smart


Me like



Skööön låt!

With Love

7 dagar till Shanhai!

Wiii,startar dagen med en ganska så sen frukost,sover verkligen ut nu och det är hur skönt som helst. Idag ska jag träffa träffa Miriam och Vivian,blir nog en fika på någon uteservering om det inte börjar regna. Tänk! Om en vecka exakt pket jag och Tiffany till Shanghai,det är helt galet! Måste skriva packlista,även om tanken är att vi ska ta med oss så lite som möjligt...så vi kan shopp en massa,hehe. Nu ska jag göra mig i ordning och sen dra till sats!



Feeling sprallig!


With Love

Summerfeelings



Varit full rulle,jobb nästan varje dag  men också med en massa skoj,bowlinfg i helgen och en spontan utgång. Men imorgon är jag hel ledig. Sen har jag bara några jobbdagar kvar innan det är dags för semester som inleds med Summerburst på lördag,ska bli riktigt kul!


With Love

Nedräkning till semestern


Startar dagen med att tvätta och äta en rejäl frukost! Idag ska jag och Tiffany hämta våra visum,och lite senare ska jag jobba. Ska jobba varje dag tills semsetern som för min del startar den 5:e juni! Ska bli otroligt skönt att bara vara ledig. Först blir det Summerburst och sen Shanghai och Peace and Love. LOVE! LÄNGTAR!


Älskar Stockholm på sommaren

With Love

YEYYEYEY



Tisdag och grått men känns som solen skiner! Yey!

With Love

Friday i'm in love

Ledig,underbart väder och ska snart åka in till stan,härligt värre! Nu har jag och Tiffany biljetter bokade till både Peace and Love och Summerburst, känns helt underbart och sommaren börjar verkligen närma sig. LOVE! Nu ska jag skutta omkring till den här innan jag drar in mot stan.







With Love

Shoes



With Love

My hair,buhu

Igår var det ungefär bara plugg-jobb-plugg,och blir väl ungefär detsamma idag. Inte så värst exalterande.jag har inte varit vaken överdrivet länge,och fick för mig att jag skulle äta frukost i sängen,verkligen jätteskönt att få sova ut idag i alla fall. Igår kväll färgade jag även håret men känns som det är supermörkt nu,trooor inte att jag köpte samma färg som förra gången,buhu. Men förhoppningsvis tvättas det ur lite ganska så fort.

Veckorna/dagarna går så himla fort just nu att det inte är klokt. Vi åker till Shanghai om mindre än en månad. Man undrar ju var våren tog vägen?






With Love

Make it rain


Be better

Snacka om effektiv morgon,gick upp runt sju och sedan dess har jag tvättat,gjort matlådor och dammsugit. Nu ska jag fixa mig iordning med har lite problem med om man kan ha shorts eller inte idag. Det ryktas ju om att det ska regna idag så får nog hoppa det. Sen ska jag möta upp Tiffany på stan och sedan jobbar jag vid fem.




With Love

Cola light beroendet

Japanskt mix,cola light och matte är planen nu även om klockan är lite mycket för att min hjärna ska kunna plugga. Menmen. Imorgon är jag helledig på dagen och jobbar kväll,ganska skönt med en halvledig fredag i alla fall! Till helgen blir det mer jobb och sen kommer mina pysslingar på lördag för att fira Linnea i efterskott,ska bli kul!



Seriös bild...


With Love

Shanghai

God Morgon!

Igår bokade jag och Tiffant äntligen hotell till Shanghai,känns grejt och lite knasigt att vi åker om mindre än fyra veckor! Nu på förmiddagen ska vi fixa lite mer inför Kina och sen ska jag jobba. Inte supersugen på att jobba när det är så här fint väder,men vem vill det egentligen?




With Love

Härlig dag

Igår hade jag en superskön dag i stan i solen med Tiffany. Blev tjockislunch i Kunggsan och sen satt vi i solstolatr på Nybrokajen och tog det lugnt,riktigt skönt att bara inte göra någonting. Fick grekmat hos mamma och pappa,och sen åkte jag hem eftersom jag var ganska så trött...nu ska jag iväg och träna och sen vlir det jobb.




With Love

Summer rush

Mindre pigg idag och lite huvudvärk, men ut i solen. Loove!

With Love

 


Välkommen in

Flut har inte direkt varit ett ord jag har varit bekant med de senaste dagarna. Mobilen har lagt ner,datorn pajade och höll på att glömma att göra nytt pass. Det mesta är dock i sin ordning u sin ordning nu och det känns himla skönt! Därför blir det nu vin och galej för hela slanten.




With Love

Krasch

Back on track, lite i alla fall. Har haft lektion,slängt in grejor i tvätten och ska snart träna. Veckorna går så hila fort nu att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. Igår gick min älskade mobiltelefon sönder,och det var nästan (nästan!) att jag fällde en tår över det. Ska hinna åka in med den till stan så den får komma in på mobilrehab. Däremot så brukar det alltid krångla lite med sånt här så jag håller alla tummar jag kan för att det inte ska göra det idag.
Ska försöka laga min cykel också
With Love

Less More



Sleeping

'
Känner mig lite osm vädret idag, grå och seg. Borde kanske ta en dusch och fixa till mig. Får se.

With Love

Internet lever igen

Inte haft internet på mer än en vecka nu eftersom jag har haft talangen att ta sönder min internetsticka. Men så äntligen igår fick jag en ny och nu ska jag verkligen vara försiktig om den här...inte lika mycket sol ute som sist när hag skrev,utan mer snön(!) nu,inte klokt måste jag säga. Just nu har jag två reparatörer här som ska försöka lösa det faktum att jag bara får varmt vatten i mitt badrum så man kan duscha normalt igen. Helgen har varit toppen verkligen,hade ett härlig valborgsfirande i stan hemma hos Sofias syster där vi grillade och sen vidare på förfest och sedan utgång. Det var värt att vara dörö dagen efter då vi hade inventering sju på morognen på jobbet...fick ca en timmes sömn. Men va sjutton,sova kan man gör någon annan gång!

Helgen innan gjorde jag och Tiffany Uppsala tillsammans med min syssling Anna och vi hade det riktigt kul! Dagen efter fick vi leta påskägg och äta god påskmat. Igår fyllde Linnea år så var där och firade ett tag,men mådde inte toppen så fick åka hem, dricka te och vila. Nu är det väl dags att leta fram vinterjackan igen?

With Love

RSS 2.0