Uppryckt

Känns skönt när man kan ta tag i sig sjäälv även fast humöret tryter. Handtvättade min skjorta och kom till och med ut en sväng (alltid lättare att somna när man inte bara degat). Nu borde jag försöka (i alla fall) gå och lägga mig,så jag kommer upp i hyfsad tid imorgon,fast än jag inte börjar förrän på eftermiddagen.

Love


Regn


Just nu känner jag mig lika bitsk, sur och gnällig som damen ovan. Är sur över saker som går sönder,människor som beter sig konstigt och saker i största allmänhet som inte går som jag vill.
Typiskt måndagshumör i ett typiskt höstväder.
Ruskigt.

Me like höst

     


         

Höstbilder är nog de enda bilder som inte blir finare svart/vitt. Så det så.

Suck

Jag ogillar verkligen självupptagna människor. Sådana gör mig så himla frustrerade.

Hoppas verkligen inte folk uppfattar mig som självupptagen.

Inställt

Jaha,när jag var på väg in till stan ringde de från massagen och sa att min massör var sjuk. Så det var bara att vända.Men som tur var fick jag en ny tid imorgonen. Eftersom det var så himla synd om mig (eh,eller nått) köpte jag mig en latte på vägen hem. Dock snart dags att åka in till stan igen,och skälla lite på nk.

L


Puré

En del dagar är det himlans tråkigt att jobba och vissa dagar är det faktiskt snudd på kul,men ibland (som idag) går det mesta emot en. Hade en minst sagt stressig morgon och hann knappt i tid. Det första jag gör när jag kommer in på jobbet är att jag (hade känts en aning bättre om det hade varit en kund) tappar en burk BARNmat,inte nog med det,så är det sån där mysig och "jelloaktig" puré. Riktigt härligt att torka upp. Inte. Kände att jag bli iväg bossad hit och dit,en de sista timmarna var näst intill sköna. Hann träna,och räknar med träningsvärk imorgon. En himla tur att jag ska på massage,kan väl säga att jag verkligen ser fram emot det.


Stupid girls



"Deap down I know I'm not a stupid girl
but, still I make all those mistakes
I know there's a lot of stupid girls in these world
but I don't want to be like them"
Miss Li

Effektiv tillfredställelse

Tog ledig idag vilket var helt underbart (får dock äta upp det nästa lördag,men det kan det vara värt). Men var effektiv som sjutton ändå;städade,shoppade (ett heelt nagellack), tränade och städade lite till. Känns skönt när man hunnit med en hel del. Är dock inte helt klar med städningen,men får nog ta tag i det imorgon istället. Man ser ju ändå inte dammet nu när det är mörkt. Väntar på att Mr Jimmy ska komma så vi kan laga mat,är hungrig!

Love

Perfekt


Ibland blir vissa dagar helt perfekta

RSS 2.0