Så mycket bättre...

Håll med om att det svänger!

Lenin,Stalin,Thatcher,Merkele,Mao och så vidare...

Lite halvsvårt att koncentrera mig just nu, får nog gå hemifrån en stund och dricka kaffe någonstans så jag inte kan hålla på och pilla med datorn. Var nere i byn och letade efter finfina grejer till lägenheten, hittade såklart en hel del men lät bli att shoppa idag. Bättre att fokusera på annat...som jag inte kan. Nåväl, kaffe var det.
With Love

T

Imorgon är det första december och då drar julstöket igång på riktigt,nästan i alla fall! Igår var det tentaplugg hela långa dagen hos Fanny med en gäng tjejer från klassen. Ganska skönt att sitta flera,ibland kan man verkligen fastna när man sitter själv. Vi satt någon gång fram till nio då vi kände oss ganska klara och gick ut och tog en "belöningsöl",himla trevligt! Däremot var det svårt att hitta en pub men platser eftersom det tydligen var någon viktigt fotbollsmatch...idag ser väl ungefär likadan ut,i alla fall med tentaplugg.
Har väldigt mycket större lust att gå och köpa färg till lägenheten så jag kan sätta igång med det så fort jag får nycklarna men får se om det hinns med idag. Har väl i ärlighetens namn inte satt igång att packa heller,men det måste jag nästan börja med idag i alla fall. nej nu är det dags att sätta igång med dagens bestyr!


Nu har man fått hem alla julkataloger i rött. Jul!

With Love

Slut

Sicken dag!

Kan säga att jag lyckats bära hem en mikrovågsugn i snö och kollektivtrafik från Skanstull och är nu helt slut i kroppen. Har en soffa som också skulle behövas hämtas,men den orkar jag nog inte bära...sen har jag haft det pluggfritt idag. Kände bara att det behövdes, helst ska man väl läsa lite varje dag,men ingen ork till det idag dessvärre. Haft ett seminarium med redovisning och det fick räcka för idag. Nu blir det sömn för hela slanten.

With Love

Lägenhet

Blev träning och sen återigen i alla fall ett försök att plugga igen men kan väl säga att fokusen inte riktigt infann sig...så nu sitter jag och kollar på grejer till lägenheten. Helt i denna pluggyra har jag glömt (eller rättare sagt inte tänkt på) att jag får tillträde till lägenheten om en vecka precis idag! Dock lär nog inflytten ske lite senare,men målet att är jag ska börja måla nästa veckan i alla fall. Så nu kikar jag på soffor,mikrovågsugnar och massa annat smått och gott som man kan behöva. FUN!


With Love

Cafe

Kväll igen,gud vad dagarna går fort! Suttit på Stadsbiblioteket och på ett café här i Sundbyberg och pluggat. Behöver verkligen helt tyst från prat och stök när jag ska läsa. Lite smått segt när man läser och läser,och det knappt känns som man kommer framåt. Kanske lite efter men införskaffat Miike Snows album,och det är verkligen jätteskön musik. Love! Ska försöka att inte lyssna sönder albumet bara. Nu ska jag ta mig en pluggpaus och träna eller inte träna...hmm får se.




Lyssna för sjutton!

With Love

Sova

Gud känns bara som jag sover och sover, och att jag ändå inte blir pigg. Nu ska jag iväg till något slags bibliotek och läsa läsa läsa. Sen har jag inga fler planer för idag,blev erbjuden att jobba men kände att jag inte orkade stressa iväg dit om ett par timmar när jag har lite annat som måste göras.



With Love

Ingen onödig stress

Så var det redan kväll och onsdag om några minuter. Lyckades somna nu på kvällen så kan inte direkt säga att jag är så där jättetrött nu. Dagen börjades med träning,var nere och skulle träna igår men varenda maskin (verkar otroligt jag vet,men sant) var upptagen, så jag kasta in handduken och gick hem igen. Så blev träning idag istället, och man skulle alltid börja dagen så.
Sen har det varit seminarium med presentation och fortsätta med nästa grupparbete som ska presenteras på torsdag. En del att stå i nu, med läsning, grupparbete och annat därtill. Men en sak i taget, har jag lärt mig nu, och man hinner tro det eller ej mer saker när man inte lägger massa energi på att stressa upp sig. Värt att tänka på!
My absolute favorite book right now...

With Love

En höstblandning

Kommit på att ibland är bilder roligare än text så här kommer lite gott och blandat från hösten,me like!







Håkanbråkan



Håkan Hellström förra lördagen,sjukt bra!


         


Bridge

Bridge-blandning, varför har det egentligen blivit stämplat som "pensionärsgodis" är ju sjukt gott! Helt klart min nya favorit.
Ligger och slappar framför den ganska så dåliga filmen "...och så kom Polly", och hoppas på att pappa snart ska göra kaffe. Läst och läst men kommer ändå inte framåt så lika bra att lägga det lite på is tills imorgon. Helgen har varit hur lugn som helst, en mysig och givande fika hos Tiffany igår och sen har jag läst en del. Kvällen spenderades med familjen och god mat,inte så spännande kanske men väldigt skönt. Tycker jag läst en hel del men har ungefär lika mycket kvar. Men men bara att bita ihop och ta nya tag!

Hm,undrar om det blir kaffe snart...?

With Love


Very true


Onsdag

Mitt i veckan, eller även kallad onsdag. Idag står det plugg och jobb på schemat,och det ser ungefär likadant ut resten av veckan. På något vis tycker jag att det känns ganska skönt. Är inne i lite av en "vara hemma period" just nu,kanske låter supertrist men jag tycker bara det känn skönt. Blir inte så mycket mer spännande än så här nu.

With Love



Palla

Inte lust med mycket just nu. Palla. Känns mest grått.


Lite kläder och skor till försäljning

http://www.tradera.com/auktioner/fjäderdans

Blubb

Blubb blubb,sitter och läser en text om politiken i Norden,och den blir bara segare och segare för varje mening. Men ska ta mig i kragen och läsa klart den nu så jag i alla fall får det gjort idag så jag slipper träla mig igenom den ikväll/imorgon.


With Love

Snöstormstime

HÄRLIGT väder! Not,inte ett dugg.

Varit hemma nu på lunchen och ätit men ska snart gå igen,men jag VILL INTE ut igen. Men inte myket att göra åt saken. Ungefär lika mycket som jag kan göra åt att jag inte får tag i den enda bok jag behöver just nu. Skulle köpa den av någon tomte som uppenbarligen inte har skickat den som han skulle gjort förra måndagen,och nu är den slut precis överallt. Går bara att beställa från USA,men tar ett par veckor att få hit den,och dåär redan kursen slut. Den som kan trolla fram den till mig nu ska få världens bästa julklapp!


With Love

Kontraktskrivning

God morgon!

Idag känns det som veckan drar igång på riktigt för mig,igår kändes det mer som söndag. Ska börja dagen med att skriva kontrakt för en lägenhet,så snart blir det flytt igen, blir både spännande, kul och lite konstigt. Sen fortsätter dagen med skola för hela slanten,eller i alla fall till tre,men blir säkerligen några timmar till...Är i alla fall ledig från jobbet sen så kanske blir träning eller mer plugg,lite beroende på hur halsen känns. Nu är det dags att göra sig klar,man vill ju inte komma försent idag!

With Love


Just det,hörde på radion och läst i tidningen att det ska bli snökaos idag...

Måndagsledig

Så var det måndag igen,dock en ledig måndag för min del. Känns skönt när man får en extra helgdag. Helgen känns svår att sammanfatta varit en väldigt bland helg. I fredags provade jag och Tiffany på bodybalance på Sats. Det är en kombination av pilates, taichi och yoga. Man blev inte direkt svettig eller utmattad efteråt,men träningsvärken har suttit i hela helgen... Igår var en jätteskön söndag. Dagen inleddes med en stor frukost med nybakat bröd,ägg,kaffe och massa gott pålägg Jag och pappa promenerade till kyrkogården eftersom jag inte hann dit i lördags då jag jobbade. Jag gjorde misstaget att inte ta någon mössa,helt plötsligt har det blivit vinterkallt!

På vägen hem köpte vi med oss fika,och kvällen fylldes med plugg, Bridget Jones och sushimiddag. Jag har nyss läst ut en bok om Kvotering och ska snart hugga in på nästa text som vi har tills imorgon. Ska nog ut på stan och kika efter ett par nya träningsbyxor,som jag är i stort behov av. Dags för en dusch!
With Love



Little help from my friends

Saturday music

Superfast

Herregud vad veckan har gått fort! Redan torsdag och imorgon är det ledig fredag,ska bli skönt.  Ska träffa Vivian och kanske blir ett träningspass på sats med Tiffany framåt kvällen. Jag håller på att bli tokig på att jag itne fått en bok som jag beställt,för jag behöver den verkligen till helgen,nu när all kurslittertur är på engelska behöver i alla fall jag mer tid att läsa. Snart blir det jobb,och nu lite ginorester från igår. Lovley!

With Love

Grey day

Gud vd grått det är idag,och det börjar redan bli mörkt. Lyckades till och med somna nyss fast än jag bara haft två timmar i skolan idag. Har letat böcker som en tok,men har fortfarande bar en...blir tokig. Nu blir det kaffe och slötittande på tv,passar på när jag ändå inte kan göra något vettigare.

With Love

C'mons

Beslutet är fattat och nu får jag se vad det blir av det här. Ska strax dra mig mot skola,och ikväll blir det jobb. Att få tag i böckerna igår var nästintill omöjligt,har fått tag i en av fem stycken just nu...nej nu måste jag kila!

With Love

THE skylt




Den här skylten vill jag ha. Punkt.

Asså Montazami



Man blir ju glad i alla fall!

Ohh typiskt

Just nu känner jag mig himlans snäll som lagat mat till familjen. Blr potatisgratäng och rostbiff,mums (hoppas jag) ! Idag har jag verkligen tagit det lugnt och det var behövligt. Gick till farmor och fikade,och tog sedan vägen förbi en second hand butik när jag skulle hem. Det skulle jag ju inte har gjort (eller så skulle jag det,jag vet inte) ...jag hittat en underbar päls som jag verkligen vill ha nu men som ändå kostade en del,suck! Får se om jag köper den imorgon eller inte,om den nu finns kvar. Nu ska här stekas rostbiff! Gud så politisk inkorrekt det här inlägget blev, päls och en blodig biff i samma inlägg...


With Love



Beslut

Precis varit och tränat och sitter och äter en halvsen lunch. Igår var det en riktig segosöndag efter lördagens utgång. I lördags började vi på treat och åt sedan en av de godaste pizzorna jag ätit på Ciao Ciao vid Odenplan. Kändes av någon anledning mycket fräschare än de man brukar köpa på "kvarterspizzerian". Kvällen avslutades på Strand,Hornstull, aldrig varit där förut men blev ändå glatt överraskad. Musiken var väl inte helt i min smak men hade himla kul ändå!

Igår blev det jobb några timmar på eftermiddagen. Sen kom Tiffany förbi och vi såg på "Youth in revolt", jag höll på att somna hundra gånger för att jag var så trött,så Tiffany fick putta till mig hela tiden. Ja, och filmen vad ska man säga,den var inte dålig med den var väl ändå lite speciell...Idag är jag helledig från jobb och skola,så jag ska se om jag lyckas få tag i några böcker till nästa kurs,vissa verkar nämligen inte ens finnas på akademibokhandeln! Har frivilligt anmält mig att göra middag ikväll,så ska klura ut något riktigt gott att göra. Skönt med en ledig dag,love it!

With Love



Ps. Har även en viktig sak att ta ställning till innan imorgon förmiddag,får se vad det blir av den saken. Ds.

RSS 2.0