Sushi


 Tillägnat Ögat

Tänka Efter Efter

Igår ringde socker-conny mycket lägligt. Jag skulle precis låsa dörren och springa för att möta Ögat (som jag trodde då i alla fall). När jag pratar med honom springandes till tunnelbanan kommer jag på att jag har glömt glass framme. Så jävla klyftigt av mig. Då säger han "Antigen kan man tänka efter, eller så kan man tänka efter efter. Du valde det sista." Haha,tyckte det stämde så bra. För det är vad jag oftast gör. Tänker efter, efter. En väldigt dåig taktik,som oftast ite fungerar. Det blir fel och missförstånd eller som igår, smälten glass. Så jag ska börja försöka att tänka efter före,tror att det skulle förenkla saker och ting. Så tänk efter före och inte efter!

Spontant

Oj vilken dag det blev igår! Tjohej! Jag kom några minuter försent när jag skulle möta Ögat, men när jag kommer till Åhléns så får jag ett sms: "Hej! Vad händer? Var när ska vi ses? :)" från Ögat....vi hade visst inte bestämt något helt klart så jag var i tid ändå! Men hon var klar så vi sågs och pratade roligheter. Vi bestämde också med Sälen att vi skulle se på bio. Men när jag och Ögat står i kön till bionbiljetterna kommer vi på en ASbra  idé. Vi ringer Sälen och frågar om inte hon kan boka biljetterna istället hemifrån. Så himla bra idé! Vi åker åt varsitt håll och bestämmer vilken tid vi ska ses. DÅ är biljetterna slut. Bra, väldigt bra.

Rent spontant går jag in på alltomstockholm.se (väldigt bra sida), och ser att ingen mindre än Mr Mraz is in tha city! Vi går tycker jag och Ögat konstaterar att det är lika dyrt som en biobiljett...typ..(klockan var då 18:15, insläpp var 18:30). Inom en kvart är alla vi på väg till Arenan. Vi köper biljetter och går på en mycket mysig konsert. RENT SPONTANT! Hurra! Middag på Burger King med baibong och snyggt skägg! På vägen hem ville jag skratta högt hele tiden (vet inte om jag var trött eller väldigt trött) Men jag kunde ju inte skratta,så fick hålla mig hela vägen hem.

We Need Weekends

Lördag, och jag är uppe i tid. Har redan ätit frukost,kollat på Gilmore Girls och slöat vid datorn. Inte illa. Ska möta 'Ögat' om en timme i stan och jag hoppas på att vara i tid. Har bara kommit i tid en dag den här veckan och det känns ganska så illa. Nu håller jag på med olagligheter (om det finns ett sådant ord). Jag laddar nämligen ner Hello Saferides senaste album. Känner att jag behöver pigga upp min ipod,som för övrigt har den bästa musiken. Gud! Plötsligt slog verkligheten till och jag kom på hur galna våra lärare har blivit. Vi har sju miljoner grejer till nästa vecka, och minst lika mycket till veckan efter. Men ska ta en sak i taget,annars får man inget gjort har jag märkt. Nu ska jag fortsätta att njuta av den underbara helg som bara infaller två av veckans sju dagar.Love!

En nypa salt och ironi

En trevlig liten lista i hösttider från DN söndag:

6 Saker att inte göra i september:

1. Sparka inte ut din sambo och börja ett nytt liv. Det ä sart oktober och kallt.
2. Köp inte ett dyrt träningskort. Det är ingen idé och det vet du.
3. Sluta inte röka, Du blir så otrevlig.
4 . Läs inte boken "Astrosex" och testa inte ställningarna. Stjärnorna har noll koll.
5. Klipp dig inte i en ny och piffig frisyr à la Agyness Deyn. Du passar inte i det.
6.Starta inte en blogg.Det är ingen som orkar följa den.

Tur att man känner sig fräsch i alla fall.


Ungefär så här ser jag ut nu.eh. minus: klänningen,paraplyt,handskarna
utstrålningen och energin.


Matberoende,det är väl alla?

Klockan är kvart över två. Har jag ätit lunch? Svaret är mycket enket. NEJ! Är jag hungrig? Svaret är mycket enkelt : JA! Men har inte haft tid förrän nu att ens tänka på vad jag vill äta. Eller okej, det var kasnke inte helt sant. Ägnde faktiskt ett par redovisningar på religionen till att tänka på mat. En god lax med en krämig sås. Kanske en avocadosallad med en fräsch dressing. Eller varför inte, en god baguett med kycklingcurry fylling och en cola till det. Men nej, mat är inte alls det enda jag tänker på nu. Jag skiver ju en seriös text om Voltaire och hans kloka (Hrm) ord. Åter till verkligeheten. En verklighet utan mat.

Svart till Vitt

Hur kommer det sig att det är så svårt för människor att stå för det man faktiskt tycker? Jag menar, jag har också svårt att göra det. Ibland blir man ju tvungen att ändra sig eller "dölja" vad man faktiskt tänker för att det inte ska skapa onödiga konflikter. Men när man precis innan har sagt en sak och sedan inte kan vara den som står upp och säger vad den tycker. Det är dubbelmoral. Jag tycker alla har en rätt att ändra åsikt, det är ju självklart. Men artt gå fram svart till vitt är lite med svårförståligt för mig. Så stå fast vid vad du tycker,allt annat kommer göra dig( och andra) mycket förvirrade!


Tappad Kontroll

Hur kommer det sig att tiden tycks gå så snabbt. Den går bara förbi mig hela tiden. Så fort jag känner att jag har kontroll över saker så tappar jag den. All förvirring gör inte saken bättre. Jag kan inte tänka när jag är förvirrad och kan jag inte tänka så hinner jag inte göra allt som jag har planerat. Förvirring. Jag vänder och vrider. Pusslar om,tänker igen. Ändå får jag inte ihop någonting. Hur blev allt så här konstigt?När blev det då här konstigt? Jag hänger inte med. Hjälp mig att hänga med igen.

Hen Hao

http://www.blocket.se/vi/17929041.htm

Haiti


Reinvent Yourself

Hösten är som nyår. Man ska bli en ny människa. Ha ny stil,ändra sina vanor "hitta höstformen",börja med nya spännande kurser. Löften tas men de hålls lika ofta som de gör vi nyår. Men hösten känns ändå mycket skönare än nyår,eftersom man redan dagen efter att nyårslöftena har tagits, bara vill gå och gräva ner sig. Hösten är skön. Man kan i alla fall inbilla sig att allt kommer bli som nytt. Annars kan man kanske bara återvinna sig själv lite.


RSS 2.0