Mot Paris

Klockan är bara halv sex men här är det full rulle. Packningen är klar och allt i sin ordning (hoppas jag verkligen,har vi väl säkert glömt något). Planet lyfter 10:20 men vi har planer på att lugna vår resfeber med lite god frukost på Arlanda,starbucks är tanken. Idag är det även våffeldagen men jag och Tiffany bestlöt oss för att "fira" den lite igår genom att dricka kaffe och äta kvällsvåfflor. Nu åker vi till Paris!

Au Revoir! 


Solen skiner

Solen skiner och kaffet smakar ljuvligt. Börjar jobba om en timme ungefär och ska se om jag hinner packa något innan dess. Igår hämtade jag ett par nya stövletter som jag hade beställt från nelly,helt kär i dem nu. Time att packa,I give you music!



Tvättafton



Kaffebryggaren har lagt ner,gah! Men snart kommer Tiffany hit på tvättafton,haha. Ganska så nödvändigt men mindre kul,men är man två blir det alltid roligare. Känner att vi behöver lite glamourama mitt i all tvätt,så laddar med denna låt.

Tisdag

Efter jobbet igår somnade jag som en stock på spikmattan. Imorse hade jag min första lektion i matte c,lite konstigt kändes det ändå att sitta i skolbänken igen. Kursen verkar ha ett rätt högt tempo med tanke på att den är slut redan i maj och matte är inte mitt ämne direkt. Man kommer verkligen få ligga i. Jag har precis ätit lunch och ska snart ut och fixa lite grejer för torsdag.

Paris!


Jag och passet redo för att flyga

Vill ha vår

Helgen bestod till mesta del av jobb för min del,ska jobba i eftermiddag också men imorgon är jag nästan helt ledig. Då börjar jag nämligen läsa matematik c. Lite nervös är jag,med tanke på att matte inte riktigt är mitt starkaste ämne. Skönt att solen skiner idag i alla fall. Trodde nästan jag skulle börja grina när snön öste ner igår. Vill ha vår nu! Ska strax åka in till stan och möta Ulrika,hon trodde inte jag skulle palla ses halv elva (ja,jag kanske sover lite väl länge ibland) men hon ska allt få se! Längtar till torsdag för då blir det Paris.



Tagen av mig-lite cool är den allt


Solidaritet

Oh fy sjutton! Idag är jag riktigt seg faktiskt. Jag och Tiffany fick ett litet ryck igår och gick till Solidaritet eftersom de hade något event där på torsdagar,så idag mår man ungefär som man förtjänar även om jag tyckte det var ganska lugnt. Har väl blivit gammal. Dagens plan är att städa mitt rum,behöver rensa ut,plocka undan,dammsuga o.s.v. Det är inte ofta jag verkligen känner att jag måste städa,men nu göra jag det. På tisdag börjar matematik c kursen så jag måste beställa hem lite rolig kurslitteratur till den,samt hitta en miniräknare. Känns i alla fall bra att jag äntligen läser den så jag har lite fler valmöjligheter vad det gäller senare utbildning. Nu ska jag sätt igång med rummet,eller kolla på vänner...

tulips by Tjerk.Aeiouy.
Eftersom det är så fruktansvärt grått ute idag,så ger jag er en färgexplosion- Wonderful!

Vardag?

Nu är det mycket på gång,men jag gillar när det finns saker att se fram emot och när vardagen inte allatid känns som vardag. Paris nästa vecka gör så att jobbdagarna känns lite lättare. Idag jobbar jag kväll,så innan dess hinner jag med en fika med Tiffany. Har även hunnit med Sats,fattar inte att det alltid är så nedrans mycket folk där. Känns helt absurt,alla ska ha sexpack till beach 2010 kanske?

Over and Out


Going to paris


Okej just den här videon är lite smådepp (hittade inte den jag ville ha) men PARIS! Jag ock Tiffany flyr Sverige för Paris nästa helg och det ska bli underbart.

Segobert

Hemma från jobbet och sitter och knarkar vindruvor. Har jag väl börjar kan jag verkligen inte sluta. Börjar dock bli väldigt trött så borde gå och lägga mig. Är riktigt trött på mitt jobb just nu,ont i nacken/ryggen får jag också. Men måste hitta något nytt snart i sådant fall för i höst har jag lite andra planer. Måste ta tag i det bara. Nu ska jag knarka passionfrukt istället,hehe.


Ehh...coolt



Vet att det är ganska gammalt och att alla har sett det men bara så sjukt häftigt.

Helgresumé

Oh vilken härlig helg,älskar när det är full rulle. I fredags blev det inflyttningfest hos David med Tiffany. Man blev verkligen sugen på att flytta hemifrån själv när man såg en så bra etta. I lördags tog jag och min syster tåget till Uppsala för att hälsa på sysslingarna samt vår kusin som var där från Värmland. Himla roligt eftersom det säkert var ett halvår sen vi träffade honom sist. De hade beställt catering från en fiskrestaurang eftersom det var andra middagsgäster också. Älskar lax!  Söndagen var lugn och skön,vi såg" Anchor man",kul och lättsam film med många kända skådisar. Igår var Tiffany här och vi kollade som galningar på nätete efter en sak vi ska göra nästa helg,hoppas hoppas vi hittar något bra! Vilken liten resumé det blev,nu ska jag ta mig en kopp kaffe.

Over and out





Friday for the wiin

Snön smälter,fy sjutton vad skönt,nu får det banne mig inte komma mer. Har haft en rätt kul dag på jobbet,tiden gick fort och jag hade inga jobbiga kunder. Fick även schemat över påsken och det passar mig helt perfekt. Planerna för ikväll är princip helt öppna,men det lutar åt inflyttningsfest/födelsedagsfest i Davids nya etta! Skulle vara kul att se hur de se ut,och träffa lite trevligt folk. Då är bara nästa fråga,vad sjutton ska man sätta på sig? Vilka onödiga "problem" man har ibland,hehe. Ska ut och hitta något att ta med mig till att börja med.



Love den här klänningen (dock konstig bild) - mer får nog bli något annat ikväll

Glamourama

Ohh gud vad jag är trött! Tror det beror på de snarkande personerna i detta hus. Men antagligen inte särskilt unikt dock i vinter (på väg till vår? ) Sverige,men ändå länge sen jag kände mig helt slut. Hade planer på att träna efter jobbet,men har bara hunnit äta så känner att jag får skippa det ikväll. Igår var Tiffany här. Vi gjorde en god middag med vitchokladmousse som avslutning,inte varje onsdag man gör det.Jag ska istället gotta mig i nya avsnitt av hrm, Glamourama som jag har blivit lite halvfast i. Klart man tar det med en nypa salt och så,men de är himla underhållande tycker jag.


Over and Out

Kaffe

Nytränad och nyduschad. Härligt! Men nu börjar jag känns mig rätt rastlös istället,vill åka och ta en mysig fika på ett favoritcafé vid humlegården. Dock så har ju de flesta viktigare saker som jobb och skola,bara jag som är ledig nu. Ibland kan det vara småtrist att vara ledig när ändå alla andra är upptagna.


Nu är jag trött på snön,faktiskt det får vara nog nu. Smält!  

Hotshot

Härlig vecka!
Idag är det helt underbart väder verkligen och jag ska snart gå ut. Köpte en ny berlock när jag var med Ulrika i måndags och igår blev det ett par nya jeans när jag var med Jimmy i Täby centrum (chock!). När jag hittar ett par snygga jeans måste jag köpa dem på en gång,eftersom det sällan hände. Brukar aldrig orka åka så långt eftersom allt finns i stan men ställde upp lite för Jimmy som då sen hade nära hem. Igår kväll visste jag inte vad jag skulle hitta på,så fick ryck och åkte och hälsade på Tiffany på puben i konradsberg. Vi smet sedan därifrån till retro. Där testade vi hotshots och drack öl,vi körde lillördag igår helt enkelt. Kan vara skönt att göra sådana saker på vardagar ibland,båda hade ändå sovmorgon idag.  


Hotshot-en ny favorit

Tandis

Ny vecka och nya tag. Idag jobbar jag kväll (bluää) så därför ska jag träffa Ulrika nu på dagen. I lördags kom vi på något "viktigt" som vi skulle göra men nu kommer ingen på vad detta var,så vi får se om vi kommer på det under dagen. Jag har lust att köpa en ny sabo-berlock för lite födelsedagspengar så blir nog en rund förbi där.



Älskar att borsta tänderna med eltandis,man får aldrig så rena tänder

Happy happy happy,come on



The Shins

Magiskt

Ooh vilken helg. Den här helgen har verkligen varit helt toppen. Jag jobbade visserligen hela helgen men kändes som jag han med mycket mer än bara det. Igår firade vi Ulrika och det var verkligen sjukt lyckat. Ulrika hade en liten suprise för alla,vilket var att vi skulle spela in en låt på skiva! Hur ofta får man göra något sånt? Vi sjöng för glatta livet och åkte sedan vidare bort till skrapan där det högst upp ligger en helt underbar, bar. Har man inte varit där han man verkligen missat något. Utsikten är helt oslagbar och eftersom det var klart väder igår fick vi även se solnedgången. Magiskt! Vidare för buffé hos värden själv,och sen in till stan för utgång. Hur bra och kul som helst! Tack Ulrika för en fantastisk kväll. Eftersom jag sov där fick jag även en riktig söndagsfrukost,mae macchiato,baguette och nypressad juice. Snacka om att jag är redo för en ny vecka.

Sleep tight


Bilden snodde jag av Ullis

Lördagmorgon

Uppe tidigt idag. Solen skiner och jag ska snart iväg till jobbet. Tror (och hoppas verkligen) jag har med mig allt för i eftermiddag då det ska firas. Ska bli himla kul!






Tänk tänk

Efter en stund på spikmattan känner jag mig ganska redo för att gå och lägga mig,men lär bli uppe ett tag till och bestämma vad jag ska ha på mig imorgon. För jag ska upp tidigt och jobba och sen direkt iväg till stan för att fira Ullis. Vad vi ska göra är det dock ingen som vet än,förutom Ulrika så det ska bli riktigt spännade! Men finklädd ska man vara så det är vad jag pysslar med just nu. Idag har jag köpt hemlisar i stan och ätit lunch med Jimmy. Vi åt en jättegod kalvfärsbiff med rosmarinsky,helt underbar,uppe i kulturhuset. Började en timme tidigare på jobbet idag men hann med det jag skulle ändå så det var perfekt. Nu ska jag öppna garderoben och inspireras!

Sleep tight

Japanese plum bloom

Snart dags att gå till jobbet,då alla andra går hem. Menmen. Har haft mitt underbara ljus som jag fick av Ulrika tänt så mitt rum luktar fantastikt gott. Man måste njuta av det lilla. På lördag är det hennes tur att firas (och få presenter) ska bli hur kul som helst!

Over and Out


Berns salonger

Skönt att få sova ut,igen haha tror aldrig jag blir tillräckligt pigg för att gå upp åtta om jag inte måste. Konserten igår var himla bra verkligen! Lite kort dock,men blir nog lätt så när man bara släppt en platta. Efter konserten var vi kvar på berns och kollde in deras dansgolv. De var inte direkt vår musiksmak kände vi så vi gick vidare på en promenad i stan och sen hem. Idag har jag inte så mycket planer mer än att jag ska jobba några timmar,men inte förrän ikväll dock...känner att jag har börjat tröttna en smula på mitt jobb och borde börja leta efter något nytt. Men var ska man börja? Äsch ska inte gräva ner mig i det nu,ska i alla fall börjar läsa Matte C snart.

         

Malin fick inte använda sig grymma systemkamera (eftersom det var en systemkamera...) så vi fick nöja oss med min digitala,rätt nöjd ändå.

Mm morgon

Vackert väder ute, och har precis druckit mitt någon sena morgonkaffe till frukosten. Ska alldeles strax åka hem,och sen in till stan. Hoppas verkligen att min plånbok finns kvar i någon Acne-butik. Skönt att vara ledig men vore ännu roligare om någon av ens kompisa också var det.

Ikväll blir det La Roux på Berns med Malin,ohh ska bli roligt!

Over and out

 

Shoppingsugen

Herregud vad mycket snö det är här ute i Vallentuna,fy vill inte gå ut idag. Det känns som söndag för mig idag. Har äntligen fått sova ut och känner mig pigg. Jimmy däremot har precis somnat i soffan eftersom han var hos tandis imorse. Jag sitter och kollar på Julia&Julie,himla härlig film måste jag säga. Får se om jag åker in till stan om en stund är ganska shoppingsugen...


Qui qua vu Coco



Coco avant Chanel-älakr Audery Tautou

Behöver lite sömn

Klockan är halv ett och jag är fortfarande vaken,inte så förvånande i och för sig,brukar inte vara den som går och lägegr mig "i tid" (vad det nu innebär).

Helgen har varit minst sagt händelserik,och helt underbar. I fredags vad det 20-års fest för mig och Tiffany som vi efter mycket planerande och fixande fick ihop sjukt bra! Himla nöjd måste jag säga,hoppas alla som kom också var det haha. Lördagen var det flumm och film och film hos Ullis som hade ff,woho. I söndags orkade jag knaoot röra en fena,såg äntligen coco avant chanel och jag älsakde den filmen,var så himla härlig och sorglig och allt möjligt. Me like like! Imorgon skulle jag vilja åka och köpa en plånbok från acne som jag suktat efter,och eftersom jag är ledig kan jag hitta på nästan vad som helst. Himla härligt!

Over and out


RSS 2.0