Strömavbrott

Nä de flesta slutar.börjar jag,idag jobbar jag 17-21. Känns som är väldigt onödig tid men misstänker att det är rätt mycket folk idag eftersom det är löningshelg. Var även lite busig nyss,målade naglarna,väldigt busigt tänker ni. Ja,eftersom vi INTE får ha det på jobbet,varför förstår ingen. Hunnit med en snabbstädning/fuskstädning,när man bara ta bort och gör rent där det ser som värst ut. Men det blev riktigt fint! Tränade även på ett mörkt sats idag,eftersom det blev strömavbrott (igen!) under dagen. Men måste säga att det var rätt skönt eftersom nästan inga var där vilket är lika med ingen kö till maskinerna. Nu ska jag fixa en schyst spelningslista för kvällen på spotify,upptäckte nyss att har inte har en enda spelningslista. Illa illa.

Bye bye,hello

Trött och ont i axeln (yrkesskada kanske?, tycker man borde få massage på jobbet...jätterimligt enligt mig. Ännu en väldigt grå dag,men desto färggladare i sinnet! Har jobbat och shoppat idag. Vem som helst kan ju gissa vad jag köpte,hehe. Men just det här paret behövde jag faktiskt! Måste ändå säga att jag är lite stolt över mig själv som lämnade tillbaka "mina" jimmy choo for h&m-skor. Dessa var de andra paret i världshistorien som hade blivit allt för plågsamma att gå i,tyvärr. Ibland måste man vara tråkig och realistisk.


  Snyft...


Judiht Leiber

           

Kanske en ny väska för drygt 50 000?


Tada!

Termometern hade inte fel,och ja var sjuk i ungefär en vecka. Men nu känner jag mig frisk och pigg igen. Har äntligen fått fler tider på jobbet,och jag borde verkligen inte klaga eftersom jag frågat om det sen efter studenten. Men sex dagar i rad (schemalagt) kändes ändå lite sisådär. Får se om de ringer efter mig idag,annars får jag väl ta mig ut i det gråa vädret ändå. Bara så himla trist i det här vädret.

Var har solen tagit vägen?!

Vem har rätt?

Kan en termometer ha fel?
Tog tempen tidigare idag,när de hamrade som mest, och den visade dryga 37 grader vilket är den normala kroppstemperaturen,medan min kropp säger något helt annat. Jag är kokhet,har varit frussen,mitt huvud värker och min kropp är öm. Är det så att man borde lita blint på vtenskapen och tekniken eller borde man känna efter mer? Ungefär som med hjärnan och hjärtat,som ibland har ett vackert samspel men i vissa lägen motarbetar varandra utan dess like. Vilken sida borde vi ta då,det naiva/sanningsenliga hjärtat eller den kloka hjärnan?

Jag tror att hjärnan inte alltid sitter inne med de rätta svaren.


Tack

Äntligen hemma,nerbäddad i sängen och bara myser. Frid och fröjd,nästan.  Någon i huset (tror det är precis över mig) har fått för sig att renovera. Kul för dem,mindre kul för mig då de använder sig av borr och hammare. Ska se om mina hostningar och min TV kan överrösta eländet.

Morgon


God morgon.
Kaffet är klart och jag nyduschad,färdig att gå. Men gud vad jag hellre skulle vilja gå och lägga mig igen,och bara sova bort hela dagen. Tyvärr kan man ju inte alltid få som jag vill.

Svart vitt-grått

Grått.
Fy sjutton vad grått det är.

Det känns som evigheter sedan det blev mörkt vid fyra,men nu är vi alltså här igen. Måste nästan hålla fingrarna i styr,så de i panik, inte surfar in på någon resehemsida med lockande solsemestrar. Det postitiva med det här vädret,är att man inte behöver några som helst ursäkter för att stanna inne,under täcket. Trots att min kropp skriker ifrån (väckning 0545 hör inte till vanligheterna),ska jag ändå gå ut och hämta mina kära handskar som jag beställt. Kanske smiter in på en lockande utförsäljning på hemlig adress också.


RSS 2.0