The New Black

Inte bara USA, utan världen har fått en ny president. Visserligen var inte det idag,men nu har även Obama och resten av världen smält denna väldigt stora händelse. Vi pratade på filosofilektionen om hurvida denna händelse skulle gå till historien eller ej. Jag tyckte/tycker att detta svar känns väldigt enkelt. Jag tycker absolut att detta är en historisk händelse även om vi lever i en modern tid. Det är något unikt och förändrande att ett land som USA (me en tid som aparttime)  får en svart president. Jag tycker det är stort,klassen häll inte riktigt med. Inte ens häften tyckte det var något historiskt och jag blev faktiskt förvånad. Men nu får vi se hur Obama hanterar allt som ligger och väntar på att lösas framöver. Där kan man prata om stressig dag på jobbet.


Höjdrädd?

"I'm not afraid for heights, you seen my shoes"


Tootikki


Gammal Sång



Stackars mig
Ingen bryr sig om lilla jag,jag vill höra någon säga mig att imorgon blir en bättre dag.
Som i en gammal sång,  som spelar på min grammafon
Vill höra samma sång där allt blir bra imorgon

Lördagkväll sitter ensam på en öde perrong
Nynnar samma sång
Minus sju
Röker fyra cigaretter i rad inget gör mig glad
Stackars mig för ingen bryr sig om lilla jag
Orkar inte längre vänta på
Att imorrgon blir en bättre dag

Det är bara repetition repetition repetition, jämt!
För jag gör inget ting i flera dagar
Flummar somnar om och vaknar medan alla andra går till *sängs*

Veronica Maggio

Socks In The City



"Men as Socks"

Peter Jensen


Lips



Mañana

Min dag har spenderats (och mina pengar) i den stora staden idag. Sprungit omkring och letat fynd och jag känner mig faktiskt väldigt nöjd. Den sista affären som vi var på var "Carlings". Haha man kunde bara gå ut därifrån med ett leende. Jag har nog aldrig träffat en så kvick,levande och karismatisk människa. Det går inte att återberätta så man kan förstå men gå till Carlings på Drottninggatan så märker ni snabbt vem jag menade. Vi bara gick ut därfirån och skrattade ( på ett bra sätt) . Tänk vad mycket en person kan ändra ens humör.


Paus från stök


Nyår 2008. En ensam drickare i ett hörn. Hm vem kan det vara?

2009

2009

Nytt år,nya möjligheter. Egentligen kan vad som helst hända det här nya året,bara man vill något tillräckligt mycket (kan däremot rekommendera att mål som att "plocka ner stjärnor" och "lära mig flyga" undviks).  Det händer otroligt mycket det här året redan nu. Vi är en hel hög 90:or som äntligen får ta studenten och ge oss ut "vuxenvärlden",det kommer en ny varm och härlig sommar,ska redan nu på två inbokade konserter( Coldplay oh Oasis) och jag hoppas att det blir många fler,födelsedagar och allt var ett år på 365 dagar har att erbjuda. Så strunta i löften och njut av varje dag utan krav och press. Sätt då hellre upp mindre mål att uppfylla,istället för att ha en tyngande löfte att leva upp till.

Välkommen till år 2009!

RSS 2.0