Den 28 maj inbokad för...


Bränd knäck

Jag börjar känna i kroppen att jag har varit uppe alldeles för länge nu. Det var uppstigning redan 06:00 för min de imorse,så sängen känns väldigt lockande. Alla klappar är klara,och det är verkligen skönt (bara inslagningen kvar). Pappa har bakat saffransbullar idag och de var helt underbara. Jag vågade mig på ett "nytt" recept på knäck och det skulle jag få inte ha gjort. Pappas provsmakingen spottades snabbt ut, med anledningen "de smakade tyvärr inte så gott". Bränt var namnet! Ner i soporna på en gång,och får se om jag ska koka en ny sats imorgon.


Oh holy night


Dan före...nästan

Pappa bakar bröd,jag drick julmust,lyssnar på nästa jullåten (hehe) och pysslar med klappar, medan snön ligger tät utomhus. Precis som det ska vara dagarna innan jul. Har dock ett par klappar kvar att införskaffa innan jag kan känna mig helt nöjd,men så är det nästan alltid. Hann med att klippa mig imorse (på hairstyle education) ett väldigt bra ställe som Malin hade tipsade mig om. De hade även elevklippningar,men kände mig inte så crazy idag så valde en utbildad frisör. Bra blev det i alla fall,om än lite kort lugg! Var sedan på ett impulsivt besök i farsta centrum med Tiffany,ingen höjdare direkt, trångt,stressigt och köööer. Intressant resa hem till lugnet,med kaffe och fika. Kvällen bjöd på bakning,kinamat och lite städning.

Dan före dan döre dan före dan...


Mys

Ohh vad det snöar,hur härligt som helst,förutom att håret blir som en blöt trasa. Redan söndag och fjärde advent. Veckan har gått i en rasande fart,med roliga saker nästan varje dag. Sett djäknespelet och varit på balettakademin med Malin. Ute i fredags med Tiffany och Robin och sen blev det utgång till sist igår också med södramänniskor. Är dock ganska så pigg nu,och måste gå till pendeln för julbak hos Ulrika.

Och det är detta...



TADA!

0112

Den här veckan är det riktigt lugnt på "jobbfronten",därför kan jag vara uppe så länge som jag är. Men man lyckas ju göra massa planer ändå,så någon lugn vecka blir det nog ändå inte,men känns bara kul. Har en hel del klappar att köpa,har blivit att jag ungefär köpt en om dagen,så måste speeda upp tempot nu. En sak är jag i alla fall klar med.. 

Snö

Det snöar! Snöar!

Eftersom det inte är något julväder



Hur sjutton lyckas de?

Åh är trött jag blir på tidningarnas skriverier om både Anna Anka och Tiger Woods. Men främst Tiger Woods. Det är smått ironiskt hur man kan fylla löpet en hel vecka med hans skandalösa affärer. Och jaja vi som trodde att han var en helylle kille med talang för golf och så visar det sig att han INTE är det. Är det verkligen så himla konstigt? För att vara helt ärlig-så ja,det är ganska sjukt allting,mest för antalet kvinnor. Men nej jag vill inte läsa om det sju dagara till. Tack.

Favoriter nu


         
    Parfym från gynning                           Värmeskyddande för håret,från Björn Axén


I live and I learn,try that.


Brännskada

Snacka om att man har noll inspiration att gå i affärer och kolla på julklappar när det regnar och är grått ute. Lite snö skulle gjort susen. Men har dock köpt två julklappar (tänker inte säga till vilka) som jag är väldigt nöjd med. Men det är en hel del kvar att köpa...Nu har jag börjat på min "hemliga" pepparkakshus och tror och hoppas att det kommer bli bra. Var tvungen att vila lite från bygget,då jag brände mitt finger  (ajaj) på den förbannade sockret. Men går inte att sätta ihop det på något bättre sätt om man inte,som en på mitt jobb gjort,limmar med vanligt limm. Men då kan man ju inte äta det och det känns ju liite synd.


Något i den här stilen kanske?  Södra Latin i peppakaksmodell förra året. Väldigt fint!


Fast update

Morgon igen,och ska snart åka iväg till jobbet. Ser fram emot att sluta så jag kan få åka in till stan och börja mina julklappsköp. Igår var det så fruktnasvärt mycket folk där så inspirationen försvann. Även åttonde dagen i rad som jag jobbar så ska verkligen bli skönt att vara ledig imorgon.


Satt och klura på hur årets pepparkaks ska se ut,när plötsligt poletten föll ner...


RSS 2.0