Bilbao



En liten bild pa hur det ser ut i Bilbao

Ilusión

Framme!

Kom fram till Bilbao for ungefar fyra timmar sen. Flyget gick smidigt och fick bagaget jattesnabbt. Nu har jag i alla fall installerat mig lite har. Jag har redan hunnit ata paella med skaldjur och druckit café con leche. Det ar ratt varmt,inte stekhett men bra mycjet skonare an i Stockholm. Tyvarr sa fungerar inte min mobil av nagon mystisk anledning, man kan bara ringa nodsamtal. Tror att vi snart ska aka och kolla pa fotboll. Sergio ska spela,far se hur et gar han sa att de var daliga haha. Tror aven att Avén har kommit nu,och resten av gruppen lar ju komma under kvallen. Blir konstigt att traffa alla i skolan har i Bilbao. 

¡Zaijian!

Voy a Bilbao

Om ganska exakt sju timmar sitter jag på flyget till Bilbao. Det är helt sjukt! Har packat nästan allt,men kommer hele tiden på saker som jag kanske borde ha med mig. Börjar däremot känna mig trött och hoppas på att jag kan slappna av och somna så det inte blir som till Kina. Vet inte hur länge jag var vaken,men man mådde sådär när man kom fram. Vet nästan ingenting om familjen jag ska till,vet inte hur de bor eller hur det ser ut. Men det mest väsentliga måste ändå vara att IKEA ligger runt krokarna. Känns väldigt tryggt. Nu ska jag packa det sista (inte alls i sista sekund) sen så ska jag bege mig mot min vän Sängen.

Nos vemos en Bilbao


Brumbrum














Typ en ganska så snygg tandborste

Andas en stund

"Ta av dig skorna"

Povel Ramel

Tårtkalas


Igår var det tårtkalas. Jag, Ulrika och Tiffany ställde till med kalas och allt som allt var det nästan 40 personer där. Var verkligen kul att så många ville och kunde komma. Även ett stort tack till alla fina presenter,uppskattades! Tur att alla som kom var sugna på tårta för nästan allt var slut när det skulle städas idag. Borde börja planera för något liknade snart igen!



Våra verk såg ungefär ut så här

Illusionen Om Gud

"Fyrar för mer nytta än kyrkor"- Benjamin Franklin

RSS 2.0