Gammalt

           

Letar i gamla arkiv, skåda vad man kan finna då

Förlovningshysteri

Hysteri!
Ja just nu sker det, för mig,en obegriplig hysteri över denna fölovning som Daniel och Victoria nu bekräftat. Jag tycker att det är äldigt fint och så ,men nu vet vi att de ska förlova sig så punkt slut. Hörde precis en kvinna på radion som sa att hon nu kände sig som en "stoltare svensk"? Va? Hur kan man känna sig stoltare som svensk bara för att vår kronprinsessa förlovar sig. Visst det  är stort för vårt land Sverige, men kom igen. Stoltare svensk! Det var väl ändå att ta i lite väl. Hörde en annan som sa att hon hade väntat på det här och att det var stort för hennes familj. VA? Stort för hennes familj? Har de liksom gått och räknat ner och hållt tummarna för att just detta år ska vara det år som paret förlovar sig? En aning väl mycket kungafamiljsenegemang i den familjen om jag fåruttrycka mig.
 
Så ja det är stort och allt så. Men snälla svenska folket andas och ta det lugnt,roligare saker har väl hänt,eller?


Pink


I put my new shoes on and suddenly everything just fine

Söndag-Måndag-Tisdag


Sista dagen på veckan har mynnat över i första dagen på veckan. Men nu har det redan blivit andra dagen. Tiden går fort nu för tiden! Försöker att undvika att kolla i kalender så mycket det bara går. Varje gång man börja bläddra vidare i den, drabbas man av en liten panikattack. Råkar vara så att resten av terminen redan är uppbokad,kort sagt. Tur att det finns hjärtan i både gelé och utan.

              
Top Model                                Sugar

High tech!

Framtiden har stigit in i mitt hem. Mikro. Ja ni hörde rätt vi har skaffat mikro! Och vi var helt klart sist i hela Sverige. Nu tar maten 5 minuter att värma istället är 25 minuter. Så mycket tid jag kommer ha över nu! Eller kanske inte,men snabbare går det i alla fall.

Elektroni for the win!


Bilar


Ahlgrens

Oasis!



Oasis 28/1

5,0, en anledning att bli förnedrad?


Inte klokt.
Jag, min pojkvän, och mina närmaste kompisar var på ett ställe som vi kan kalla för "Gift". Vi dansade och hade kul då min pojkvän blir sugen på en till öl, Heineken vilket är ganska ointressant information. Han ställer sig vid baren och jag står precis bredvid då en vakt kommer och lägger en hand på hans axel. Oj shit vad är det som händer nu? tänker han. Men vakten säger att han ska följa med in till ett "Speciellt rum" där de ska prata. Där anklagas han för att han för att ha en dålig attityd, då han säger att han inte är för full (erbjuder även att visa sitt leg där han ser trött ut av naturen).  Men vakten säger starkt emot. Han vill inte se detta leg. Då min pojkvän har en "taskig attityd". Jaha, okej vad ska jag göra nu tänker han? Ingenting som jag säger kommer att hjälpa mig. Han måste hämta sin jacka vilket han utan motstånd går med på.

   Jag kommer upp efter ca. 3 minuters verbala tvister med vakterna utanför. Jag säger till mig pojkvän att faktiskt vara tyst ett tag så jag kan få svar på den enkla (men, dock så svåra frågan) varför han blev utslängd vad hade de att gå på? De kan de inte svara på. De säger att de inte alls går på fingertoppskänsla, som jag tidigare frågat om de gör. Anklagar mig för att inte känna till den svenska lagen. Var på jag frågar om han kanske skulle kunna förklara den för mig i lugn och sansad ton. Men nej jag är då för onykter för att lyssna. Måste säga att det är ganska fantastiskt att jag är för onykter för att lyssna men ej för att skriva.  Han tyckte att han hade en bra anledning. Det vill säga, deras känsla av hur han beter sig, rör sig och agerar. Jag skulle förstå dem bättre om han hade slagits,tjafsat, ramlat omkull eller somnat. Men han stod rakt upp och ner i barn. Måste säga att deras grunder är luddiga.

Okej jag vet inte om man kanske ska köpa det och gå vidare? Men när jag ändå undrar, varför anklagar de mig för att inte känna till den svenska lagen med dömmande blickar? Det tycker jag är märkligt.

Så ta vara på er makt ni alla mäktiga dörrvakter, men utnyttja den inte för att sänka andra människor,jag tror inte ens att det gynnar er.


RSS 2.0