GOTT NYTT ÅR


Gott jävla nytt år alla! Nytt år bra grejer!

Morgoneffektiv

Morgoneffektiv!

Hade väldigt svårt att sova igår av lite olika anledningar och det känns idag genom att jag har ont i halsen,men kanske går över under dagen med lite tur. Har ringt den del ärenden nu på morgonen,och ska fortsätta mitt telefonpratande ett tag till lika bra att passa på när man är igång. Håller även på och tvättar samtidigt,och snacka om att det var välbehövligt. Fattar inte varför jag väntar till sista stund med att tvätta. Sen blir det systemet men resten av stockholmsborna och sen lite jobb.
With Love

Lalala tvätt

Uppe mitt i natten men borde verkligen sova snart om jag ska upp i tid imorgon. Insåg i panik att jag var tvungen att tvätta innan nyår om jag ska kunna ha på mig något överhuvudtaget så det var bara att boka in ett trist morgonpass... Planerna för nyår verkar för övrigt verkligen kunna bli precis vad som helst just nu. Borde försöka läsa lite innan jag somnat i alla fall,man kan verkligen säga att jag skjutit skolan åt sidan nu när det varit jul,och det kommer nog inte att vara till min fördel då jag har tenta alldeles snart. Natti.

With Love

Nyår?

Morgonstund har guld i mun,eller vad man nu säger,synd bara att man sovit som en stock och äter frukost nu. Nej sömnen var väldigt välbehövlig,men för det mesta så gillar jag att försöka gå upp i tid. Tiffany är också här,och hon har sovit lika djupt hon,tills en från hennes jobb ringde och väckte oss båda. Bra för vi behövde gå upp! Nu försöker vi smida planer till nyår,vilket dessvärre går sådär. Dagen fylls i vilket fall med jobb senare ikväll och lite andra nödvändigheter under dagen. Gud vad spännande det lät!

With Love

Bilder

Just nu är det lite förvirrat med allt på något vis, men här kommer i alla fall julen i bilder.

Måndag

Nu är julen förbi,och den har verkligen varit riktigt trevlig. Jag har precis gått upp och gjort mig en obligatorisk "jag är ledig omelett" och funderar oå vad jag ska göra idag. Det lutar mot en runda på stan,eller åka och kolla på stolar. Eftersom jag bara har EN stol just nu så har jag lite svårt att ha gäster här. Förutom att jag är väldigt trött så är det bra med mig,lite förvirrat på olika fronter,men än dock bra.



With Love

Danföredopparedan

Nu är det danföredan!
Hem till mamma och pappa snart med alla klappar,och sen ner på stan för den sista. Har en klapp kvar,och det är ganska bra jobbat av mig tycker jag.

With Love

Snart ledig

En dag till med skola och jobba till åtta ikväll,men sen,sen så är jag ledig över heela julen. Me like!

With Love

Julklapp

Något sen frukost/lunch. Vaknade för flera timmar sen egentligen men kände mig helt igentäppt,hes och allmänt förkyld så kunde inte riktigt ta mig upp. Nu lyxade jag till det med en laxmacka (kommit på att gravad lax måste vara det godaste som finns),lite kaffe och apelsinjucie. Tisdagslyxar! Igår hade vi lite julavslutning hemma hos Fanny med de flesta i klassen,verkligen trevligt! Men jag kom hem i hyfsad tid då jag dessvärre blev hesare och hesare ju längre kvällen gick.

Idag ska jag pyssla med de sista julklapparna är tanken,det var i och för sig tanken igår också men hade inte sådan framgång med det. Tycker inte att det är så värst roande att vara inne i stan och trängas med hela Stockholm,menmen.
With Love

Tummen upp

Klockan är bara två och jag har redan hunnit jobba och komma framåt med pluggandet lite. Ibland är man effektiv,men så började jag jobba kvart över sex imorse också,fick gå hem tidigare också vilket var fruktansvärt skönt. Nu är jag hemma på lite lunchpaus,och julklappepyssel innan jag drar in mot stan igen. Hade helt glömt bort att vi skulle ses några i klassen ikväll för lite "julavslutning",och jag får se om jag orkar iväg sen för känner mig ganska så förkyld just nu. Men vore kul!




With Love

Vinterpjuck

LYCKA!

Precis köpt mig ett par varma,torra men dock inte alltför vackra vinterskor. Var verkligen i greven tid,då jag varit blöt om fötterna i princip varje dag sedan snön kom. Nu har vi tagit in granen och fikat lussebullar,myser!

With Love

Fjärde advent

Fjärde advent,känns mysigt och lite konstigt att december bara flugit iväg. Blev ingen Inception igår,utan somnade som en stock med tvn på och allt.  Röjt lite mer här hemma och nu börjar det bli en ganska så bra ordning. Det enda som jag inte "löst" är att jag inte kan hitta mitt himla källarförråd,finns ungefär hundra dörrar där nere och ingen av dem innehåller mitt förråd. Idag ska jag köpa julklappar och ta in granen hos mamma och pappa. Mysigt!

With Love

Julgran

Så var det lördag kväll och jag har nyss kommit hem från jobbet. Ikväll blir det riktigt lugnt med julmust och en bra film,lutar mot Inception. Igår hade jag lite glöggmys här hos mig,och sen blev det utgång på Spy Bar. Blev en sen natt/tidig morgon men hade roligt i alla fall,så varit ganska så trött idag. Idag var det i alla fall dags för årliga julgransinköp med pappa. Så mysigt med en riktig gran som luktar jul! Kan inte förstå att man vill ha en plastgran även om det är praktiskt och så. Julgransdoften är halva grejen med granen. Nu ska jag bädda ner mig och kolla på film. Ibland kan det vara riktigt skönt att göra ingenting vettigt alls.


With Love

Robyn ffs

Robyn på onsdag,lovelovelove!

Totikki

Måndag och har precis läst en av texterna till imorgon men har två kvar. Ska fixa i lägenheten idag och behöver verkligen åka till ikea,men hur kul är det att åka dit själv? Verkar bara vara jag som är ledig idag,alla andra har skola eller är på jobbet. Buhu. Hoppas att jag får igång tv:n och datorn i lägenheten imorgon också,sov hos mamma och pappa ikväll eftersom jag behövde internet,typiskt att sådant aldrig lyckas gå smidigt.
 
Just det en liten sammanfattning av helgen,i helgen har jag:
- jobbat,började alldeles för tidigt med mitt nuvarande trötta sinne
- haft en lyckad utgång med Tiffany,där vi "festade med Andreas Weise" haha
- fått ett nytt hem
- haft sönder mammas och pappas dusch,bravo säger jag bara
- sett en Beck-film,vilket var mycket onödigt eftersom jag tycker de är läskiga


With Love

Lite sömn

Lite dåligt med skriveri här har jag märkt,men inte direkt haft någon dunderinspiration. Blev flytt idag och nu är jag dundertrött,så sömn står som prio ett just nu. Imorgon bör jag göra en hel massa saker,men eftersom mondo verkar ligga nere nu så vet jag inte hur det ska gå med det.
With Love

Te

Hemma en vända,ska dricka lite te mot min dumma hals och ta en ipren mot mitt huvud och sen iväg igen. Ska åka och lussebaka på lidingö med folk från klassen. Ikväll blir det fika med Tiffany och sen ska jag packa. Nu är i alla fall flyttdagen bestämd,på söndag bär det av.
With Love

Let it snow


Julstämning på intåg

Precis gjort mig en kopp rött te med vaniljsmak,i princip det enda teet jag dricker just nu. Gjorde mig nyss en matlåda för att spara en slant när jag ska vara i skolan halva dagen imorgon. Kommer säkerligen bli kaffe för den "insparade slanten" Såklart ringde jobbet mig imorse och frågade om jag kunde jobba,så jobb blev det. Jag har även lyckats skriva upp mig på en tid imorgon också,när jag ändå var igång...Nu är målningen av lägenheten eller det enda rum som lägenheten består av klar! Blev lite av en stressmålning när det skulle hinnas med innan jobbet. Som tur var kom Tiffany och räddade mig från att inte bli klar samt tog med sig lite lunch. Hur bra som helst,verkligen tack!

En liten julkänlsa börjar även leta sig fram i mitt inre,känns bra. Jag har nämligen börjat  skriva en julklappslista,men inte en önskelista då alla redan vet att jag önskar mig sådant skoj som dammsugare,tvättkorg,tallrikar och så vidare. Men vill verkligen gå på någon julig julkonsert,kanske får smyga in när Södra Latin har sin...
With Love

Målartag

Gud helgen har gått i rasande takt och varit himla lyckad! Berns i fredags,Uppsala i lördags och sen lite fix i lägenheten med Tiffany och sedan även Felicia en stund. Idag var det skola på förmiddagen, men gud så trött ja var,och ensam var jag inte med tanke på att kaffekön ringlade sig lång när det var dags för rast. Sen var det äntligen dags för att sätta igång med målningen, hann med en stryknin idag och sen blir det en imorgon eller eventuellt två beroende på hur det blir.
Imorgon är jag i vilket fall som helst ledig, i alla fall än så länge om de inte ringer och vill att jag ska jobba. Nu vill jag helst inte att de ringer ändå...

With Love

Galej

OMG!
Ska aldrig någonsin mer bära hem 10 liter färg,vägde ca 15 kilo och jag häll på att bryta ihop när jag kom hem. FY! Tyvärr blev det ingen målning idag då jag inte kunde ta mig upp med färgen själv och hade ingen bilskjuts,men får ta nya tag imorgon när det kommer till det. Nu ska jag hitta något att ha på mig till kvällen,och sen ta en sväng förbi systemet. Ikväll blir det galej!


With Love

En enda stor flyttkartong

Mycket är så gott som nedpackat nu. Är en del krimskrams som jag inte vet var jag ska lägga någonstans,men annars så börjar rummet så sakta men säkert fyllas med flyttkartonger. Borde väl gå och lägga mig snart, har en ambitiös tanke om att hinna med träning innan skolan imorgon,men vi får se hur det är med morgonhumöret.

Sleep Tight
With Love

Färg eller inte färg?

Heja mig! Precis gjort lite te istället för kaffe,börjar inse att min mage inte riktigt diggar allt det kaffe som jag häller i mig,och ska nu försöka med lite mer te. Nu ska jag bestämma färg till mina väggar som ska handlas och målas imorgon. Lutar mot något gräddvitt i stora (och enda) rummet, och den är jag ett stort frågetecken när det kommer till hallen. Om jag ska köra något lika neutralt där eller våga med någon färg? Ska se vad jag kan hitta nu,och sen ska jag packa ner resten...blir nog en lång natt det här.

With Love

Minus 12

Gud vilken kyla!
Jag tycker man klär på sig och klär på sig och ändå så fryser man på något vänster. Haft en föreläsning idag,nya kursen börjar på en gång utan rast och ro. Men känns verkligen skönt att börja med ett nytt ämne nu...imorgon är det FREDAG! och då blir det föreläsning,målning och sedan kanske en tentautgång med folk från klassen. Men måste försöka måla klart imorgon för ska till Uppsala på lördag,så får se vad jag hinner med sen på kvällen. Nu ska jag dricka lite eftermiddagskaffe och sen kila iväg till jobbet. Värm nu varandra i kylan!
With Love

RSS 2.0