Klämdagar



Klämdagar i sin glans. Ingen stress ingen press. Bara mys och inga plikter.

Hmm


Förkärlek till solnedgångar kanske...

Drip


Make it drip,make it drop

Julklapp



I Julklapp?

Jul jul strålande jul


London i Julskrud



Hittade lite gamla Londonbilder. Tvingar på julstämning på alla ojuliga. Var kan det vara bättre julstämninng än i London?

Nära

    

Ja men kan ni förstå?! Jag börjar faktiskt förstå det nu. Julen är så nära att den nästan (men bara nästan) går att vidröra med dina fingrar. Det är ju inte klokt! Jag har nämligen haft en väldigt bra teori om att kalendern skojar med oss. Jag menar att det egentligen skulle vara oktober nu och lång tid kvar till jul. Men teorin fungerade inte riktigt. Insåg att det faktiskt börjar kännas  juligt nu ändå. Den årliga julavslutningen i skolan kan inte få någon att gå därifårn oberörd.¨

Christmas it is! (det ska stå så,är inte fel)

LaRoy


"Laroy har etablerat sig som en välbekant institution i Stockholms nattliv. Beläget på bottenplanet i klassiska Arnoldshuset hyser Laroy en mycket åtråvärd lokal alldeles inpå Stureplan. Här roar sig den unga, vackra societeten med partyfolk i en dekadent atmosfär. Musiken är glad, spontandans uppstår lätt och det är svårt att inte dras med av den goda stämningen. "




Ha ha ha ha ha

Tråkigt

Har sovit tolv timmar i natt. Somnade 20:00 och vakande 08:00. Hur skönt som helst även om jag känner mig som jordens segaste just nu. Den här veckan har varit ytterst ospännade och ingenting utöver det vanliga har hänt. Men egentligen brukar det väl kanske aldrig hände spännande saker mitt i veckan,eller?


P o p


Blue Headlights-why oh why can't we be here

RSS 2.0