Monday


Ikea

Håller på och pysslar för fulla muggar här hemma. Varit med Tiffany på IKEA idag,och hittat lite nödvändiga saker för att jag ska få ordning. Blev verkligen en heldag och när vi kom hem var vi ganska trötta. Blev currydoftande linssoppa med creme fraiche,underbart gott! Nu smaskar vi i och bär och vaniljkesella,verkligen hur gott som helst.

With Love

What if?

Orkar inte skriva så mycket. Varit jobb i helgen,och nu är det dags att sova. Känner mig rejält trött och sistaminuten resorna lockar mer och mer...
With Love

Trött

Helt slut efter idag,hann med en del ändå. Läst lite och nu ska jag kika lite på en film innan jag slocknar i sängen.



Sleep tight
With Love

Grått men färgglatt

Snacka om att jag har sovit lite och oroligt inatt,vilket i och för sig hade sina anledningar. Jag är inte trött än av någon konstig anledning,men det slår väl till fram på eftermiddagen. Trots det gråa vädret känner jag mig pepp idag,redan varit på matten och sedan vid universitetet för att lämna in lite fler böcker.
Resten av dagen består av träning, lite kulturella nöjen med min mamma och moster som är här för dagen och äntligen få skypa med Mallan och Ullis,gud vad vi har att prata om. Har verkligen lust att åka till ikea och fixa lite smågrejer som skulle behövas till lägenheten men det får bli någon annandag,kanske fram till helgen. Nu kom posten,tjing!
With Love

Tänktänk


Tradera

http://www.tradera.com/Helt-ny-skal-fran-Kosta-Boda-Contrast-auktion_340956_125921530


Sugna på att shoppa?

Minimalen


Räkna

Så vad har då jag gjort idag?

Det mest vettiga var att räkna matte inför morgondagens lektion som jag är sådär halvsugen på,menmen alltid lär man sig något. Kvällen har bara flugit iväg och jag har verkligen inte gjort ett dugg, sett lite strunt på tv och ätit middag ungefär,ytterst spännande. Nu har jag ett obotligt shoppingsug som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med.
With Love

Chillin

“Are there some women put in the world just to make you feel bad about yourself?”

Soy trötter

Hemma igen. Men GUD SÅ trött (eller bakis) jag är,det är inte klokt. Somnade hemma hos mamma och pappa också. Var dock tvungen att ta mig hem och räkna några tal matte,skojigt värre,men går i alla fall i rätt riktning.


Ohh om en halvtimme börjar Solsidan säsong två och som man väntat,då ska maten stå färdig och jag bänkad framför tv:n. Skulle verkligen sitta bra med en pizza nu men orkar inte gå ut och köpa mig en så får knåpa ihop något av det jag har hemma. Dags att sätta igång då kanske.


With Love

Tjatja

Nu ska jag och mina sjukt kalasiga gummistövlar ut i detta ganska så pissiga väder om jag får säga det själv. Ska hem till mamma och pappa för att slänga ut vår fina julgran,buhu. Sen ska jag fixa lite smågrejer till lägenheten som jag behöver. Igår blev det en himla kul utgång med två underbara tjejer,Tiffany och Felicia,vi hade himla skoj!

'

With Love

Saturday,over?

Kändes som en riktigt lång jobbdag idag. Åkte direkt och tränade efter jobbet och precis ätit middag. Vette sjutton vad jag ska hitta på ikväll faktiskt,vet inte riktigt vad jag har lust med. Suck. Film eller gå ut?
Det blev nämligen så att torsdagens filmkväll utbyttes mot lite spontan champagne och drinkar på sture och sen lite dans med härliga människor! Blev verkligen lyckat! Får se vad kvällen kan bjuda på om jag nu kommer ut. Hmm.



With Love

True

Could it be like that?

Torsdag

Uppe med tuppen för en gångs skull. Haft lektion nu på morgonen och ska strax gå till jobbet. Helnöjd över att jag hade sparat matteböckerna som jag hade förut,och så visar det sig att vi ska ha en helt annan bok,lite typiskt måste jag ändå säga. Ikväll vill jag bara gå på bio eller se en film,vore hur skönt som helst.
With Love

Sova i tid?

Hemma igen,dricker te och ska snart gå och lägga mig. Imorgon ska det fixas så det står härliga till. Idag har träffat Vivian och gått i Kista och kollat på rean där,blev inga fynd alls faktiskt. Sen tog vi en runda i stan också,så nu är jag ägare av denna fina kopp som passar i min samling.

With Love




Tisdag


Right now


Träning

Måndag igen,gud vad tiden går fort! Sovit som en galning idag,vaknade inte förrän tolv vilket i och för sig var väldigt skönt. Precis varit och tränat,och nu äter jag en sen lunch hos mamma och pappa. Perfekt att träna här eftersom man kan smita upp hit och äta lunch efteråt. Ska stänga på jobbet både idag och imorgon,vilket inte är världens roligaste men ska bara jobba några timmar i alla fall. Nu ska jag bara ta det lugnt innan jag ska iväg,och imorgon börjar det eventuellt något nytt...måste bestämma mig ikväll.
Just det igår var jag och Tiffany och såg The next three days på Söder, absolut sevärd tycker vi båda så se den!
With Love

Fenito

Helt jäkla fenito. Jobbat hela dagen och sovit dåligt i natt. Sov en timme nu på kvällen men fortfarande lika trött. Jobb imorgon också. Ett milliklick från att boka en sista minuten resa någonstans...om jag ska vara helt ärlig så har 2011 inte riktigt börjar som jag tänkt mig. Men får bli ändring på det snart.

With Love

Tjing

Sitter hemma och mailar och fixar. Ska strax iväg till jobbet men ska hinna med lite lunch innan dess. Efter jobbet blir det bio med Tiffany,men sedan är det jobba för hela slanten i helgen.

With Love

Still up

Känns som klockan är mycket mer än vad den är,men ganska så skönt. En välbehövlig hemmakväll med satc. Sitter och funderar på våren,men kommer inte fram till särskilt mycket just nu. Mer satc blir det i alla fall.

With Love

Mina damer och herrar- 2011

Och så var det helt plötsligt 2011!

Visserligen har det gått några dagar på det nya året,men min skrivarlust har inte riktigt infunnit sig. Nu har jag kurat upp mig hemma med brända mandlar, kaffe och lite King Kong på tv, vet inte om jag har lust att ta mig ute något mer idag om jag ska vara ärlig. Snön bara yr omkring utanför fönstret,men samtidigt behöver jag skruvdragaren som är hemma hos mamma och pappa. Humelihum.

Just nu händer allt och ingenting,det är ungefär den bestående känslan just nu. Vet inte om det är något bra eller dåligt med det.



With Love

RSS 2.0