Tissel tassel

Skön och slapp dag, men känns ändå som att jag har hunnit med en del. Jobbade hela morgonen, kan verkligen inte komma ihåg senaste gången jag gick klockan sex(!). Nu är JImmy här,han kollar på gossip girl (måste säga att det är lite gulligt,han hyschar mig ständigt när jag vill kommentera det som händer) medan jag ska våga mig på att färga håret själv för första gången. Har färgat hemma "några" gånger, men har alltid haft någon uppoffrande kompis som ställt upp som frisör. Ville go wild och färga det i någon annan nyans än b l o n d, men känner inte att jag vågar göra det ändå just nu så när jag väl stod och valde färg blev det blont...igen. Hoppas innerligt  på att jag inte förstör mitt hår helt och hållet.

Love

i do...not?

Först och främst ska jag säga att jag inte är någon bröllopshatare. Det skulle nämligen kunna framstå som det i följande inlägg och tänkte därför radera ut dessa misstankar redan nu. Men bröllop är helt enkelt inte min grej.  Måste säga att jag inte alls har några "behov" att någon gån i framtiden gifta mig. Skulle dock inte säga nej om det var vid rätt tid och rum, men det har liksom aldrig varit något "mål" i mitt liv. Och skulle jag gifta mig skulle det definitivt bli borgligt. Har svårt att förstå varför man skulle vilja gifta sig i kyrkan om man inte var troende, bara för att det är vackert...? Skulle vara som att gifta sig på någon annan religös plats utan att någon religös anknytning eller tro till denne plats, Förstår inte heller fullt ut varför en relation så småningom skulle "behöva" leda till ett giftermål. Om det redan är bra som man har det, ska man inte låta det vara så också. Ska inte säga att jag aldrig giter mig, det skulle bara vara naivit, men jag har många andra mål i livet som inte inkluderar giftermål.



Going to a masquerade?


Fin mask från flickr.com.
Älskar bilderna som finns där, så mycket kreativitet och bredd.
Love.

knifes



Snygg  tavla målad av Andy Warhol. Tänk om man hade pengar att köpa en tavla av honom...fattas några miljoner bara.

Seg

Nu har jag nog med stor sannolikhet snart nått höjden av "uttråkighet". En seg dag även om det är fint väder, vet liksom inte riktigt vad jag ska göra eller vad jag ska ta tag i. Kanske alla skolgrejer som måste rensas (en gång till) eftersom jag fortfarande har sparat allt för mycket, laga byrån som jag egentligen inte klarar mig utan, dammsuga, och så vidare. Listan kan blli längre men vet inte om jag ens orkar ta tag i någon av de nämnda grejerna.
 
Blir nog en seg-inte-göra-någoting-dag. Segt.

Allen

            

Några klipp från göteborg

               

Ett litet urval av bilder från minisemstern i Göteborg. Den staden är verkligen full av  liv,och har helt kalrt ett bättre nattliv än Stockholm. Bilderna är från universeum och på den vackra staden.

Skor skor skor

    

"Problemet" är löst,hurra!
Två favoriter just nu som följer med till västkusten.

Gothenburg

Spontangrejer är något av det roligaste man kan hitta på. Imorgon bär det av till Göteborg,jag och jimmy kom på idéen igår, och idag köpte vi biljetterna dit samt bokade ett rum på hotell. Ska bli skönt med lite miljöombyte. Även skönt att åka på semster i en storstad eftersom jag har lätt att bli uttråkad(man vill ju hinna med så mycket som möljigt!). Ska snart sätta igång och packa så jag inte får så stressigt,vore skönt att göra det i lugn och ro. Undra bara vilka skor som får följa med...alltid det största dilemmat,haha...kan låta löjligt i en dels öron,men inte i mina!


Pablo

 
PICASSO
Borde väl sova snart men laddar upp en bild på Picasso istället. Blir smått förvirrad och road av tanken att den korvliknande rätten (?) på bordet skulle vara hans händer. Eller är det kanske hans händer? Förvirringen hittar inget slut.

RSS 2.0