Blä för förkyld

Bluuä känner mig förkyld. Varit inne hela dagen och dammsugit med min nya dammsugare,tjooho! Men känner att jag måste ta mig ut en stund i alla fall. Så tänkte åka in till stan,kolla på lite jeans och köpa en bautapåse med godis.
With Love

Toppenhelg

Skulle sov lite,men tog mig ettsuper powernap och nu gjorde jag. Sitter i morgonrock,äter lite cheescake leftovers och kollar på satc. Haft en toppenvkäll med firande varje dag! Ska möta om Tiffany om en timme ungefär och sen ska vi ut och äta indiskt,så blir lite firande idag också. Mysigt och gott ska det bli. Nu ska jag chilla lite till.


With Love


Pirr

Precis tagit en powernap,sjukt skönt att siva på dagen. Vet inte hur det kommer sig men det är då alltid skönare att få sove en stund på dagen. Starx ska jag iväg till jobbet men känns ganska så okej eftersom jag inte ksa dit förrän på tisdag igen! Sen blir det lite drinkar med statsvetare i stan och sen ladda för imorgon. Imorgon ska jag börja med att ta en rundtur och hämta upp skor och klänningar som jag har lämnat in lite överallt.


With Love

21 on friday

Dags att fylla år igen,och det känns som igår och som hundra år sen jag och Tiffany planerande för fest förra året. Förstår egentligen inte varför man inte gör en resumé när man fyller år,känns nästan mer passande än en på nyår. Så vad har hänt sen vi fyllde år sist? Ganska så mycket, en hel massa skoj. Men bilder säger mer.



With Love

Trasiga kläder

Gud vilket fint väder det är idag! Kanke lite för kallt,men annars skulle det nästan kunna kännas som vår. Tvätt hela morgonen och snart ska jag åka och beställa en tårta till mig själv,lika bra då kan det liksom inte bli fel. Problem dock med vad jag ska ha på mig,men har hittat en "gammal" klänning här hemma som jag inte använt på jättelänge då den varit trasig, ska lämna in den hade jag tänkt. En annan klänning håller även på att sys upp,så någon av dessa två blir det nog.

I måndags skulle jag ju lämna in min päls eftersom den verkligen håller på att gå i bitar. Men eftersom det skulle kosta ungefär 2000 kronor att laga den så la jag det på is ett tag. Känner nog att jag hellre köper en ny än att laga min gamla för den summa. På schemat för restan av veckan står det jobb,drink med Fanny innan hon drar till New York imorgon, pyssel tills på fredag och sen fylla 21!

Birtdaycake?
With Love

Birthdaydress

Tog en rejäl sovmorgon idag,kände att det var behövligt. Röjer lite,kollar på efter tio och dricker kaffe,skön start på dagen. Idag fyller pappa och om har jag någon present? Icke sa nicke,det har jag inte och jag har ingen aning om  vad jag ska ge heller. Håller på och letar efter en klänning att ha på mig på fredag när jag och Tiffany fyller 21! Har ögonen på några olika,ska bara bestäm,ma mig för en. Nu ska jag fortsätta ta det piano ett tag till innan jag åker in till stan och fixar med saker.

With Love

satcdrog

Lyckad kväll igår hos Fanny,hade väldigt roligt! Dock tråkigt att Tiffany inte kom,då hon hade blivit sjuk. Blä för sjuk. Nu sitter jag och lyssnar på hög musik och funderar på sängen. Imorgon är jag ledig! Så underbart skönt måste jag säga. Visst jag har jobbat hele helgen,men ledig på en måndag känns alltid underbart. Har dock en del ärenden att göra,så som att lämna in pälsen som håller på att ramla ihop,gå på intervju och så vidare. Just det pappa fyller ju år också,snäll dotter som höll på att glömma det! Han frågade nämligen mig igår om jag skulle komma förbi på måndag och jag svarade med att säga att jag inte riktigt visste hur måndagen såg ut. Skäms på mig!

Lite satc och sen en ordentlig dos sömn.
Behöver sol
With Love

Ferre

Vaarför är det allatid helt omöjligt att veta var man ska ha på sig? Tror dock att det blir det som jag har på mig nu,men sicken tid det tog att komma fram till det då. Ikväll ska jag till Fanny på byebye ferre då hon åker till New York om en vecka. Så där blir det galej ikväll! Har jobbat och sedan gått en stund i Kista gallerian idag,men usch vad jag inte gillar att gå där. Alldeles för hetsigt och för mycket folk! Dags att dra på sig skorna och ge sig iväg.



With Love

Pretty


Fy sjutton vad kallt det är ute. Vill verkligen inte gå ut igen,men men jobbar man så jobbar man.

With Love

Så här ser det ut hos mig idag

Idag har farmor och systeryster varit här på alla hjärtans-dag fika. En "högtid" som jag annars kan känna mig smått kluven inför. Nu sitter jag och pluggar matte vilket inte är alltför underhållande och funderar därför på att åka och sätta mig på något fik och plugga istället.

With Love

Lite gamla godingar

Hitta en hög med gamla bilder när jag kopplade in den externa hårdisken. Så här kommer lite från Södra.


Söndag med latte

ch så var det helt plötsligt kväll. Blev lite vin igår...så varit ganska så trött idag. Men tog mig ut i det fina vädret och hade lite gossip med Tiffany och Felicia över en latte. Resten av dagen har spenderats med satc och en liten powernap. Nu är frågan vad man ska äta till middag...? Knepigt det där alltså.
Cola Light beroende

With Love

Happyhappyhappy come on!


Vin/inte vin fest/inte fest?

Hej underbart väder

Tror banne mig att jag har slagit nytt rekord i tiden från att vakna till att sitta på tunnelbanan. Hade tenta nio imorse och tunnelbanan för att jag skulle hinna i tid skulle gå 08:04,när tror ni att jag vaknar? JO 07:53! Men fy sjutton vilken rusch jag gjorde och mycket riktigt,fyra minuter över åtta satt jag på tunnelbanan mot tentan. Nu har jag precis kommit hem och funderar på vad jag ska göra denna underbara lördag (den blev alltså det efter tentan,var ungefär sämsta lördagen innan). Ska nog ta mitt pick och pack,träna och sen fika fika med mamma och ska nog tvinga med pappa också om jag lyckas.


With Love

Like

Lite mycket just nu kan jag känna,men en sak i taget...något som jag verkligen måste påminna mig själv om. Varit hemma en stund nu efter skolan och ätit spenat/skinkpasta mums! Ska strax dra mig hemifrån igen (sool ute!) och läsa på något bra ställe. Känner mig lite trött,men samtidigt sprallig! Like.



With Love

Röja undan

"Städa städa varje måndag och sen varje jul,det tycker jag är kul"

Ungefär det jag pysslar med just nu,röjer undan,diskar och försöker få det lite mer städat i lägenheten. Lyckas ganska så bra med det. Dagens schema ser ungefär ut så här: jobba och plugga. Inte så väldigt spännande kan jag väl tycka,men efter en lyckad och rolig helg så känns det ganska okej. Igår lyckades jag på något vänster att tappa tandborsten på min mindre trevliga toalettborste så nu är jag utan tandborste,inte kul!

With Love

Lördagsmys

Ehh mums!
Sitter hos mamma och pappa nu och väntar på att maten ska bli klar,skönt när man kan bete sig lite som när man var lite: Sitta och ropa efter när maten är klar och bara ta det allmänt piano. Inte så schysst kanske,men sjukt skönt!

With Love

Efter tio,snart elva

Redan fredag,jag förstår verkligen inte var veckorna försvinner någonstans. Helgen består mestadels av jobb och kanske något roligt. Väldigt osugen på att gå ut idag då det verkar snöa,riktigt oskönt! Men blir illa tvungen då jag ska jobba och till Fanny om en timme,tur att man har vara skor och en varm jacka. Duschen nästa!
Funderar mycket,ibland kan man nog tänka för mycket.

With Love

Love and other drugs

Kom precis hem från en mysig onsdagsbio med Tiffany. Såg Love and other drugs som var väldigt bra, både sorglig och rolig. Borde gå och lägga mig strax för har lektion imorgon,så blir lite te och sen sängen.

With Love


Onsdagssol

Dålig på att skriva just nu,men blir så ibland. Helgen var lyckad,jobb och utgång på lördagen och bara ta det allmänt lugnt på söndagen med en rejäl brunch med Tiffany. Just nu håller jag på och tvättar och gör mig i ordning. Ska iväg till stan och träffa Hanna som jag inte träffat på hundra år! Ska blir roligt! Måste bara fundera ut något bra fik.
Riktigt härligt väder är det ute idag också,solen skiner och det känns inte speciellt kallt. Inte så mycket mer intressant att komma med just nu faktiskt. Tvättis nästa.

With Love

RSS 2.0