Herregud

Herregud jag tror jag blir tokig! Det borras här som aldrig förr och kan knappt höra mina egna tankar. Igår såg vi sex and the city 2 och jag blev glatt överraskad. Den har ju blivit totalsågad,men jag undrar verkligen vad de som sågat den har förväntat sig? Tycker den var lagom kul och lättsam film. Riktigt härlig! Nej nu måste jag ta mig ut,orkar inte vara inne i det här oväsendet.

Over and Out

ep93_carrie_ruffledlayerdre.jpg image by mrsmogul
Beautiful

Mer risk för att verka deppig


En av de vackraste rösterna som finns.

Regn och rusk

Kvällen igår spenderades hos Ulrika men fyra vänner,rosé och goda skratt. Himla mysigt,men eftersom jag skulle upp tidigt idag blev det inge nattsudd för min del. Idag har jag jobbat och sitter nu inne medan der regnar som tusan. Blir nog en lugn kväll också är så trött,känner mig som en pensionär. Blir inte mycket mer intressant än så för tillfället.

Over and Out


Effektiv-i love

Vilken tur jag har! Var verkligen i behov att tvätta och när jag kom tillbaka från sats var tvättmaskinen ledig,super ju. Igår var Tiffany här,vi drack ett gott fläderblomsvin som hon hade köpt och kollade på sats. Snacka om att det är hysteri kring det nu. Eftersom som hon skulle upp tidigt,så gick jag också upp och åt frukost med henne. Tänk att klockan bara är elva och jag har hunnit med massa,älskar sådana dagar! Ikväll blir det vårmarknad efter jobbet i kära Sumpan.

Over and Out

Show me something new

Mot Jönköping. Blir det efter att jag äntligen har bestämt mig. Ville lägga upp låten "Moon",men tycks inte hitta den någonstans så det blir denna istället.


Borrborr

Asså det här är hemskt. Vakande idag igen av att någon renoveringsglad granne borrade allt vad han/hon kunde. Somnade i alla fall i tid igår så gick upp och gjorde frukost. Jag kan inte bestämma mig för vad jag ska göra idag-åka med Jimmy till Jönköping eller vara kvar i stan och pyssla med lite grejer. Vore skönt att åka iväg lite men samtidigt är det så låångt. Ska fundera lite till och har förhoppningsvis bestämt mig när Jimmy ringer. Igår startade tennissäsongen för mig. Åkte till Ulrika och körde en timme och det var himla kul även om man kanske inte är proffs riktigt än,hehe.

Over and Out


Vill.Ha.En.Cykel.

My day-saturday

Sicken härlig dag! Känns som jag har gjort en massa fastän det är lördag men bara kul saker. Jag lyckades göra vitchokladmuffins med kokos att bjuda familjen och farmor på,dessa upskattades som tur var. Nu sitter jag hos Jimmy och vi har ätit en av de godaste pizzorna som finns. Konstigt nog är edt kyckling,paprika,mozarella och barbeque-sås(!) kombinationen må vara konstig men den är verkligen god. Nu vill jag se på film!

Lite favoriter hemma hos mig:


                 

         


Pingstafton

Sol,sol,sol!  Ska ut i solen och sen hem och baka så jag har något att bjuda på när jag får besök. HAr hunnit städa undan lite här hemma också,men det är svårt att få det att kännas riktigt rent när ens dammsugare inte fungerar...men de lär ju inte gå och leta dammtussar.


Oh sommar

Kaffe i solen

Precis gjort mig själv en stor latte i en take away mugg. Tänkte sätta mig här på gärdet och dricka kaffe och sola lite innan jobbet. Måste säga att jag är lite avis på dem som kan ligga ute i solen hela dagen.  Gårdagen spenderades på djurgården och på jobbet. Kan vara ganska rofyllt att ligga och lyssna på radio själv. Ikväll ska jag åka till Ullis och ta det piano och imorgon kommer farmor hit och fikar. Innan dess måste jag dock städa upp lite här,hehe.

Over and Out

Smhi-svensk sommar

Man märker att sommaren är här när man måste kolla smhi kvällen innan för att kunna planer dagen,haha. Kollade precis in smhi's hemsida nu och har de rätt ska det bli sol och 20 graders värme även imorgon och på fredag,så nedrans skönt! Eftersom jag inte börjar förrän halv fyra kanske jag hinner få lite sol på mig också. Igår låg jag och Tiffany och det var minst sagt skönt. Däremot så hade jag ingen solkräm så var ganska rosa efteråt,vilket var mindre bra. Kvällen fortsatte med grillning i Vanadisparken där vi mötte upp Malin. Hon hade fått med sig 100 kg bröd från syster Saras bageri. Vilken lycka! Fick med mig lite hem också,så har både bröd och bullar ett tag framöver.

   
Innan           

 Ehh,efter! Använd solkräm!

Ohh vad härligt

Bank,bonk,krasch,bonk. Ungefär så låter det i mitt hus varje morgon,nu är det något fel på vattnet så jag antar att det var därför det bankades så mycket,men ändå. Det är väldigt oskönt att vakan till sådana ljud! Det är sol idag också,passar mig alldeles utmärkt eftersom jag var väldigt bitter över att gå in när solen sken igår. Ska klä på mig raskt och sedan springa ut i solen! Japp så får det bli.

Ps.Vem ställer sig med sitt sexpack på balkongen bara för att sätta på sig ett linne? Ds.

Barista?

Jag är vaken men Jimmy sover som en liten stock,ser ganska skönt ut men jag har bestämt mig för att inte somna om. Har precis beställt biljetter till Håkan i november (!) till mig och Tiffany,och det vr en nedrans tur att jag var uppe i tid för nu är de nämligen slut på ståplats. Jag sitter nu och filar på mitt CV samt kollar in olika baristautbildningar. Jag börjar bli lite lätt frustrerad av att inte lära mig något nytt,och en baristautbildning vore verkligen bra att ha,för mig som är en sådan kaffedrickare hehe. Dock så är den om två dagar,ska man våga anmäla sig?  Ska klippa mig och sedan jobba! Nu ska jag upp och äta frukost.

Over and Out


Lära mig göra en sådan?

Grå fredag

Idag är det lika grått som igår. Men spelar roll man kan vara färglad ändå! Avatar igår var verkligen bra,har man inte sett den borde man verkligen passa på. Dock tror jag den är ganska häftig att se utan 3D. Nu ska jag äntligen hämta mitt modem och sedan träffa Malin för lunch/fika.


En liten färgklick

Kristi himmelfärd

Röd dag idag vilket innebär att allt i princip är öppet,bara lite kortare än vanligt. Tänk om vi hade haft "riktiga" röda dagar som förr,hade variit ganska avslappnade på något vis. Allt stängt så man var tvungen till att ta det lugnt. Vid frukosten blev jag inspirerad av två hurtiga grannar mittemot som städade som sjutton. Dessvärre är min dammsugare trasig och inlämnade så fick svabba golvet så gott det gick. Så nu har även jag det rent och fint! Ska strax åka in till stan och möta upp Jimmy för lite lunch. Hoppas även på att Malin hör av sig så vi hinner ses och ta en fika i alla fall,var länge sen! Ikväll ska jag ä n t l i g e n se Avatar i 3D med Tiffany. Vi är antagligen sist i hela världen med att se den,men vi får i alla fall se den,tjoho! Ska tvinga henna att dela en hollywood meny med mig hehe,är man på bio så är man. 

Over and Out


 Igår var det sol,och idag är det grått igen. Typiskt när alla är lediga!


Sommarschema

Jobbat idag men är ledig imorgon,alltid lika skönt att vara ledig. Har fått veta hur jag ska jobba i sommar också och var rätt nöjd förutom att jag ska jobba på midsommarafton. Verkligen botten! Men någon måste ju jobba. Imorgon skulle jag vilja åka och köpa en ny matta och spika upp lite tavlor, så kul att göra fint hemma. Tänk om man fick jobba med heminredning,skulle verkligen vara kul. Skulle även vilja gå på massage imorgon eftersom min axel och nacke är mer stela än någonsin,men lär bli ganska svårt eftersom det är röd dag...


Ungefär så här...



...var reaktionen på jobbet när jag hade på mig mina nya skor. Varför är du så där lång? Ja inte var det pepparkaksdeg i alla fall.

Ledig dag

Och så var det tisdag och jag är ledig. Sitter och lyssnar på radion och läser tidningen tillsammans med mitt morgon kaffe. Kanske blev en lite lång sovmorgon idag men känner mig verkligen utvilad nu. Får se vad dagen bjuder på,men än så länge bjuder den på sol vilket känns riktigt härligt!

9 maj

Oh gud vilken stress!
Dammsugaren skulle bli hämtat coch fixad,och hade inte många minuter tillgodo efter att jag fikat lite hos Tiffanys mormor. Ibland är jag verkligen en tidsoptimist. Men nu har jag varvat ner och sitter och klurar på kvällen. Två år sen jag träffade min karl idag så något ska jag nog kunna överraska med,orkar man baka? Haha. Han är i alla fall på väg hem nu och vi ska till Vapiano först så ska börja göra mig iordning.


Någon som vill ge mig en present?


New stuff

Oh lördag

God morgon lördag!

Grå och seg lördag men känns så himla skönt att vara ledig. Tiffany och jag var på Magenta igår och för en gång skull gick det smidigt att komma hem. Dessvärre var vi tvungna att gå upp "tidigt" (klockan var väl runt elva) för att de äntligen skulle komma med stege,så nu kommer jag upp i sängen uatn att få tio blåmärken. Vi har nyss varit ute och handlat en härlig brunch och bakat scones. Love lediga dagar!


Tomt

Känns som det enda jag gör nu är att äta och jobba. Längtar tills imorgon när jag slutar jobbet,för på torsdag är jag äntligen ledig. Ska strax sova men känns som något fattas...


Äntligen internet

Äntligen internet! Har fått låna Linneas comviq surf tills det andra blir klart. Igår tog Ulrika körkort,riktigt duktigt! Det firades med en att skjutsa mig till ikea hehe,vi åt även jordens billigaste lunch med bakelse och kaffe för 26 kronor. Nu har jag i alla fall ett riktigt soffbord istället för två banankartonger. Idag ska jag stänga på jobbet,vilket inte känns så toppenkul,men nån gång måste man ju göra det också. Nu ska jag kolla på vänner och dricka kaffe,vänner blir aldrig dåligt! 

Over and Out

 
Kanske inte ska vara så bitter på mitt jobb ändå,fick nämligen tre till mine-glas i lördags. Woho!

RSS 2.0