Late night


Decoration beauty


Sen kväll,tidig morgon

Började nyss kolla på La strada men stängde av efter en kvart,kände mig inte riktigt upplagd för den typen av filmer. Borde snart försöka gå och lägga mig eftersom jag har min tidigaste dag imorgon,börjar 06:15! Det som är skönt med den tiden är ju i och för sig att jag får traska hem vi tolv. Men kvar över sex är på gränsen till för tidigt.

Over and out.

Ja tack!

Skulle inte tacka nej till dessa godbitar från Christian Louboutin och Oscar de la renta.


Allt vi äter är tillsatser

Visste ni att det bara är 1,5 % avokado i santa marias guacamole?  Det är ju helt stört,att man ens kan tycka att det är gott. Fatta vad mycket annat skit det måste vara i. Såg det i "Landet brunsås" med Erik Haag,Henrik Schyffert och Lotta Lundgren. Ett måste att se!

Snön har gjort sitt,för länge sen.

Julen och nyåret är slut för länge sen,och det enda som återstår är snö och oväder. När man väl tror att de ska sluta snöa så börjar det igen. Jag menar den enda gången man egentligen vill ha snö är på julen sen får dne mer än gärna smälta bort. För ingenting verkar fungera när det snöar. Pendeln,bussarna och till och med tunnebanan lyckas vara jättesena,och man kan inte gå utan får halka omkring när man ska någonstans. Snön ska bort! Så nu fick jag det sagt. Men vore så skönt om den bara ville smälta bort snart så vi kunde få lite vår. Tur att man är inomhus i alla fall,och jag tänker inte! gå ut något mer idag.

Over and out .

RSS 2.0