AIK-Hammarby

Vilken grå och regnig dag det har varit här i Stockholm. Känns som att hösten är på väg tillbaka men som tur är vankas det sol till morgondagen. Var på derbyt mellan AIK och Hammarby och det är sjukt var supportrarna hetsar varandra. Tycker det är så synd att många av ramsorna handlar om att förolämpa de andra suppotrarna så mycket man kan och att en del inte ens verkar vara där för matchen. Polissytrkorna under sådana här matcher är smått bisarra,men än dock nödvändiga. Så här kan det väl inte alltid har varit? Spelarna tycks dock verka ganska oberörda under spelets gång vilket ändå är bra då det är matchen de ska fokusera på. Men jag har inten som helst förståelse och kan inte ens förstå hur hammarbyare och aikare står och kastar en bengalisk eld mot varandra mitt på läktaren. Hur tänker  dessa människor?
Nu vet jag egengtligen inte hur farlig en sådan eld är,men jag misstänker att den inte är så väldigt mysig att ha liggandes i knäet,eller vad tror ni? Jag tycker personligen att man inte bör tolerera och fundera ut ett bra och fungerade sätt att hantera dessa förvirrade pubertetsungdomar(och 30-års krisare) med alltför stor ilska.

Är det en match mellan lagen eller supportrarna? Och vilken match är viktigast?


Uttråkad


Nu när man "får göra" precis vad man vill,kommer man inte på ett smack.Typiskt.

Studenten ligger runt hörnet


 Så är det så här det känns. Eller känns och känns,vet inte riktigt hur jag ska känna.
 Nu är alla skolarbeten,prov,inlämningar och redovisningar slut. Hur gick det till? Man har stressat och stressat i tre år nu (okej ettan var väl inte så värst stressig) och nu är det liksom över? Betygen sätss på onsdag och efter det är det bara en lång väntan tills studenten. STUDENTEN! Förlåt min galna entusiasm, men trodde man att man skulle ta dessa ord i munnen "Jag ska ta studenten"? När man började ettan kändes det som om det var evigheter tills dess. Och nu är "tills dess" nu. herregud vilken konstig känsla!

För vi ska ta studenten!
Fy fan vad vi är bra!


Band,ja tack

                  

Lockande med städning

Varför tycker man att städning låter så lockande då man har mycket i skolan? Har i vilket fall som helst ett mycket renare glov nu och ska sätta igång med de sista skolarbetena.
17 dagar kvar av 11 år i skolan.
En känsla som inte riktigt går att sätta ord på.

High on You


 Igår var det den 9 maj,för ett år sen träffade jag min andra skugga<3

RSS 2.0