Hmm

Nått sånt kanske? Tror mest på byxdressen,ska se om jag kan hitta den i butik kanske.

Äntligen!

Första fredagen någonsin (vad jag kommer ihåg) som jag har pluggat på en fredag kväll som igår. Upp sju imorse och sen tenta. Men vilken lättnad sen när den var skriven! Ungefär det som varit i fokus hela veckan,och det känns minst sagt skönt att det är klart nu.
Strax ska jag möta upp Tiffany för lite härlig lördagsshopping i stan eller i Bromma Blocks (som för övrigt äger, du som inte varit där!),och sen blir det helkväll med statsvetare för att fira att tentan är skriven! Måste försöka hitta något nytt att ha på mig bara,eller kanske finns någon roligt i garderoben.

With Love


Tentanattplugg

Ooh vad klockan är mycket! Tycker dagarna har alldeles för få timmat nuförtiden. Koffeinhalten i min kropp är alldeles för hög,och jag försöker förstå vad som står i böckerna. Den här veckan har känns ganska lång av någon anledning,kanske för att det känns som varje ledig stund jag har,det vill säga då jag inte sover eller äter borde ägnas åt tentaplugg. Något jag fortfarande är lite ovan med. Well,it grows on me. Idag var jag på lägenhetsvisning också,men kan inte bestämma mig för vad jag tyckte om den. Den var ganska mysig (om man bortser från den grbbiga stilen den hade nu) och jag vill ju verkligen ha en lägenhet. Har till imorgon på mig att bestämma mig,svårt.

Imorgon blir väl annars ungefär som idag,förhpppningsvis llite mer effektiv på dagen och lite mindre nattsudd bara. Vill hitta en pälsjacka också,helt politiskt inkorrekt och kanske inte alltid supersnyggt med en tjock päls, men tänk vad skönt att inte frysa sen när det blir typ 10 minus?


With Love

Gaga

Jag har fått en idol,Lady Gaga. Och visst hon gör verkligen skön och bra musik,men inte bara därför. Såg henne på Oprah häromdagen och jag fick verkligen en helt annan syn på henne. Det hon sa om att hon inte sätter på sig "konstiga kostymer" bara för att provocera och få uppmärksamhet utan att de till viss del ska uttrycka att vi ska få vara precis som vi vill och känner för, samt att varje utstyrsel hade en egen djupare mening. Så fint när hon blev helt tårögd när hon pratade om sitt eget och andras utanförskap och hur mycket hon avgudar sina fans som hon kallar "Little Monsters".

Go Gaga!


...



"När ska jag lära mig att ingen är hel? Allting ät mer eller mindre trasigt"

Oohh!

Just nu känner jag bara stress.
Så himla oskön känsla att vakna och känns sig stressad det första man gör. Stress inför lördagen,stress inför alla jäkla flyttkartonger och sen blir jag stressad och sur på mig själv som tänker på människor jag inte vill tänka på...dålig start,se om frukosten gör så att det känns bättre.

With Love

Söndagskväll

Och så var man helt plötsligt hemma igen. Skulle ljuga om jag sa att det inte kändes konstigt,men det känns ändå ganska bra. Tiffany har hjälpt mig himlans mycket den här helgen,har varit hur bra som helst. Vet inte hur lång tid det skulle ha tagit att städa idag annars,vi höll nämligen på i säkert fem timmar (med pizzappaus). Är ganska så trött nu,så har inte riktigt kommit igång med uppackningen än...hatar egentligen när det är rörgigt med en massa grejer omkring mig men idag får det bli så. Kan inte göra allt på samma gång dessvärre.

Sitter och kollar på Stepmom just nu,har inte sett den förut. Men även om den verkar ganska tragisk så är den väldigt bra. Imorgon är jag ledig från skola och jobb,ska åka till Gärdet och skruva ihop en knasig hylla utan instruktioner. Sen får jag se vad jag hittar på,men eftersom jag har tenta på lördag(!) så lutar det väldigt mycket åt pluggande.


   

With Love

Lördag



Supergrejt

Eller inte,vi trotsade tills slut inte kylan uatn det blev häng här hos mig bland flyttkartongerna istället. Nu har lasset med mina grejer gått och det känns faktiskt lite tomt här nu. Haft en skön start på dagen,äter superlång frukost och bara chilllat. Snart ska jag och Tiffany åka mot Sumpan,ska försöka ordna upp i mitt rum nu. Kommer stå en miljon saker där när jag kommer dit,supergrejt. Kvällens planer är inte helt glasklara än men något kul blir det i alla fall,så långt har jag bestämt.


With Love

Utgång



Vi trotsar snön och kylan och drar ut på stan.Ciao!

Sent

Ikväll blev det helt tvärtom från igår,klockan är snart två och jag har inte gått och lagt mig än. Jag,Tiffany och Felicia har packat inför helgen. Himla bra att de kunde hjälpa mig,super! Hade nog blivit lite svårt för mig att få med mig alla flyttkartonger själv...Imorgon är det bara en föreläsning inför tentan och sen är det HELG!

Nu har vi ändå fått ner en hel del i flyttkartonger så nu är det sjutton dags att sova.

With Love

Pensionär

Gud!

Jag har blivit en riktig pensionär,klockan är bara tio och jag känner mig helt färdig. Imorgon är det seminarium,grupparbete och sen jobb. Försökte byta bort jobbtiden imorgon för att hinna plugga lite mer,men tyvärr ingen som nappade...hm undra varför,skulle nog inte jag heller gjort. Men bra för nästa månad om jag jobbar i alla fall. Imorgon kväll ska jag försöka packa ner det mesta inför lördagen också,inte så kul men lika bra att få det gjort så får jag mindre att göra på fredag. Förutom flytten så är det faktiskt en ledig helg,känns skönt!



With Love

Den där Voltaire asså...

Hörde precis på radio att Voltaire drack 70 koppar kaffe om dagen,kändes himla bra,mitt antal är nämligen ingenting om man jämför med honom. Tjoho!


With Love

En sak i taget

Och helt plötsligt är det onsdag! Jag är ledig idag,men har ändå en del att pyssla med. Känns som hela veckan är fylld med den massa saker som jag måste göra. Ikväll kan jag inte sova hemma för de ska hålla på med avloppen halv åtta imorgon,och känner jag mig själv rätt är jag med stor sannolikhet inte vaken då. Nu är det på riktigt i alla fall,att jag ska flytta hem igen. David kommer hem den 28:e och jag ska flytta ut i helgen. Får ingen post hit längre utan såg att allt har börjat komma hem igen...lite trist är det allt,men det finns lite fördelar med att bo hemma. Maten,tvätten och hyran,förhoppningsvis!

Idag ska jag förbereda för morgondagens grupparbete,samt förbereda för seminariet som vi också har imorgon. Ska eventuellt försöka hinna med ikea idag också,vore bra för måste köpa ett par grejer. Sicken tur att jag varken har skola eller jobb idag.


With Love

Without


Without my mask

Corny

Känns verkligen som söndag ikväll,fast på ett bra vis. Ligger och sträcktittar på The City,hur skönt som helst måste jag säga. Blev inte alltför titdigt ändå och blir jobb imorgon också,så därför borde jag verkligen gå och lägga mig i tid ikväll. Men får se hur det går med den saken...ska se klart andra säsongen i alla fall.

Ps. Idag glömde Erik Haag sin ricotta i kassan,och jag sprang snällt efter och räddade kvällens middag. Corny gossip,men ändå. Ds.


With Love

TGI Friday

Nu är det fredag och solen skiner! Tjoho! Jag ska ta bussen till stadsbibblan och läsa en stund,sen blir det lunch med pappa. Ikväll blir det en liten utgång med folk från kursen, även om jag ska upp och jobba imorgon,så får inte bli alltför sent för min del. Ut i kylan!



With Love

The city

Ehh borde sova nu men....


tralalalala....nokia och The City håller mig uppe.

Helg?

Nu har jag läst som en gnu,och ändå är det sidor kvar att läsa. Ibland känns det knappt som man kommer framåt. Ska läsa lite till och sen ska jag unna mig lite meningslösa avsnitt av The City. Ska nog se mig efter lite fler säsonger av Gossip Girl också någon dag. Kan vara skönt att ha något att slökoll på eftersom att nästan allt som går på tv dunderskit. Imorogn är det fredag,men känns inte som att det är helg riktigt än ändå. Ska gå på föreläsning,jobba och äta lunch med pappa. Men sen är det väl ändå helg?

With Love


Onsdag i kort

Onsdag:
Föreläsning,lunch,tvätt,fika hos onkel Louis och sen Stadsbiblioteket några timmar.
Nu,en kopp nudlar och film.

With Love


Bedshaped



Legs of stone.
What do I know?

Tjoho...

Tar tillbaka att det var en härlig måndag. Allt annat än härlig. Punkt slut. God natt

Måndag

Måndag gott folk!

Och vilken härlig måndag sen,i alla fall vädret. Jag själv har börjat missbruka ipren,läkerol och kaffe,det två försnämnda för att förebygga en konstig förkylning som inte ger sig. Kaffet är mest för att jag ska hålla mig uppe när jag ska läsa...

Igår var jag på 3D bio med Vivian. Vi såg "Dumma mej", en animerad film från 7 år,vilket gjorde oss till de äldsta i hela salongen som inte var där med något barn. Men den var himla kul,haha,se den tycker jag! Middag förtärdes hos mami och papi,åt en ordentlig grekisk middag. Åt så mycket att jag var tvungen att sova en timme efter maten,klart värt det.

 Nu ska jag ut i höstsolen,känns lite som borde passa på när den äntligen är framme.

With Love

Söndagsbeat



Regina Spektor

Hubblebubble

Öl med folk på söder. Byebye!

Lördagen som flög iväg

Har starka cravings efter en stor pizza eller en  kycklingrulle, och en massa cola. Shit vad jag är seg,och den här dagen bara försvann. Ska ut och köpa mig det nu och sen ska jag kolla på The City.
With  Love

Nu är det helg...

På högsta volym,nu tar helg ikväll blir det inge jobb och inge skola. Bara swedish house mafia!


Helg...snart

Just slängt i mig en sen nudelmiddag. Fick gå tidigare från jobbet men klockan börjar ändå spring iväg. Imorgon blir det ett par timmars skola på förmiddagen och Oktoberfest på kvällen hos en på jobbet. Ska bli kul! Får se om man klär ute sig bara...nu har jag äntligen lagt över en handduk på det där jädrans vädringsfönstret som kylde ner hela lägenheten,och helt plötsligt känns det ganksa behagligt här.

Nu är jag i alla fall ledig hela helgen,hurrahurrahurra!



Väldigt klädsamt...eller inte.


Imorgon är det fredag


Stress?

Gud vad grått det är idag! Märkte att det till och med regnade när jag var ute och köpte kaffe. Känner mig ganska förkyld på köpet,så känns skönt att det inte är någon skola idag. Lite stressad ändå. Blä.


With Love

Gynning



Today I smell like her

"Min" linsoppa

Ingredienser till Röd Curry Linssoppa (ca 4 port)

  • 2 msk margarin, smör eller olivolja
  • 1-2 klyftor vitlök
  • 1 gul lök
  • 2 morötter 
  • 2-3 dl röda eller gröna linser
  • 3 krm timjan eller en tsk curry,och lite chili för mer smak 
  • 5dl  vatten
  • och 5 dl krossade tomater
  • 1 tärning grönsaksbuljong (valfritt)
  • ca 0,5 tsk salt
  • ca 3 krm vit- eller svartpeppar

Så här lagar du Linssoppa linsoppa:

  1. Skala lök och vitlök.
  2. Hacka lök och vitlök.
  3. Skala morötterna och dela dem i tärningar.
  4. Fräs lök och vitlök i fett i en gryta.
  5. Lägg i potatis och linser. Rör om och fräs i någon minut.
  6. Tillsätt ev. lite timjan, curry och chili. Rör om.
  7. Tillsätt vatten och buljongtärning, samt krossade tomaterna. Koka gärna upp vatten i en tekokare så går det snabbare.
  8. Koka upp soppan.
  9. Koka linssoppan i 20 minuter för röda linser. Blir soppan för tjock så är det bara att spä med mer vatten.
  10. Smaka av linssoppan med salt och vitpeppar samt ev. mer kryddor som curry.

(Hämtat från receptfavoriter.se, men jag har gjort om det en del)


Men vad sjutton då

Det här är ett skämt,har letat och letat,klagat och klagat över att jag inte har den där himla boken "Den svenska politken",så igår hittar jag den helt plötsligt för ett rimligt pris på kurslitteratur.se,köpt och kunde äntligen andas ut av lättnad. Vad får jag idag då? Jo ett sms från stadsbiblioteket att jag "nu kan hämta ut din reservation på den svenska politiken". En kvart senare ringer Tiffany (som även hon ska ha denna bok) och säger att hon fått två sms om att den kommit in. Så helt plötsligt har vi FYRA böcker,dock är alla fel upplaga för Tiffany,så jäkla surt.

Nu ska jag äta nykokad linssoppa perfekt till en massa matlådor och sen dra iväg och hämta böcker,och plugga. Verkligen trist väder ut idag,vill bara vara inne och kolla på bra filmer. 

Ps.Blev superglad när jag springandes lyckades komma i tid imorse,för att sedan få reda på att föreläsningen var inställd på grund av dubbelbokning. Toppen toppen. Ds.

With Love


Xoxo

Fasen vad jag har letat efter "Den svenska politiken",en kursbok som verkar vara omöjlig att hitta. Igår var det skola och sen var jag på pappas jobb och skrev ut säkert hundra papper till kursen. Sen gick jag på en desperat jakt efter en ny mobil,men hitta dock inte dem som jag letade efter. Verkar inte alls hitta det jag ska ha just nu, varken bok eller mobil.

Kvällen blev i alla fall himla mysig,med fika och xoxo Gossip Girl hemma hos mig.

 

With Love


Foundations



Dansar runt och städar hemma till Kate Nash. Härligt med måndag ändå!

Härliga sovmorgon

Nästan tio timmars sömn senare, och jag känner mig äntligen utvilad. Verkligen varit full rulle hela helgen. I fredags blev det skola,jobb,ikeasnickrande och en spontan utgång. Lördagen fylldes med jobb och sedan välbehövlig sömn innan Axwell på münchenbryggeriet med Tiffany. Var skön stämning,alla var så pepp och jag hade riktigt kul! Igår var det jobb igen och sen blev det lite middag hos mamma och pappa, för att sedan åka hem och däcka i sängen direkt.

Känns väldigt skönt att jag inte börjar skolan förrän ett idag, även om jag föredrar att gå i skolan på förmidddagen. Men idag behöve jeg verkligen den här sovmorgonen. Idag hoppas jag att mina kläder från nelly kommer, har äntligen köpt mig ett par svarta chinos och jag hoppas verkligen att de sitter bra. Alltid lite småstruligt att skicka tillbaka grejer. Nu ska jag forts'tta kolla på Efter Tio och bara ta det piano.




With Love


RSS 2.0