Solig morgon

God morgon!

Måndag och ny vecka,förhoppningsvis en solig vecka så man kan börja bli med "vårig". Ska strax bege mig till mitt favorit konitori och köpa morgonkaffe (hinner inte göra hemma nu) och sen jobba. Ikväll ska jag träffa Ullis och det var ungefär hundra år sen. Vi tänkte att tennissäsongen skulle börja idag men planen är inte klar så det blir en långpromenad istället.

Over and Out.


En oldie på mig,kanske borde skaffa glasögon?

Love this


Söndagsmys

Härlig med söndag! Har fått sova ut riktigt ordentligt och är helt ledig idag så känns rätt så underbart om jag får säga det själv. Stängde igår och sedan åkte jag till Jimmy. Det jobbiga med att stänga är alla seega kunder som strosar runt helt obemärkt och handlar fast än vi redan har stängt. I fredags var jag på Collage med Tiffany och hennes kompis Cissi,gillade stället fast än det inte var bästa draget. Idag ska jag med Jimmys familj på inredningsmässa ska bli jättekul eftersom jag tycker inredning är så kul. Framåt kvällen blir det söndagsmiddag med familjen. Härliga dag!

Klicka för att förstora bilden
Har beställt dessa godingar (hoppas inte Jimmy ser det här)


Grått

Vilken grå dag och ingenting blir som jag tänkt mig. Ingenting just nu. Passade på att ligga på mammas spikmatta nu när jag är här för att slappna av lite,och det fungerade till viss del. Ska snart åka hem igen men känns så oinspirerande att gå ut i det här vädret. Just nu känner jag mig verkligen som en liten plutt. Måste försöka ändra på det.

Sova

Hemma hos mamma och pappa för kvällen. Känns ganska skönt. Åkte hit efter jobbet och nallade lite middag som sen blev kaffe. Är så trist väder ute att jag inte hade lust att åka hem till mig sen,så ska sova kvar här. Gjorde om lite idag här,men vet ite rikigt vad jag tycker,men det var lite för murrigt innan men nu kanske det blev för flickigt. Hmm,ska nog sova om en stund,känns som jag har för mycket att tänka på jus nu.

Internetabstinens

God morgon!
Fortfarande inget internet hemma hos mig,och det börjar gå mig lite på nerverna. Sov hos Tiffany igår så passar på att använda internet när jag ändå är här. Matten börjar bli riktigt svår nu så det känns nästan helt okej att gå och jobba efetrsom jag då i alla fall slipper räkna,hehe. Helgen har i alla fall varit toppen,med två lyckade utekvällar! Hoppas verkligen att internet har börjat fungera sen när jag kommer hem ikväll (eller imorgon,snälla!) skulle underlätta väldigt mycket. Satt och suktade efter en nespresso-maskin igår,vill vill vill ha en,men kanske inte är prio ett när man flyttar hemifrån. Fortfarande annat som måste köpas,men sen kanske,då blir det nog en egen liten nespresso-maskin!


Kaffe utan mjölk

Har precis gått upp i tron om att få en kopp kaffe,men icke. Mjölken är slut och jag kan helt enkelt inte dricka kaffe utan mjölk. Jag saknar solen från igår,var helt underbart med lite äkta vårkänsla.


Snilleblixt

Woho! Jag och Jimmy fick en snilleblixt häromdagen och det var att man kan koppla in hans iphone som modem,kul att man kom på det efter en vecka hehe. Hur bra som helst i alla fall,men funkar ju bara när han är här. Funderar på att sno hans iphone tills "det riktiga" modemet kommer. Idag kom persiennsnubben hit och satte upp en persienn i mittenfönstret (obs! det största) så känns skönt att kunna dra för och slippa solen i ögonen på morgonen. Igår sov jag här för första gången själv och det gick faktiskt bra,jag var så trött att jag somnade på stört. Hoppades på lunch med Malin i fältan men det verkar dessvärre som att hon är sjuk. Ska ta och röja upp lite här och sen kolla in sats här på Gärdet.

Over and Out

Mycket att stå i

Nu sitter jag hemma i Sundbyberg och ska snart träffa Tiffany och fika. Sen ska jag försöka bege mig in till stan igen med mina kassar. Kommer verkligen att se ut som en "baglady",men vad gör man inte för att få dit sina kläder. Flytten har verkligen varit sporadisk,nu däremot är nästa allt där med det har tagit sin lilla tid. Internet har jag inte fått än,himla tråkigt,så därför passar jag på nu när jag är hemma (eller hemma och hemma,men vad ska man säga?) Nu märker jag även hur mycket grejer jag egentligen har,skor,kläder och en massa annat som man samlat på sig. Det blir ett himla jobb att rensa ut alla gamla skolpapper som jag har lyckats spara,men det får bli senare i veckan. Nej nu får Tiffany ringa,jag vill ha kaffe!


Jordgubbar

Ute är det grått men här inne sitter jag och äter jordgubbar till frukost,känns himla härligt. Har jobbat sen i lördags,men imorgon och resten av helgen är jag ledig och det ser jag verkligen fram emot. Påskhelgen var trevlig med påskmat och lite för mycket godis. Var även på en hejdundrande 50-årsfest i söndags med fri bar och god mat,en oslagbar kombination! Ikväll blir det ganska så stora förändringar för mig,då jag ska flytta.  Har redan börjat packa men har fortfarande en del kvar. Tänk bara på alla skor och kläder som jag inte börjat packa ner än,hehe. Det ska verkligen bli kul,men känns samtidigt lite konstigt. Nu måste jag göra mig i ordning för jobbet.

Over and Out

En kortis

Det har verkligen varit fullt upp efter att vi kom hem från Paris,har jobbat,varit på matte och fixat med lite andra grejer. Men Paris var lovely! Redan fredag nu,och röd dag så man kan väl säga att det är söndag. Jag trodde att jag skulle jobba idag men eftersom det är påskschema så är jag ledig. Jag och Jimmy ska vara lite kulturella idag och gå och se Hamlet på Stadsteatern. Sen blir det nog en rätt så lugn dag,för jag ska jobba hela helgen (som tur är,är det dagtider himla skönt) Nu måste jag göra mig i ordning så jag kommer in till stan i tid.


Notre-dame

RSS 2.0