tidigare var jag snabb att säga sa. När jag kom hem somna jag på tre sekunder. Var länge sen jag sov på en eftermiddag,men idag var det riktigt nödvändigt. Vaknade lagom till förkväll och väntar på att jag ska få tillbaka dammsugaren. Pratade nyss med dem från tele2 säkert för fjärde gången den här veckan och nu är min alltför dyra räkning betald,men jag måste verkligen byta abbonemang eftersom detta inte alls gynnar sig. Har även hittat en mobil som inte skulle vara helt fel...hehe.


Tycker det är nedrans snyggt med sådana här stora "jobbmobiler"

Satc

Äntligen läst ut min nedrans bok. För när man väl börjar läsa en bok vill man ju läsa ut den,och dålig var den inte egentligen bara väldigt deppig. SOS från mänskligheten heter den,så läs den inte om du inte är på depphumör. Imorgon börjar jag sju så det blir tidig uppstigning,men å andra sidan slutar jag tidigt vilket är jätteskönt. Nu ska jag muntar upp mig med lite SATC-avsnitt.

Sleep tight


Läsa

Inspirationen att skriva har väl inte direkt varit på topp,av lite olika händelser och anledningar. Men helgen har varit mysig,varit på Tiffanys landställe,på Felicias studentfrande och druckit drinkar på Friday's. Hur härligt som helst! Nu sitter jag hos Jimmy och läser medan han bygger om en garderob åt sin syster. Gulligt! Jag ska läsa ut min bok nu för den börjar bli lite väl depp (inte riktigt vad jag behöver just nu) så jag kan börjar läsa Elsas mode.

Over and Out


Ballong

Luktar solkräm och ska snart ut och lägga mig i solen. Igår kväll var Malin här och åt middag. Jag lyckades göra en helt egen ceasarsallad (från scratch) och den blev rikitgt bra. När Malin hade gått somnade jag som en stock och sov till 11 idag! Så nu är det verkligen dags att gå ut. 


Häromkvällen på Gärdet,årets första ballong (som jag har sett)

Natt

Vet inte om det beror på kaffet eller på att jag sov för länge idag,men sova det kan jag inte. Inte för att jag börjar särskilt tidigt imorgon men jag vill verkligen sova. Känns som jag är trött.


Hittade den här. Det är inte klokt hur länge sen det här är,9:an,känns så avlägset.

Fläderblom

En av de bästa sakerna jag vet är att sola och lyssna på radio. Det är så avslappnande och man behöver inte tänka på någonting. Så dagen har bestod av frukost,solning och middag,ungefär. Nu har jag precis kommit hem och ska se någon bra film och äta fläderblomssorbet. Ska bara hitta någon bra film att se först.

Over and Out

RSS 2.0