Sunny wheather

Solglasögonväder. 
With Love

Onsdagsbestyr

Tagit lite sovmorgon men ändå hunnit med en hel del så här på morgonkvisten. Såndana där tråkiga saker som ändå måste göras. Ska möta Tiffany om ungefär om en timme och fixa med en rolig sak...och sen ska vi förhoppningsvis hinna träna lite. Framåt kvällen ska jag på en kurs där man får lära sig att vara en bra barnvakt,hoppas att den är lärorik! Nu ska jag fortsätta att kolla på efter tio,och dricka kardemummakaffe.

Ge mig vår och varmt väder nu,eller så snart som det bara går! Trött på kylan!
With Love

Grey it is

Grått ute och inte jordens bästa start på dagen. Men ska ta mig en dusch och fixa mig i ordning,så hoppas jag att dagen blir bättre.

With Love

Free

Måndag och jag är ledig. Egentligen är jag inte riktigt helledig idag eftersom jag har prov imorgon,men skönt att slippa gå till jobbet i alla fall. Haft en härlig och rolig helg,med bio i fredags och drinkar på fridays i lördags. De kan verkligen göra goda drinkar,och har man inte provar deras shakers bör man verkligen göra det! Igår blev det bara jobba och plugg,somnade eller rättare sagt däckade i säng runt elva.


Liselott Watkins-love
With Love

Late night out

Mot stan!

With Love

The sound of Paris

Kom på att den här låten verkligen hör till resan till Paris...!

With Love

Paris Stockholm

Ikväll blir det middag hemma hos mami och pappa med Tiffany. Förhoppningsvis blir det grekiskt,på världens godaste grekrestaurang i Sumpan. Sen drar vi vidare på galej! Köpte faktiskt med mig en flaska rosé,har någon tanke om att det är vår nu fast än det är ganska så kallt...men man kan ju dricka rosé ändå!

Paris förra våren,nästan precis ett år sen om jag inte minns helt tokigt!

With Love

Lördag im in love

Uppe med tuppen,för att vara en lördag i alla fall. Solen strålar men jag antar att det är ganska kallt eftersom det snöade lit igår. Igår var jag på bio med lite folk från jobbet vi såg "hur många lingon finns det i världen?". Det var en varm och sevärd film tycker jag och salongen var helt fullt. Efter det blev det ett par glas vin och sedan hemgång för mig medan de andra drog vidare. Hade i vilket fall en riktig trevlig kväll! Nu drar jag och mitt kaffe till jobbet.


With Love


Men inte snö

Ursäkta?! SNÖ!
Nej tack känner jag bara,men nu har det börjat snöa. Jag som hade lust att ta en tur på stan i solen innan jobbet,men eftersom solen är borta så tror jag att jag stannar hemma tills jag börjar jobba. Kan alltid plugga eller kolla lite på vänner...


Förra fredagen hos Tiffany,sjukt kul kväll!

With Love

Våffla

Dags att dra iväg och plugga en stund,sen jobb. Skulle vilja ha fredagsdrinkar ikväll,för sjutton löning och våffeldagen idag vilken fullträff!

With Love

Vilken soppa

Uppe fem imorse och varit barnvakt,sen iväg på lektion. Nu blir det sats och sen ta det lite piano innan jag ska iväg till jobbet. Sjut sugen på gulaschsoppa,så lär bli det till lunch i alla fall. Yummie! Igår var Tiffany och vi linssoppa med vitlöksbröd,verkligen gott med soppa och himla lätt att göra också! Blev dock en tidig kväll eftersom jag skulle upp så nedrans tidigt.



With Love

Tonight

With Love

shoes


Mot stan

Mot solen och stan,wiiii!

With Love

Hmm


Haft lektion och ätit lunch. Frågan är bara vad jag ska hitta på innan jobbet? Alla andra jobbar ju normala tider. Funderar på att åka in till stan och kika lite,behöver lite smågrejor och är så himla fint väder. Ohh igår kom mitt paket som jag skickat till Kina fram med en masa godis till Malin och Ulrika,himla roligt! Men vet ju aldrig med post till Kina hehe.

With Love

Let me go

Ligger i sängen,dricker kaffe och låtsas som att det inte är måndag. Ska strax tvätta jordens största tvätthög och sen lägga mig ner en stund till här. Ville lägga upp en video men av någon anledning funkar det inte alls. Har ett fixarbehov och skulle vilja åka till ikea,perfekt väder för det egentligen,men vette sjutton. Får se,ledig är jag i alla fall tills i eftermiddag då jag ska vara barnvakt ett par timmar.


Lykke Li-Tonight

With Love

Frukost på sängen

Freedag! Alltid skönt även om man inte är ledig och ska jobba halva helgen. Hämtat tidningen och gjort frukost,så just nu sitter jag i sängen: kollar på efter tio,läser tidningen och äter frukost. Sitter och suktar efter nya skor eftersom mina favoritskor från hösten är heelt paj,men borde inte eller så borde jag kanske....hmm.

With Love

Closet

‎"I like my money right where I can see it... hanging in my closet!"

A little bit



Really? No love is impossible.

With Love

Saturday chillout

Ikväll blir det lugnt. Precis tagit en dusch och ligger i sängen nu och bara slappar,så skönt att veta att man är ledig imorgon. Helt underbart skönt ska det bli! Idag har det varit jobb och igår var vi på Gärdet med lite gamla södramänniskor,trevligt,men blir alltid liiite senare än man tänkt sig särskilt när man ska upp och jobba. Menmen sånt är livet,det måste upplevas och inte sovas bort!



With Love

Dansa med vapen

Dags att dra sig mot Eddie och pimpla lite vin,och sen får vi se vad som händer. Fredag är det i alla fall och fredagar är najs.

With Love

Heels

Ätit lunch,ska bege mig mot sats och sen försöka göra lite nytta genom att räkna lite. Jag vill verkligen ha vår nu,och det känns faktiskt som att den är på intåg.

With Love

Resumé

Solen skiner och jag börjar piggna till,ska strax bege mig mot skolan. Har bara en kort lektion idag så slutar tio igen. Igår var jag på en utbildning för posten som faktiskt var rätt kul och det var ganska skönt att ha en litet break från jobbet som just nu känns som ett andrahem. En kort resumé av vad jag gjort: lördags blev utgång med drinkar på obaren,söndagen var jag ganska seg och skulle jobba och efter jobbet åkte jag till Tiffany och hade en skön söndagskväll med pizza,måndag och tisdag har det varit jobb. Så en lite kort sammanfattning,nu måste jag nog kila så att jag inte kommet försent!

With Love

Vore nått


With Love

Kväll igen


Hm vad ska jag hitta på ikväll nu då? Powernapat klart och har rena kläder igen så något ska jag väl hitta på.
With Love

Lördagssysslor

Övertröttheten har övergått till en viss seghet. Precis dragit i mig en rejäl portion pasta och ska strax powernapa. Satte precis på två maskiner med tvätt eftersom det var mer än nödvändigt att tvätta mina jobbkläder och min favoritkavaj stank askkopp från igår. Dags att hänga upp tvätten.


With Love

Fredagsfin


Idag vill jag vara fredagsfin,lite sådär småpiffig som för att fira att det äntligen är helg. Gud vad veckorna går fort!

With Love

Grape

Grape och kaffe,ett sätt att bora förkylningen som inte lyckas gå vägen. Sitter och kollar på efter tio och verkligen bara degar,har en del som jag borde göra men ska ta tag i det om en liten liten stund. Sovit så kasst de senaste nätterna,nästan vaknat varje natt en eller flera gånger. Jag brukar nämligen aldrig vakna på nätterna så jag vet inte riktigt vad det är med mig. Är i vilket fall ledig halva dagen för att sedan åka iväg till jobbet framåt kvällen nästan,ska stänga idag.

With Love

Brakfrukost

Sicken brakfrukost:gröt,kaffe,ägg och grapefrukt! Supergott måste jag säga. Det är värt att gå upp lite tidigare bara för att få i sig en ordentlig frukost tycker jag, Förkylningen håller i sig i form av huvudvärk och snorighet,men förhoppningsvis stannar den där. Idag står det jobb på schemat,medan solen skiner. Men känns härligt ändå!

Ps. Nu har Lykke Li's nya album släppts,äntligen säger jag bara!. Ds. 


With Love

Swallow


Äntligen

Uppe och äter frukost. Idag ska jag äntligen ta tag i mina händer som har varit en pain in the ass den här vintern,så nu hoppas jag verkligen på att få en dundersalva som ska göra dem som de var i somras. Vaknade med ont i halsen,men det verkar redan ha släppt så kanske tränar lite sen också.Jag och Tiffany har skypedate med Ulrika och Malin klockan två och sens ka jag jobba. Det är alltid lite småsegt att gå till jobbet när man inte varit där på några dagar kan jag tycka. Igår fikade jag och Tiffany på espressohouse (den mysigaste av dem) och sen fyndade jag faktiskt ett par svarta jeans. Var sjukt mycket folk i stan (hade glömt att människor har sportlov,suck!) så på vägen hem åkte jag förbi kista och provade och hittade ett par riktigt bra par svarta jeans. Himla nöjd är jag! Nu ska jag dra upp persiennen,hoppas på sol....!

With Love

RSS 2.0