Önska Dig Något

Jag har levt i förnekelse. Jag menar det är ju lång tid kvar till julafton och allt som har med vinterna att göra, har jag tänkt. Fram till idag. Jag kollar i kalender och upptäcker att det är den 24 NOVEMBER! En månad kvar till julafton. Det är bara fyra veckor kvar. Vilket är lite mindre en ett halvt sommarlov. Det är ju ingenting. Snöar gör det ju också för den som lyckats missa detta. Men vem tror att det här komemr hålla i sig till julen? Jag hoppas och hoppas att det gör det. Men jag har mina tvivel. Det har nämligen inte varit snö udner julen på jättelänge. Jag vill ha snö DÅ! Om jag fick välja (vilket varken jag eller någon annan får) skulle jag tusen gånger hellre ha snö om en månad. För snö är mysigt när man är inne och lite mysigt när man är ute för det blir så ljust och tyst. Härligt. Nu är det bara att sätta igång att skriva en önskelista!

Paraply


Funderar på om det är okej att använda paraply när det snöar...eller är det bara tanter med
permanentat hår som får ha det?

Fronterkaos

Nyss hemkommen från mitt Troll. Fortfarande mycket snö ute och rykten säger att det ska bli mer och värre. Ord som Storm och Snökaos har till och med använts. Vår allas favorithemsida fronter (som ogat.blogg.se ägnat ett helt inlägg åt) fungerar inte! Jag kommer inte in, och Trollet kom inte in igår heller. Väldigt bra och ffig idé det här med fronter. Verkligen. Jag får väl helt enkelt improvisera imorgon,men tror inte det komemr lyckas så bra. Nu ska jag pröva igen. Fronter for the win! NOT!  

Ja


Jajaja

Snö hej nej!

Kallt och snöigt.Snöigt och kallt. Jag har precis vait ute och gått i snön. Vet inte om det är kul att det äe vinter eller inte. När man är inne är det ju mysigt men när man kommer ut.....? Nu har jag fått den kamera som ingen trodde skulle komma och den fungerar utnärkt! Hurra för den! Jag har även ett litet probelm (eller ganska stort) att jag inte kan komma ihåg saker och ting. Jag har en kalender och en mobil där jag skriver in allt som är värt att komma ihåg och lite till. men ändå så glömmer jag hälften. Det fukar ju inte. Kanske ska ha en större kalender. Hrm. Nu ska jag gå och ta tag med allt det som jag har glömt att göra.Usch det är kallt.


Marabou


Jomen visst här ser vi en choklad från marbou. Finns dock inte längre men ändå.Lite humor är det.

Stolt

Gott folk.Jag har gjort det.Jag har lagat helt egen sushi! Och den gick att äta. Helt ortoligt.Nu är jag också helt otroligt trött.Men man borde ju vara uppe så man kan göra en massa saker.Men vem lurar jag egentligen? Jag kommer ju inte göra alla de sakerna ändå. det är så svårt att läsa när man är trött.


Ojsan


Stop the water from....!

Ide

00:01 precis vad klockan visar i skrivande stund. Det har varit jordens konstigaste väder med sol/regn/blåst/regnbåge. Knasigt värre. Tur att det finns hus! Nu skulle jag vilja göra som björnaran göra. Gå i ide ett litet tag.Sova några dyng i sträck. Slippa mörkret och kylan. Men jag får en känsla av att jag skulle missa en del då. Jag skulle väl börja leva i drömmarna och inite fatta vad som var på riktigt eller vad jag såg i fanatsin. Ska nog inte gå i ide. Ska hålla mig vaken. Ska vara vaken tills jag är klar med allt på min checklista för idag. Det kan nog bli ett bra tag.Bland annat eftersom inte allt går att genomföra hemma klockan 00:05 på natten.

Thai

Woho 'home delivery 'kväll! Vilket innebär najs thailänsk mat till middag. Läste menyn lite bättre idag och upptäckte en massa stavningar som jag inte sett tidigare. Där har de bland annat:
"cyckling"
"grillet syckling"
"2 sticken hemlagade vårrullar"
"tre biter sushi"
"entrecote fesk"
"nudllar"
"scanpi"
och om man beställer tio av dessa rätter(obsobs!det finns andra också) så får man "Grattis utkörning"

Yes

Yes We Can.

RSS 2.0