Missade pride

Hemma från stan och shoppade faktiskt ingenting. Eller jo ett nagellack och blommor (nedrans massa öl),men icke några skor. Orkade inte ta mig till söder så skippade dem idag. Var rätt mycket folk i stan idag,men däremot så lyckades vi missa pride-paraden (?). Vi kanske inte gjorde världens bästa försök att se dem,men vi borde ändå ha sett en glimt tycker jag.

Nu ska jag välja kläder (och skor) för kvällen. Varför ska det alltid vara så nedrans svårt att komma på vad man ska ha på sig? Nu skiner solen i alla fall,så man kan kanske skippa strumpbyxorna i alla fall.



With Love


Lovely lördag

Lördag,och ledig!
Himla skönt att vara ledig hela helgen. Dammsugit,återvunnit och tränat,så nu är det dags att göra sig i ordning för att möta Ulrika på stan. Om hon nu lyckas hitta en parkering,är ju pride-paraden idag och hörde nyss att det väntas vara ungefär 50 000 besökare,så det lär vara ganska fullt i stan idag. Jag har hittat ett par nya skor som jag vill köpa men får se hur det blir.

Ikväll ska jag hem till Patrik och Hanna som ska ha en tapaskväll. Var ungfär hundra år sen vi sågs så ska bli kul att träffas! Sen blir det möta upp Ulrika och Malin för sommar,sommar,sommar.


With Love

Mysigt med regn

Idag är det helt perfekt väder för att tvätta,kolla på satc och jobba. Så det är väl ungefär det jag planerar att fylla min dag med. Visst är det ganska tråkigt när det är så här grått men jag kan inte låta bli att tycka att det är väldigt mysigt också. Så för mig får det gärna vara grått och regna lite idag. Back to satc! Kan verkligen kolla på avsnitten hur många gånger som helst.

With Love


Bilder huller och buller från Malmö

                            
       

Tuesday

Var nog lite väl optimistisk igår när jag bokade tvättid idag mellan 7-10. Tror ni jag tvättade något? Nixpix låg och sov istället såklart så nu får jag ta med mig lite grejer och tvätta hos Jimmy. Känner mig inte på topp idag,ont i både huvudet och halsen men förhoppningsvis går det över snart. Ska ner på stan och köpa ett par nya löparbyxor,sådana där tajta som liksom "knappt känns". De verkar så himla sköna. Har verkligen lust att gå på bio ikväll men eftersom min kära pojkvän gått och slagit i foten så han har brutit(?) en tå. Så tror jag att jag har svårt att få med honom på det ikväll.

Ska strax ladda upp lite semesterbilder också,känner att det har blivit alldeles för lite bilder på sistone fast än jag har en massa på lager.

With Love

Really?

Idag läste jag denna krönika av Kitty Jutrbing http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/kittyjutbring/article7522896.ab  Tycka vad man vill om henne,men i det här fallet har hon inte annat än rätt. Okej att man vill visa att man har pengar och köpa dyr fin champagne och så vidare. Men man behöver ju inte bli helt jäkla korkad för det? Blev verkligen irriterad när jag läste denna.

Ps. Jag har verkligen underbara grannar,fest idag igen. På en måndag. Nice. Ds.

Matvanor

Sitter och kollar på Oprah på trean nu. Idag handlar det om mat,osm jag tycker är väldigt intressant. Handlar mestadels om amerikaners matvanor,men det är verkligen något att kolla på. Fick precis höra att amerikaner äter snabbmat i genomsnitt 4 gånger i veckan! Det är ju helt bissart! Vi är ganska duktiga på att klanka ner på deras matvanor och att alla är så feta. Men är vi verkligen mycket bättre i Sverige? Jag tycker nog att vi äter ganska mycket pizza och hamburgare här också. Nu ska jag kolla vidare,verkligen lärorikt.

With Love

"Dieten ska vara snälla mot oss,och mot planeten jorden" -Oprah


Partajande

Vilken helg!
Varit en av de roligare helgerna på länge,och då har jag ändå jobbat varje dag. Blev partajande både i fredags och lördags. I fredags var jag på sommar med Tiffany och det var himla roligt,vi dansade mycket som vanligt. Kom hem halv fyra,och skulle upp halv åtta i lördags. OM jag var trött. Vaknade som ett yrväder av att Tiffany ringde och väckte mig. Tur det för annars hade jag nog kommit försent till jobbet.

Åt middag hos mamma och pappa och sen åkte jag till Mallan där vi drack rosé med fanta och (den nya) med schweppes. Jag tycker den senare är mycket godare,inte lika sliskigt. Vi skulle till sommar men regnade bara öste ner så vi var kvar hos Malin och partade på lite längre.

Igår var det äntligen sovmorgon och sen en sen frukost med Ullis,Malin och Anton innan jag skulle till jobbet igen. Fortfarande ganska så trött efter helgen,men haft så himla roligt att det är klart värt det!


With Love

Småkylig fredag

Precis kommit hem från Jimmy. Igår gjorde vi egen pizza där vi la på allt gott man kan tänka sig,mums,och kollade på it's complicated. Jimmy tyckte den var seg även om jag märkte att han skrattade till några gånger. Kommer ihåg när jag såg den med Malin på bio. det var vi och alla 40+are som fnissade åt varje scen,det var ganska kul.

Snart ska jag dra mig mot jobbet igen,ska jobba över en hel halvtimme idag och sen ska jag träffa Tiffany. Imorgon bitti åker hon iväg tre veckor till Göteborg och landet,tråkigt!

With Love



Ps. Tycker verkligen det är ett rån att köpa månadskort på SL,690 nedrans kronor ska de ha. Hutlöst! Ds.

None of them


"I'm so bored in this town take me away from here. Play some kind of new sound."

Höst

Ett till sent inlägg medan alla andra sover. Haft en himla skön dag,tagit det ganska så lugnt fast jag både tränat och jobbat. Träning är verkligen ett bra sätt att börja dagen på. Låter kanske lite krystat men det är verkligen så. Som vanligt så börjar jag tänka på hösten så här framåt natten lagom till att man ska gå och lägga sig och slappna av. Inte blivit särskilt mycket klokare sen igår så måste känna efter hur jag vill göra

Nej nu ska jag sluta tänka på hösten och njuta av sommaren. Hoppas alla passar på att njuta av vår tropiska värme nu!

With Love

Inspirerad

Jag i ett nötskal. Kommer alltid på ideér eller vill sätta igång med saker mitt i natten. Ligger och klurar över hösten. Vet på ett ungefär vad jag inte vill göra,men kan fortfarande inte sätta fingret på vad det är jag vill göra. Jag vill lära mig nya saker,helst plugga och helst inte jobba så mycket som jag gör nu. Känns nästan bakåtsträvande att fortsätta jobba. Inte för att det är fel att jobba,men just nu vill jag utvecklas.

Kom på en sak nu när jag funderade som skulle vara kul atta göra. Men måste undersöka saken vidare innan jag vet om det är akuellt eller något för mig. Men känns som jag har något kul på gång!

Sleep tight my dears

Fluginvasion

God morgon!

Först av allt vill jag varna för någon slags flug och myrinvasion som skett i stan. Jag träffade Malin igår och medan vi satt och åt regnade det ner en fluga i maten. Vi flydde snabbt som attan! Dock hjälpte inte detta eftersom vi snart upptäckte att det var flugor överallt. Vad har hänt? Är det värmen som gör att de har invaderat stan? Äckligt är det i alla fall.

Om drygt en halvtimme ska jag dra mig tillbaka till stan och klippa mig. Sen ska jag göra något mindre roligt,nämligen börja jobba igen. Känns ganska okej,eftersom jag inte tänkt på jobbet en enda minut under semestern. Nej nu måste jag äta upp frukosten och göra mig klar.

With Love

Fullspäckad helg

Höll på att skriva ett långt inlägg om helgen igår,men det blev så nedrans tråkigt att det raderades. Har ju inte skrivit på hela helgen men varit full rulle med en massa saker så inte funnits tid att uppdatera. Men varit med Ullis och Tiffany nästan hela helgen,vi har haft det himla roligt i alla fall. 

Idag när jag vaknade kände jag lite smått panik över mitt hår som nu blivit alldeles för långt och slitet så innan jag åt frukost ringde jag och bokade klipptid till imorgon. Skulle egentligen vilja blondera tillbaka mitt hår,men det får vänta. Men jag ska diskutera det med frisören imorgon. Idag ska jag träffa Malin som jag inte träffat på hundra år känns det som. Ska bli himla trevligt! Just nu befinner jag mig hos Jimmy,där även Danne befnner sig. De satt och spela datorspel igår medan jag kollade på massa roliga tv-program.

Ska fortsätta jakten på ett par vita converse idag också om jag och Malin går på stan. Fattar inte att jag inte kan hitta ett enda nedrans par nu när jag verkligen vill ha ett par.

With Love

Quick update

Hemma i Stockholm! Även om jag gillar att resa så är det skönt att vara hemma. Nu blir det halvsen utgång med Ullis och Tiffany.

With Love



Smile!

Uppe med tuppen

Man är alltid uppe i tid på semestern,man vill ju inte missa frukosten. Idag var tanken att vi skulle bada men vädret ska bli lite sisådär (blixt och dunder väntas) så vi hoppade den tanken. Nu blir det ner på stan istället. Ska kolla in köpcentrumet som Ullis tipsade om. Roligt men inte så bra för min kära plånbok. Me har man semester så har man! Även om jag har det bra här så längtar jag litelite hem,eller mest till alla underbara vänner!

With Love

  
Från igår med mina nya brillor och min snygga cider som jag köpte i Köpenhamn


True


Köpenhamn we go

Efter en heldag på stan och sen middag är det nu dags att gå och lägga sig. Beställde med mig en latte till rummet som nattfösare,smakade riktigt bra. Imorgon bär det av till Lille Havefrun,eller i alla fall till Köpenhamn. Kommer ihåg när jag var där sist. Var med Linnea,hade fått det i julklapp av henne om jag inte minns fel. Vi bodde på ett underbart hotell (Front hotell) och hann verkligen med allt. Lyckad resa!

Nej börjar bli trött nu så ska stänga av maskineriet och gosa ner mig bland de stora och många kuddarna.
Längtar redan till frukosten imorgon. Det är verkligen något speciellt med hotellfrukostar. Love them!

Sleep tight

Malmö by day

Fick för mig att jag hade skrivit ett inlägg igår och lagt upp. Visst hade jag skrivit det men jag hade glömt att internet la av precis när jag var klar. Ungefär som när vi var i Kina när våra inlägg ständigt försvann. Vi har i alla fall kommit fram till Malmö nu. Igår mötte vi två smarta tjejer på stationen som trodde att de var i Småland som enligt dem skulle ligga nära Stockholm. Inte ett rätt där om man säger så.

Mamma kom precis tillbaka. Hon lyckades åka fel när vi skulle tillbaka till hotellet. Lite av en repris från förra året då vi var i Göteborg. Vi hade varit på Liseberg och skulle tillbaka till hotellet som låg vid tågstationen. Hon hamande på Hisingen(!) Det har hon blivit lite retad för sen dess.

Idag har jag shoppat. Varit sjukt shoppingsugen,för var enligt mig länge sen jag shoppade. Nya underkläder,halsband och en ögonfransböjare. Min tidigare ögonfransböjare böjde åt fel håll. I veckan ska jag även försöka hitta ett par helvita converse som jag velat köpa sedan mina förra gick sönder. Detta var kanske för sisådär två år sen. Nu är det kaffepaus,gud vad man äter när man är på semester!

With Love

Tankar

Fortfarande vaken. Luften står verkligen helt stilla. Men jag ska inte klaga. Har saknat sommarvärmen hela den långa vintern så nu när den är här ska jag inte klaga. Men jag är bra nära.

Sitter och funderar på alla som åker iväg nu i höst. Helt plötsligt ska alla iväg,låter skönt tycker jag,komma iväg lite. Men ack vad jag kommer att sakna alla. Ulrika och Malin åker till Kina,Shanghai om lite drygt en månad(!) Alldeles för snart tycker jag. Anna åker iväg med Jonathan till Spanien och Marc ska till USA. Är säkert en drös till som ska iväg,men nog dessa jag kommer sakna mest.

Funderar även på mitt hår (väldigt djupt jag vet) om jag ska låta det vara så här nu eller om jag ska turn blonde igen. Är ganska så sugen på att bli blond igen,men då ska det göras på salong annars kommer det bli katastrof fult. Då ska det verkligen vara blont också (inte platina såklart) men ändå inte något fisigt halvting.

Sleep tight you guys


Blond igen?

VM-final

"Nej ska det bli en sån där tråkig 0-0 match så spyr jag" sa precis pappa medan vi sitter och kollar på finalen,och jag håller med. Tråkigt när lagen egar och det inte blir några mål alls i full tid. Samt att jag och Jimmy har tippat 2-2 så ett par mål vore verkligen på sin plats. Pappas tippning på 1-1 ligger lite närmare till hands.

Verkligen en härlig sommarkväll. Gärdet såg nästan ut som ett mindre Sahara när jag åkte förbi med bussen. Kommit till mamma och pappa nu och har jag börjat packa inför Malmö imorgon. Fick bära hit allt i min fina vandrarryggsäck,man känner sig alltid lite sådär lagom muppig när man har på sig den.

Nej nu har doften av kaffe nått mina näsborrar. Så nu ska vi kolla klart på finalen och dricka kaffe som serveras med en skål jordgubbar och glass.

With Love


Liten uppdatering

Uppdateringen här har varit ungefär lika med noll. Men så blir det när solen skiner och man helst är utomhus och njuter. Peace and Love var riktigt roligt! Träffade mycket roligt folk,såg bra artister,sov inte många timmar och lagade inte mycket mat. Jag och Tiffany var ambitösa och hade med oss ett campingkök och mat att laga där. Vi använde det inte en enda gång. Man hann helt enkelt inte,och maten som vi köpte var antagligen godare.

Den här veckan har spenderats på Jimmys landställe ute på en ö utanför Ljusterö. Två av hans kompiar följde också med. Killarna spelade x-box medan jag solade utomhus. En himla skön vecka,utan måste. Idag hade jag dock ett måste-och det var att tvätta. Hade inte tvättat sen peace an love så hade inte mycket fräscha kläder kvar.

När tvätten och torr och väskan packad,bär det av mot mamma och pappa. Imorgon åker hela familjen på semester till Malmö/Köpenhamn, ska bli skönt.

With Love

RSS 2.0